ladyofshalott789
26.02.23, 12:58
Hejka Kochane! To ja dumnadanka, musiałam założyć nowe konto, bo na stare nie mogę się wbić. Czytam Was od zawsze i forum jest stałym elementem mojego życia. A życie mam ciężkie, z samodzielnym macierzyństwem i pracą na trzy zmiany. Chciałabym zapytać, czego zazdrościmy bohaterkom Jeżycjady? Ja zazdroszczę Anieli pewności siebie i zaradności. Jako dyspraktyk zazdroszczę Kresce zdolności manualnych, robienia cudów na drutach. Zazdroszczę Idzie sierpniowej, wygłodzonej i chudej możliwości pożerania pyszności u Basi i połowy kurczaka z Paulinką. Pulpie zazdroszczę anielskiej buzi, a tu muszę troszkę offtopować, Romę bym wysłała do modelingu, nietypowa uroda plus wiotka figura, miałaby szansę na karierę. Wracając do tematu, zazdroszczę Bebe opanowania i umiejętności ukrywania emocji, a Gabrysi piątki z fizyki, mnie taka przyjemność nigdy nie spotkała. Nutrii.zazdroszczę figury i uroku osobistego. Belli zazdroszczę tej żyłki majsterkowicza, jak ja bym chciała umieć cokolwiek naprawić w mieszkaniu. Ciekawa jestem Waszej opinii.