ateh7 03.02.10, 19:54 MM jest na facebooku! Wklepałam sobie MM i byłam pewna, że jej tam nie znajdę, ale jest! Można zostać jej przyjaciółką on-line! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: MM w internecie 03.02.10, 19:55 Tja. Ja sobie założę profil "Greta Garbo". I będziesz mogła zostać moją przyjaciółką, chcesz? :P Odpowiedz Link
ready4freddy Re: MM w internecie 03.02.10, 20:13 LOL :) ciekawe, czemu w profilu ma opis "Niewolnica" :DDD ale mozna zostac fanem Jezycjady. Odpowiedz Link
marslo55 Re: MM w internecie 06.02.10, 17:20 ateh7: "Może czuje się jakoś "zniewolona" ;)" Przez grzybko- i listkolubny młodociany target? Odpowiedz Link
ateh7 Re: MM w internecie 07.02.10, 12:19 Jak się tak nie znosi całego niemal świata, jak MM ostatnio, to nic dziwnego się się człowiek czuje jak w jakimś przyciasnym gorsecie. Odpowiedz Link
mama_kotula Re: MM w internecie 07.02.10, 13:06 Ej no nie ma co sobie strzępić języka po próżnicy debatując nad niewolnicą. Jestem przekonana, że to NIE jest realny profil pani Musierowicz. Odpowiedz Link
verte34 Re: MM w internecie 07.02.10, 14:25 E, kto wiem. Może to też objaw targetowania: Jestem w Facebooku, więc jestem ziomal (cool, awesome, czy jak to się teraz...) - kupujcie moje książki. Odpowiedz Link
mama_kotula Re: MM w internecie 07.02.10, 17:24 A po co na jakiś plugawy zagraniczny serwis, moja droga, jak się ma takie miłe, ciepłe i przytulne miejsce w sieci? No way, nie wierzę. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: MM w internecie 08.02.10, 09:39 Ja również w życiu nie uwierzę, że to jest profil MM. Zresztą przecież w rodzinie pana B. Musierowicza mogą być jakieś Małgosie poza jego ślubną, prawda? Odpowiedz Link
mankencja Re: MM w internecie 08.02.10, 10:50 pan B. Musierowicz? Zdążyłam juz zwątpić w to, czy on posiada jakiekolwiek imię... Może być i B., skoro Pieróg na imię ma W. Odpowiedz Link
donkej Re: MM w internecie 08.02.10, 13:01 Hmm, a gdzie był sam B.? Ja samych Bolków wszędzie widzę - młodszych i starszych... Zdjęcie jest skopiowane z okładki jakiejś książki, to samo występuje na wikipedii, prędzej bym jakąś forumowiczkę tu podejrzewała;) A swoją drogą litości nie macie, ani wyrozumiałości: mam mamę z tego samego rocznika co MM - przez całe swoje życie zawodowe była informatykiem (po matematyce) a wygląda na to, że z siecią gorzej sobie radzi. Odpowiedz Link