the_dzidka 01.02.12, 13:25 Zdecydowanie zamarzło :) Może je troche rozgrzejemy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 14:19 Herbatką Lipton w kubku z krasnalem. Byłby też piernik, ale ktoś wlał majeranek zamiast miodu. Dobrze, ze mamy piece, to sobie rozpalimy. Kaloryfery nie są takie pewne. A o piec można się plecami oprzeć. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 14:23 Ale ja nie będę o szóstej rano chodzić po pokojach i dokładać do tych pieców. O nie. Od tego mam dwie prawie dorosłe dziopy... wait, więcej tu prawie dorosłych dziop! Która tam zna się na piecach?! Odpowiedz Link
gat45 Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 14:35 Ja. Ale na noc powinno się piec węglowy wygasić. Ja mogę świtem porozpalać w piecach, ale potem koło 10-tej ktoś musi je podokręcać. A wieczorem jeszcze inny ktoś szufelką popiół wygarnąć. Niby to ostatnie można zrobić rano, ale ja się tylko do rozpalania tu najęłam :) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 14:57 Nie daj się wrobić coś więcej! Mila się dała i zrobiła jej się dziura w żołądku. Odpowiedz Link
zla.m Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 15:14 A można zobaczyć ten kawałek, co ci go z brzuszka wycięli? Odpowiedz Link
nessie-jp Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 18:10 Ja mogę wygarniać ten popiół, i tak tu ostatnia chodzę spać. I nawet wam mogę rajtki poprać we Frani na następny dzień. Tylko rano proszę herbatkę i cyklopa! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 18:35 Pranie! Dzięki, Ness. Zapomniałam zupełnie. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 19:21 Ja wstaję pierwsza, więc mogę robić herbatki i cyklopa. A jak nie zdążę, to przynajmniej zadbam, żeby drzwi były zamknięte. Te drzwi. Żeby nie wiało. Tylko nie chodzić mi w drewniakach! i bardzo proszę, żeby ta panna ściszyła głos, bo się wydziera! Odpowiedz Link
melmire Re: Forum zamarzło! 02.02.12, 15:31 Jaz moge kompac (czytajac zakazane kryminaly) sie ostatnia, i potem szorowac wanne. Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Forum zamarzło! 03.02.12, 15:56 To ja poczekam, aż napalicie, wyszorujecie i wygarniecie. Bo mnie się, panie tego, szklanki przy myciu tłuką i w ogóle jestem na to wszystko za ładna ;-) Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Forum zamarzło! 03.02.12, 22:13 No ale jak tu się powstrzymać, skoro cium cium - pyszulka? ;-) Odpowiedz Link
ding_yun Re: Forum zamarzło! 04.02.12, 14:34 Pyszulka, ale pamiętaj, że tłuste panienki nigdy się Ignacemu nie podobały. A w wieku lat 28 to już naprawdę chce sie wyjść za mąż, nawet mają nogę wytwornie szczupłą. Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Forum zamarzło! 05.02.12, 09:53 Zatem mogę jeść bezkarnie, jako żem zdecydowanie starsza niż marne 28 lat, no i MAM :-D męża (to zapewne przez te talenty, wiecie) Odpowiedz Link
totorotot Re: Forum zamarzło! 01.02.12, 23:29 Jako dobra szefowa może byś się szarpła na jakąś herbatkę z prundem ::) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Forum zamarzło! 03.02.12, 12:34 Dobrze, ale macie gasić światło wychodząc z pokoju, a nie zostawiać je zapalone w całym domu - prund jest drogi! A póki co mam syrop imbirowo-cynamonowy do herbatki, państwo się nie krępią, państwo się częstują. Odpowiedz Link
melmire Re: Forum zamarzło! 03.02.12, 12:40 I przestac chodakami tupac, papucie zalozyc! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Forum zamarzło! 03.02.12, 17:19 melmire napisała: > I przestac chodakami tupac, papucie zalozyc O, takie jak ja mam! Mogę ci takie kupić, drogie dziecko! Odpowiedz Link
ateh7 Re: Forum zamarzło! 03.02.12, 16:34 No bo ONA nie wydaje tej "Makbusi" i nie wydaje. Ociąga się i nie mamy czego się czepiac. Ciekwe w sumie, kiedy wreszcie skończy pisac. Odpowiedz Link
jota-40 Re: Forum zamarzło! 04.02.12, 17:48 To ja może napiekę trochę gorących kulebiaczków, co? Proszę bardzo... Odpowiedz Link
ateh7 Re: Forum zamarzło! 04.02.12, 22:00 Ja to bym pierogów napiekła. A może piwka grzanego podac? Odpowiedz Link
zla.m Re: Forum zamarzło! 05.02.12, 00:28 Dajcie mi trochę smażonego! Lubię smażone, wszystko lubię Odpowiedz Link
mika_p Re: Forum zamarzło! 04.02.12, 19:52 Ciekawe, czy budyń z soczkiem ma właściwości rozgrzewające... Odpowiedz Link
osscylacja Re: Forum zamarzło! 04.02.12, 22:14 Ludzie, czy wy sumienia nie macie? Jelito żescie Ince zabrali. Kto to widział, żeby w taki mróz bez jelita i bez palta. Oddajcie jelito. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Forum zamarzło! 05.02.12, 08:36 I pieska, pieska żeście obudzili!!! A to był mały, ale za to brzydki pies koloru żółtego! Odpowiedz Link
osscylacja Re: Forum zamarzło! 05.02.12, 12:20 A nie, piesek był zielony. Byl to piękny głęboki odcień zieleni Lisieckich. Odpowiedz Link
jamniczysko Re: Forum zamarzło! 07.02.12, 23:24 Schowany za letnimi sukienkami pod plamą w kształcie nietoperza. Odpowiedz Link