bupu 24.12.25, 11:00 Jak co roku ze staropolskim "Makowczyk. Cium cium pyszulka" życzę forumowi zacnemu zdrowych i wesołych Świąt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: Jak co roku 24.12.25, 11:46 Tradycyjnie w naszej rodzinie zycze forumu i forumkom zdrowia, szczescia i pieniedzy. Bo madre i piekne to i tak juz jestesmy ! Odpowiedz Link
ako17 Re: Jak co roku 24.12.25, 12:54 bupu napisała: > > Jak co roku ze staropolskim "Makowczyk. Cium cium pyszulka" życzę forumowi zacn > emu zdrowych i wesołych Świąt. > Dziękuję uprzejmie, poprosiłabym była o kapustę ;) Odpowiedz Link
bupu Re: Jak co roku 24.12.25, 13:26 ako17 napisała: > bupu napisała: > > > > > Jak co roku ze staropolskim "Makowczyk. Cium cium pyszulka" życzę forumow > i zacn > > emu zdrowych i wesołych Świąt. > > > > Dziękuję uprzejmie, poprosiłabym była o kapustę ;) Może być z grzybkiem i w paszteciku? Odpowiedz Link
ako17 Re: Jak co roku 24.12.25, 14:05 bupu napisała: > ako17 napisała: > > > bupu napisała: > > > > > > > > Jak co roku ze staropolskim "Makowczyk. Cium cium pyszulka" życzę f > orumow > > i zacn > > > emu zdrowych i wesołych Świąt. > > > > > > > Dziękuję uprzejmie, poprosiłabym była o kapustę ;) > > Może być z grzybkiem i w paszteciku? > Tak!! to jeszcze jeden, dla dziecka :) Odpowiedz Link
kocynder Re: Jak co roku 24.12.25, 22:28 Co prawda nie w paszteciku a w kulebiaku, ale służę: ten z kapustą nieco pękł, za to z mięsem jest idealny. Oraz jesiotr pieczony. Słodkości nie mam na stanie, usiłuję pozbyć się kilogramów, a słodycze nie sprzyjają. Odpowiedz Link
ako17 Re: Jak co roku 25.12.25, 00:23 kocynder napisała: > Co prawda nie w paszteciku a w kulebiaku, ale służę: ten z kapustą nieco pękł, > za to z mięsem jest idealny. > Oraz jesiotr pieczony. > Słodkości nie mam na stanie, usiłuję pozbyć się kilogramów, a słodycze nie sprz > yjają. > Kulebiaki cudowne, uwielbiam wytrawne ciasta :) Jesiotr miażdży system (a ości ma?) :) Odpowiedz Link
kocynder Re: Jak co roku 25.12.25, 08:13 Jak to ryba, trochę ma, ale w sumie takie dość łatwe do usunięcia. A kulebiaka z mięsem właśnie konsumuję w ramach śniadania. Wesołych! Odpowiedz Link
tygrys_dziure_wygryzl Re: Jak co roku 24.12.25, 15:33 Zdrowia, zdrowia, i jeszcze raz pieniędzy :) Odpowiedz Link
chatgris01 Re: Jak co roku 24.12.25, 20:21 Szczęścia, zdrowia, pomyślności! Makowczyk pyszulka, ja mam tylko polano, ech. Odpowiedz Link
ako17 Re: Jak co roku 25.12.25, 00:19 chatgris01 napisała: > Szczęścia, zdrowia, pomyślności! > > Makowczyk pyszulka, ja mam tylko polano, ech. Polano w sensie rolady, czy Ci polano w szklanicę? Odpowiedz Link