Dodaj do ulubionych

Handel obwozny...alkoholem???

IP: *.kalisz.mm.pl 05.03.04, 11:55
Czy cos takiego jest mozliwe z pkt. widzenia prawa? Jezeli tak to jaka trzeba
miec koncesje,jakie pozwolenia? I wogole co o ty myslicie?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: megamouse Re: Handel obwozny...alkoholem??? IP: *.icpnet.pl 05.03.04, 12:20
      W Polsce chyba to nie jest możliwe z punktu widzenia prawa. A może szkoda. Jak
      byłem w Murmańsku to widziałem cos takiego. Wyobrażcie sobie zima, mróz a tam
      na ulicach stoją goście z gorzałą i miarką i sprzedają takie szybkie lufy na
      szklaneczki. No coś pieknego.
      Pozdrawiam
      • Gość: Kajka Re: Handel obwozny...alkoholem??? IP: *.acn.pl 06.03.04, 12:09
        Zezwolenie na sprzedaż alkoholu dostaje sie nie tylko na daną firme, ale
        również na dany punkt sprzedaży. Dlatego wydaje mi się, że obwoźna sprzedaz nie
        jest mozliwa.
        • Gość: Jan Re: Handel obwozny...alkoholem??? IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.04, 19:07
          Na pewno jest mozliwe.W Unii to bardzo popularne.
          images.google.com/images?q=ausschankwagen&hl=de&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi
          Warunek jednak jest,ze jest ubikacja do dyspozycji.
          images.google.com/images?hl=de&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=wc+anh%C3%A4nger&btnG=Google+Suche
          lub jesli stoisz sam masz ze soba ubikacje np.Dixi,albo dostaniesz na pismie zaswiadczenie z pobliskiej kneipy czy sklepu,ze twoi klienci tam maga sie zalatwiac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka