dominika311 14.04.05, 10:59 Bardzo potrzebuję adresu, meila, itp. p. Małgorzaty Musierowicz. Pracuję w bibliotece i zależy mi na zrobieniu wieczoru autorskiego mojej ukochanej autorki. Proszę o pomoc. Dominika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowkencja Re: potrzebny adres 14.04.05, 11:04 Napiz do akapit pressu. Skoro wydaja jej ksiazki to na pewno maja z nia kontakt:) Odpowiedz Link
nogatka Re: potrzebny adres 15.04.05, 13:06 Niestety, e-maila nie znam, ale znam adres domowy. Pani Musierowicz jest naprawdę bardzo miłą osobą i rzetelną korespondentką, więc na pewno ci odpowie. Ponieważ jednak nie chcę się narażać na reperkusje związane ze złamaniem ustawy o danych osobowych (he he he), muszę się posłużyć zagadką. Ulica- taka jak adres Żaków w Szóstej klepce. Numer bramy- dzień imienin autorki w styczniu, numer mieszkania- "Pulpecja" ma ten sam numer porządkowy w Jeżycjadzie. Resztę chyba mogę podać: 60823 Poznań. Mam nadzieję, że spotkanie autorskie się uda :-) Odpowiedz Link
jessy3 Re: potrzebny adres 16.04.05, 16:39 Kiedys napisałam list do pani MM i odpisała mi, do dziś tę kartkę trzymam w biurku i zachowam na pewno do końca życia:) Odpowiedz Link
agisek Re: potrzebny adres 20.12.05, 13:07 W dzisiejszym "Cogito" przeczytałam wywiad z nasza autorką, w którym pisała o przeprowadzce. Czyżby już zatem nie mieszkała na Słowackiego? Czy ktoś co o tym wie? Odpowiedz Link
myfeczka Re: potrzebny adres 28.12.05, 14:58 Ja pisałam do Akapitu-Press z prośbą o podanie adresu MM, a redakcja napisała, że najlepiej będzie jak ten list wyślę na ich adres. A oni przekażą go MM. Odpowiedz Link