Gość: Rafał IP: *.kalisz.mm.pl 05.03.04, 11:55 Czy cos takiego jest mozliwe z pkt. widzenia prawa? Jezeli tak to jaka trzeba miec koncesje,jakie pozwolenia? I wogole co o ty myslicie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megamouse Re: Handel obwozny...alkoholem??? IP: *.icpnet.pl 05.03.04, 12:20 W Polsce chyba to nie jest możliwe z punktu widzenia prawa. A może szkoda. Jak byłem w Murmańsku to widziałem cos takiego. Wyobrażcie sobie zima, mróz a tam na ulicach stoją goście z gorzałą i miarką i sprzedają takie szybkie lufy na szklaneczki. No coś pieknego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Handel obwozny...alkoholem??? IP: *.acn.pl 06.03.04, 12:09 Zezwolenie na sprzedaż alkoholu dostaje sie nie tylko na daną firme, ale również na dany punkt sprzedaży. Dlatego wydaje mi się, że obwoźna sprzedaz nie jest mozliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Handel obwozny...alkoholem??? IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.04, 19:07 Na pewno jest mozliwe.W Unii to bardzo popularne. images.google.com/images?q=ausschankwagen&hl=de&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi Warunek jednak jest,ze jest ubikacja do dyspozycji. images.google.com/images?hl=de&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=wc+anh%C3%A4nger&btnG=Google+Suche lub jesli stoisz sam masz ze soba ubikacje np.Dixi,albo dostaniesz na pismie zaswiadczenie z pobliskiej kneipy czy sklepu,ze twoi klienci tam maga sie zalatwiac. Odpowiedz Link Zgłoś