ginestra
21.02.14, 15:31
Witajcie!
Wahałam się czy założyć ten wątek, bo zdaję sobie sprawę, że to trochę prywata, ale pomyślałam, że temat wpisuje się jak najbardziej w klimat "Grupy ESD"! :)
Ponadto, zakładanie od czasu do czasu tego typu wątków jest, jak pamiętacie, piękną tradycją tego forum (vide: wyszukiwarka).
A zatem, gdyby ktoś z Was nie miał pomysłu na jaki cel w tym roku przeznaczyć 1% podatku, to będę ogromnie wdzięczna, jeżeli zechce pomóc mojemu przyjacielowi, który zmaga się z ciężką chorobą płuc, a jest przy tym jedną z najdzielniejszych osób, jakie znam.
Do tego, zważcie, mieszka w Poznaniu, książki pani MM (trochę) czytał, a wielu z Was na pewno ujmie fakt, że, mimo swoich problemów zdrowotnych, bardzo dużo pomaga też kotom (przygarnia i dokarmia). To tak piszę, żeby nie było zbyt anonimowo. :)
Ręczę, że to, co napisane w linku poniżej jest prawdą, i że wsparcia w leczeniu (oraz w zdobyciu koncentratora tlenu) naprawdę potrzebuje.
Tak więc, gdyby ktoś mógł i chciał pomóc - oto potrzebne informacje:
W formularzu PIT należy wpisać numer:
KRS 0000338389
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%”:
10217 - Grupa OPP - Dla Pawła
Oto link w ramach fundacji:
sedeka.pl/opp/dla-pawla-2
Dziękuję w imieniu kolegi oraz swoim!
Oczywiście, zdam się na moderację, czy ten wątek może tu powisieć (choćby jakiś czas), ale liczę oczywiście na przychylność. :)