bupu 28.03.26, 11:14 A zatem proszę bardzo, przypinam, jest i wisi, można przecinać wstęgę i wieszać idealne ejajowe podobizny Jeżycjan. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ako17 Re: Galerya Portretów Ydealnych 28.03.26, 20:14 bupu napisała: > A zatem proszę bardzo, przypinam, jest i wisi, można przecinać wstęgę i wieszać > idealne ejajowe podobizny Jeżycjan. > > Ale ja w sumie nie wiem, który jest ten dobry... 😬 Odpowiedz Link
pi.piasia Re: Galerya Portretów Ydealnych 29.03.26, 10:09 ako17 napisała: > bupu napisała: > > > A zatem proszę bardzo, przypinam, jest i wisi, można przecinać wstęgę i w > ieszać > > idealne ejajowe podobizny Jeżycjan. > > > > > Ale ja w sumie nie wiem, który jest ten dobry... 😬 > > > Dobry jest ten, który Ci się podoba :) Odpowiedz Link
bupu Re: Galerya Portretów Ydealnych 29.03.26, 10:51 pi.piasia napisał(a): > ako17 napisała: > > > bupu napisała: > > > > > A zatem proszę bardzo, przypinam, jest i wisi, można przecinać wstę > gę i w > > ieszać > > > idealne ejajowe podobizny Jeżycjan. > > > > > > > > Ale ja w sumie nie wiem, który jest ten dobry... 😬 > > > > > > > > Dobry jest ten, który Ci się podoba :) I to jest właściwa definicja. Odpowiedz Link
pi.piasia GABRIELA 29.03.26, 10:13 Kolejne zdjęcia Gaby proszę wklejać pod tym wpisem :) Odpowiedz Link