audir 28.07.06, 11:00 Zauważyłam pewną zgodność pomiędzy stanem naszych dróg, a ładem w państwie ...wszędzie burdel ...co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owcarek_podhalanski Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 12:17 No prose! A LPR z PiS-em zapowiadały, że zlikwidujom burdele w Polsce. I co? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 12:36 Dróg nie będzie? owcarek_podhalanski napisał: > No prose! A LPR z PiS-em zapowiadały, że zlikwidujom burdele w Polsce. I co? > Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 12:48 Na mój dusiu! Nawet nie podsuwoj im, Audirecko tego pomysłu! Bo skoro nie mogom zlikiwdować agencji towarzyskik, to zlikwidujom syćkie drogi, coby nie było jak do tyk agencji dojechać. No i coby tirówki nie miały przy cym stoć. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 22:39 nop jak nie mogą to jest szansa , że ucywilizują //// a tak a propos ... kim są tirówki ...nioc mi nie pasuje ..kobieta prowadząca tira , no ale czemu przy drodze ma stać, a nie za kierownicą siedzieć ... chyba czegos nie kapuję owcarek_podhalanski napisał: > Na mój dusiu! Nawet nie podsuwoj im, Audirecko tego pomysłu! Bo skoro nie mogom > > zlikiwdować agencji towarzyskik, to zlikwidujom syćkie drogi, coby nie było jak > > do tyk agencji dojechać. No i coby tirówki nie miały przy cym stoć. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 17:12 Jka celna uwaga - i co z tego wynika ? Nie opisuj rzeczywistości, bo każdy myślący człowiek widzi, jak jest. Po co przesypywać z pustego w puste? Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 22:40 wiesz to nie teksty reklamowe ... foru sluży do gadania o wszystkim ... polecam Ci regulamin , będziesz wiedział czego się trzymać :) turbacz68 napisała: > Jka celna uwaga - i co z tego wynika ? Nie opisuj rzeczywistości, bo każdy > myślący człowiek widzi, jak jest. Po co przesypywać z pustego w puste? Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 17:33 Chociaż oczywiście masz prawo pisać, że trawa jest zielona [teraz troche zżółkła], niebo jest niebieskie, drogi są dziurawe, lekarze biorą [choć nie ryby],prezydentem jest Lech Kaczyński a premierem jego bliżniaczy brat. Odkrywaj dalej przed nami świat - będę bardzo wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 28.07.06, 22:44 wiem ! wolałbyś, żebym napisała, że Aleksander Kwaśniewski ...ale ten niestety przeszedł już do głuchej historii i tyle go widzieli ...z tego dobrobytu jaki nam zbudował wywiał do stanów i tam uczy w niedzielnych szkółkach parafialnych polskiej demokracji :) Coż innego ty robisz jeśli nie próbujesz pokazać nam spraw tak bardzo oczywistych tyle tylko, że Twoimi oczyma? turbacz68 napisała: > Chociaż oczywiście masz prawo pisać, że trawa jest zielona [teraz troche > zżółkła], niebo jest niebieskie, drogi są dziurawe, lekarze biorą [choć nie > ryby],prezydentem jest Lech Kaczyński a premierem jego bliżniaczy brat. Odkrywa > j > dalej przed nami świat - będę bardzo wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 18:16 Nigdy nie byłem fanem Kwasiora, a co teraz robi mniej więcej wiem. Ostatnio był przesłuchiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 18:22 to się nazywa odłamki władzy o ile pamiętam ... od jakiegoś czasu każdy , kto chociaż trochę lizną władzy ciągany jest po sądach! turbacz68 napisała: > Nigdy nie byłem fanem Kwasiora, a co teraz robi mniej więcej wiem. Ostatnio był > przesłuchiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 18:30 I o czym to w/g Ciebie ma świadczyć? Jeśli ma coś za uszami [ a wszystko wskazuje na to,że ma] to i ciągany jest po sądach. Pytanie tylko brzmi, czy zostanie skazany a obecna ekipa będziena tyle zdeterminowana, by faktycznie oczyścić państo ze wszystkich [swoich też ] przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 18:39 on nawet nie musi mieć nic z tym wspólnego ...ale jako prezydent podejmował różne decyzje ... a czy dobre czy złe to się okaże ...popatrz na przykład Marcinkiewicza też go wezwano i musiał złozyć zeznania ...to normalna procedura ...ostrożnie jestem daleka od forsowania opinii, które nie znajdują potwierdzenia w dokumentach Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 18:57 Wszystko wskazuje na to, że bronisz Kwasiora . Pewnie też cenisz byłą Panią Prezydentową za styl - to buraczane- tylko szybko uczące się "towarzystwo". Kwasior chciał " tańczyć " przed komisją? Pewnie po dwóch głębszych.Zamieszany jest a raczej umoczony Prezio i to nie w bagnie a w szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 19:03 Nie bronię ...zbyt mało mam wiarygodnych dowodów na to, aby na prawo i lewo szastać opiniami bez pokrycia .... zauważ, że podawane nawet w mediach informacje przedstwaiają tylko stan faktyczny na dany czas, bo w toku prowadzonego śledztwa może wsztystko jeszcze nabrać innego poloru ...staram się być w tym wszystkim w miarę obiektywna ... Nie staram się bronić Kwaśniewskiego , więcej mogę i mam do niego uzasadnioną niechęć ...a co do prezydentowej - uważam, że ... pominąwszy jej działalnosccharytatywna , to jako żona prezydenta - z reguły tylko wygladająca i niewiele mówiąca spełniała postawione przed nią zadanie i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 19:10 O Jezu - nie mogę!!! Gdzie Ty masz oczy. Słyszysz to i czytasz to, co nie koliduje z Twoim wyobrażeniem o realiach. Jak możesz obiektywnie cokolwiek oceniac? To sztuczne babasko spełniło swoją rolę? Owszem, spełniło zakładając " fundację", dostępną dla wszelkiej maści oszustów - Kuna , Zagiel i inne śmierdzące towarzycho. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 19:32 Mój dtrogi , byłam w szpitalu, na oddziele onkologicznym , konkretnie w Częśtochowie , gdzie fundacja prezydentowej wyposażyła całość od zera ... dlatego wybacz , że zwrócę Ci uwagę na to, że poza protokołem i tym pluciem to miało realny wymiar ...ja to widziałam na własne oczy .... dlatego wiem, że fundacja robiła bardzo dużo .... trochę nawet za dużo , jakby chciano zastąpić instytucje państwowe .... a co do tego, czy była sztuczna , czy też nie ...zwyczajnie dla mnie zbyt zmanierowana zewnętrznie ... ale to sparwa nieodpowiedniego wizażu i ekipy która pilotowala jej sposób bycia , prezentacji itd... co ja Ci zresztą będę zawracać głowę takimi tam szczególami .... świadectwo dla tego sztabu ludzi wydają tacy ludzie jak ty, którzy źle postrzegali tą kobietę i niezauważają, jak wiele zrobiła dla innych kobiety i ich dzieci .... obecna prezydentowa ma ułatwione zadanie ,...na dzień dobry media okrzyknęły, że jest paskudna i do widzenia i już nikt nie dyskutuje na jej temat , bo sorry wszyscy wyszli z założenia, że już gorzej być nie może ... Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 19:41 To sztuczne babsko czymś sie musiało wykazać. Myślisz,że ona zniszczyłaby sobie swoje tipsy malując ściany? Przecież to nie ona robiła, tylko wydzieliła trochę kasy z tej "fundacji" Wiesz co? Sto razy wolę Matkę Teresę - to był prawdziwy człowiek. To czupiradło tylko pozowało do zdjęć w otoczeniu ludzkiego dramatu i nie widziałe tej empatii, którą widziałem na twarzy Diany w podobnych okolicznościach. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 29.07.06, 19:55 Wiesz tak blisko to ja z Kwaśniewską nie byłam, żeby znać jej rozkład ... widzisz rzadzenie nie polega na tym, że sie wszystko robi samemu, ale , że się rozdaje zadania ... a Kwaśniewska była jak ikona .... firmowała to, co robili inni ..... znam osobiście kogoś kto miał nawet przyjemność organizowania imprezy, którą patronatem objęła Kwaśniewska .... i wiesz, jako jedna z niewielu osób mogę autorytatywnie powiedzieć, ile pracy kosztuje każde przedsięwzięcie i wiem jaki ogromny prestiż i jaką odpowiedzialność przejmuje się w czasie realizacji zadania ...zanim mnie oplujesz przy okazji to powiem tylko tyle na Podhalu wiele osób wie, co znaczy pomoc jej fundacji ...ważne jest dla mnie to, że przynajmniej spróbowała wyciągnąć rękę i nie bała się jej podać, nawet jeśli potem twierdzono, że to fopaus ... i jeszcze jedno Diana była królową ludzkich serc i też potrafiła pozować ... mnóstwo czytałam na ten temat ... ale nie pokusiłabym się o postawienie jednej i drugiej w tym samym szeregu ... Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 02.08.06, 22:45 Wiesz, ja też znam osobę [popularną w Polsce], która była przez tego kocmołucha zaproszon do hotelu w Krakowie. Nie chcę tu opowiadać tego, co usłyszałam o niej znaczy o pani Preziowej. Najlepiej świadczą o niej ludzie, którymi się otaczała: Kuna , Zagiel, Dochnal itd. itd. Ludzie z najwyższej pryczy - to trzeba przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 03.08.06, 09:31 Nie znam świty Pani exPrezydentowej ... Wiem natomiast, że teraz występuje często w duecie z Walterową Bożeną .... może to była wskazówka dla Piotra , a Piotr nie chce pojąć :))) w końcu ponoć to wredny typ ten synalek .... a co do słuchów o prezydentowej ex zresztą ... ludzie opowiadają różne rzeczy .... zauważ też z łaski swojej , że Ci z najwyższej pryczy łożyli pieniądze dla tych, którzy teraz ich opluwają ... taki Dochnal ??? Gdyby mnie takiego wypasionego merza chciał dać ... też bym absolutnie nic nie miała przeciwko ... poza tym zapominasz jeszcze o całej sferze biznesowej umoczonej w fundacji : od Kulczyka począwszy ...ale jeśli by zacząć bawić się i innymi fundacjami to taki sam szlam wypłynie ... weź pod lupę Fundację 21 TV znajdziesz Rusinów i Lisów , weź Fundację TVN popłyną walterowie , weź fundację Polsat - znajdziesz Solorzowych Zaków ... kontynuować ??? ,.,,, a do wzięcia pod lupę do położenia na najwyższej pryczy to już tylko ułamek sekundy ! turbacz68 napisała: > Wiesz, ja też znam osobę [popularną w Polsce], która była przez tego kocmołucha > zaproszon do hotelu w Krakowie. Nie chcę tu opowiadać tego, co usłyszałam o nie > j > znaczy o pani Preziowej. Najlepiej świadczą o niej ludzie, którymi się otaczała > : > Kuna , Zagiel, Dochnal itd. itd. Ludzie z najwyższej pryczy - to trzeba przyzna > ć. Odpowiedz Link Zgłoś
brookstar Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 03.08.06, 10:28 Mam wniosek ! Turbacz ty przestań wszystkich pesymistycznie li tylko oceniać ...rusz te swoje $-y litery stare i ciężkie o wysokości nie wspomnę i zrób coś, a my wtedy będziemy Ci wytykać palcami, którzy koledzy i z jakiej pryczy Ci pomogli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 03.08.06, 14:12 Audir, co z Tobą? najpierw wypisujesz ile dobra uczyniła Preziowa fundacyja - teraz zaś,że każda to bagno, a przecię każda z nich się czymś musi wykazać. Ja uważam, że większość z nich - nawet kościelne to pralnie. Różnica między Tobą a mną [poza płcią ] polega na tym, że ja bym wypasinego merca nie wziął.Nie sprzedałbym moich zasad, charakteru za marne 4 kółka. Na marginesie - gafa po francusku to " faux pas" - nie jakieś fouspas czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 03.08.06, 14:25 Język martwy i tyle ... fakt popełniłam w tym wyrazie błąd , ale trudno ...zdarza się .... mnie nie poprawia korektor, ani komputerowy program nie wstawia mi na siłę przecinków :))) co sobie akurat cenię*_* Co do fundacji wybacz na własne oczy widziałam to, co zrobiono: materialnego i namacalnego. Wcale nie staram się pokazać Ci, że wszędzie jest bagno . Dowodze tylko, że jeśli skontrolujesz tak dokładnie którąkolwiek z fundacji znajdziesz podobne kwiatki, o ile nie lepsze ... możemy się nawet założyć ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 03.08.06, 18:47 Zgadzam się z Tobą, że coś zostało zrobione, ale zastanów się ile by mogło być więcej gdyby nie ta mafia [ choćby " osocze" - przyjaciel Kwasiorów strzygnął nas na 34mln$]. Lampucera to firmowała, bo potrzebny jej był PR. Kiedyś bardzo ładnie powiedział Jan Nowicki że woli jak mercedes siedzi w trabancie niż odwrotnie. Opakowanie mnie interesuje - wolę zawartość, a jak pusto w środku to najlepszy wizażysta nic nie poradzi.Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 04.08.06, 21:08 PR ... to jej robiła znana poniekąd firma ...a co firmowania ... wiesz pytałam koleżankę, i której Ci wspominałam jak wygląda sprawa patronatów w tym wypadku. Powiedziała mi tak : Trzeba było się po pierwsze wstrzelić pomysłem . Jeśli pomysł byl dobry , proszono o scenariusz , jeśli scenariusz był ok! z reguły dostawało się pismo popierające i upoważniające do powiadomienia o patronacie ... Potem już nikt niczym się nie interesował. Dostawaleś tzw. Karte blanche i już ... od realizatora danego pomysłu i jego uczciwości zależało, czy wszystko się powiedzie ... podobnie pewnie sprawa się miała z bankiem osocza. Pomysł kupiono. Wydawał się świetny, tylko realizacji nikt nie śledził ... Tam gdzie trafiono na naciągaczy tam efekty teraz widać ... Trudno też obwiniać o wszystko tyzw. gwiazdę przedsięwzięcia . Przecież ręcznie nie da się zrobić wszystkiego . Na jej prestiż pracował sztab ludzi . Każdy miał jakieś stanowisko, każdy pełnił jakąś funkcję i za coś tam odpowiadał ... Myślisz, że jak gopść skrobnął taką sumkę i nie ma na to świstków to mu darują? ... turbacz68 napisała: > Zgadzam się z Tobą, że coś zostało zrobione, ale zastanów się ile by mogło być > więcej gdyby nie ta mafia [ choćby " osocze" - przyjaciel Kwasiorów strzygnął > nas na 34mln$]. Lampucera to firmowała, bo potrzebny jej był PR. Kiedyś bardzo > ładnie powiedział Jan Nowicki że woli jak mercedes siedzi w trabancie niż > odwrotnie. Opakowanie mnie interesuje - wolę zawartość, a jak pusto w środku to > najlepszy wizażysta nic nie poradzi.Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
metaxa_cool Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 07.08.06, 08:22 no i masz rację ...alebo burdel, albo Jurata ... Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 12:04 Czy Ty na prawdę jesteś taka naiwna i wierzysz, że " oni chcieli dobrze, tylko im nie wyszło"? Ze pomysł był dobry, tylko po drodze jakaś płotka zawiniła? To była fabryka pieniędzy! Dlaczego ta lampucera nie chciała pokazać wszystkich dokumentów zasłaniajac się ustawą o "ochronie dóbr..."? Przejżyj dziewczyno na oczy - toz to złodziej na złodzieju. Gdyby Szwajcarzy wyraziłi zgodę na odtajnienie kont numerycznych to może byś przestała wierzyć w ten "nieskazitelny wizerunek pierwszej damy". Jeszcze raz powtarzam - wolę mercedesa w trabancie. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 12:27 Wiesz Turbaczu .... dobra maszyna do robienia pieniędzy nie jest zła ... czy wierzę , czy też nie wierzę w winę pierwszej damy to już inna inszość ...zauważ, że moja koleżanka miała styczność li tylko z ptronatem prezydentowej , z aktórym sorry nic nie szło poza nazwiskiem ...Fundacja to już inna sprawa... no i jeszcze problem z ujawnianiem sponsorów, darczyńcóww, czy firm , z którymi prowadzi się interesy . Każdy kto prowadzi działalnosć gospodarczą , będzie zastawiał się ustawą o ochronie dóbr ...zapytasz dlaczego ? 1/ To w złym tonie ujawniać partnera 2/ ujawnisz możesz go stracić, a kto chce pozbyć się kury znoszącej złote jaka 3/ Na ujawnienie swoich personaliów musi się zgodzić darczyńca . Z reguły podpisujesz z nim umowę o tym, że jego dane są tajne , bo do tego zobowiązuje Cię ustawa. Masz rację co do tego, że fundacja jest przedsuiębiorstwem, jest też podmiotem gospodarczym i podlega regułom gry rynkowej. Tak na dobrą sprawę to wcale nieprawda, że nikt nie ma do niczego wglądu. Każde 10 gr jest rozliczone i odprowadzony od tego stosowny podatek ... Dlatego śmiem wątpic w te niewiadome, które nawet dla mnie dla laika niewiadomymi nie są , a już napewno nie powinny być faktami nieznanymi tym, którzy przyjmują owe rozliczenia ... Jednak jak widzisz tych danych nikt nie ujawni, bo tu znowu obowiązje tajemnica handlowa i biznesowa ... Powiem więcej nawet na opublikowanie danych 100-tki najbogatszych Polaków, każdy z nich musi wyrazić zgodę ... no i jak go zaczynają nękać to potem wie za co :) 1/ Odpowiedz Link Zgłoś
brookstar Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 13:22 każdym razie fatalny! Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 14:26 Zgadza się fundacja fundacją - cos musi robic, ale że Polska to jedna wielka mafia to fakt drugi. To już mnie rozbraja,że jakiś tam sędzia zajął mafii pruszkowskiej 600 zł [sześćset złotych]. I Ty dalej wierzysz, że każde 10 gr. jest rozliczane? Może w fundacji Anny Dymnej, która na prawdę coś wspaniałego robi i pozyskuje do współpracy znakomitych ludzi, artystów. Wkłada w to całe swoje serce i też ręce - nie tylko znak firmowy - tak jak ta strzępiatogłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 18:51 Turbaczu ...mafia nie trzyma pieniędzy na kontach bankowych, a te w pierwszej kolejności są zajmowane ... Owe 600 zł to i tak sukcse, że znalazł . Uczciwy mafiozo dla banku nie śmierdzi groszem. Więcej zgodnie z procedurami sądowymi jest biedny jak mysz kościelna i tzreba mu dać, anie brać ...ot i wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 19:05 Jakoś skarbówka nikogo z tych drani nie umie złapać, bo poprzepisywali na kogo się dało. Ja się przed nimi co do grosza wyliczyc - nawet z tego skąd moi rodzice mielikasę na to, żeby mi podarować. Ich jak zwykle obowiązuje inne prawo. Może na kontach nie mają [chyba że w Szwajcarii] ale mają różne , śmierdzące interesy. Jak przychodzą kontrolerzy ze skarbówki to po to, żeby coś znależć , ale to do takich jak my- szarych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 19:11 Wybacz ...sama widziałam kiedyś taką scenę ...Przychodzi komornik skarbowy i sądowy do jednego tutejszego biznesmena , a on na informację o ich wizycie mówi do swojego chłoptasia ..zapytaj ile te ścierwa chcą ...dać połowę i za drzwi bo psdami poszczuję .... a do Ciebie wchodzą jak do siebie ...ta nawiedzona banda i już! Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 19:15 Opisałaś szarą , polską rzeczywistość. Tak to jest. Kiedyś jeden facet powiedział - jak ja mam przestrzegać prawa, skoro go można różnie interpretować? No i to jest w Polsce najgorsze! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 08.08.06, 20:26 w każdym kraju jest podobnie ... Tylko w innych mają uśmiech nr 5 , a u nas wszyscy utyskują , bo nie wypada być zadowolonym ... trzeba gderać i nadawać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 10.08.06, 10:26 No, nie opowiadaj głupot. W Polsce właśnie najgorsze jest to, że nie ma jednoznacznej wykładni prawa. To ty musisz udowodnić, że nie jesteś wielbłądem. Na początku transformacji było chyba 6 koncesji - teraz to idzie w setki. Jak tu nie narzekać, jak nawet do ubikabcji nie idziesz spokojnie, bo ciągle myślisz, czego nie wypełniłeś, czego nie zaniosłeś do urzędu w którym miejscu mogą cie trafić i zatopić? Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 10.08.06, 12:46 Turbaczu ... idź na pewniaka ...mniej ogladania się przyczajonego, więcej desperacji ... nie bez kozery się u nas powtarza ... dajcie mi człowieka paragraf się znajdzie ... masz z górki, jk Cię zechcą trafić to znajdą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: stan polskich dróg , a sprawa Polska 13.08.06, 10:42 Ja cykora nie mam, ale sytuacja w Polsce przypomina Zamek Kafki. Urzędnik zawsze górą i za nic nie odpowiada, a nawet jest nagradzany, jak uda mu się zniszczyć jakiś prywatny zakład. Nie znoszę urzędasów!!!! Mam alergię i jak tylko mam okazję to z wielką przyjemnościa ścigam się po nich. Oczywiście nie kazdy urzędnik jest zły, ale 90% na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś