Gość: max IP: *.home.aster.pl 15.05.11, 17:29 Bardzo mnie ciekawi, jakimi kryteriami kierują się pracodawcy przy doborze swoich pracowników? Moim zdaniem CV nie daje wystarczającej wiedzy, jak można ich sprawdzić? Może okres próbny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asexpress.pl Re: awans IP: *.icpnet.pl 16.05.11, 08:06 Okres próbny daje możliwość sprawdzenia potencjalnego pracownika,jednak pozostaje pytanie,co jeśli będziemy mieli kolejnych pracowników i po okresie próbnego np. miesiąca się nie sprawdzą Odpowiedz Link Zgłoś
fikusinski Re: awans 16.05.11, 08:56 Możesz zrobić zaawansowaną rekrutację. Np. kilka szczebli i na każdym poddawać kandydatów różnym testom, które wykażą czy sprawdzą się w danej pracy nie tylko w teorii, ale też w praktyce. Do tego np. 2 miechy okresu próbnego i myślę, że masz już jakiś ogląd na pracownika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocksky Re: awans IP: *.ghnet.pl 21.05.11, 18:36 polecam test na iakg.pl - można sprawdzić swoje umiejętności w zakresie awansowania pracowników i dowiedzieć się jak należy postępować i co ewentualnie zmienić, aby nasze decyzje były strzałem w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: constantandsharp Re: awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 20:35 Chyba rozmową kwalifikacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś