Dodaj do ulubionych

Inwestycja w SL

IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 12:02
co sądzicie o tego typu inwestycjach ? słyszałem że są one bezpieczne dzieki systemowi weryfikacji na portalu pożycz.pl.
zastanawiam się nad zainwestowaniem sporej sumy , ale najpierw chciałbym się poradzić i zacząć od niewielkich sum
Obserwuj wątek
    • Gość: TomaszLuk Re: Inwestycja w SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 21:33
      Witam, ogólnie SL jest dobrą alternatywą dla małych inwestorów, którzy chcą zarobić na zasadzie pożyczki. Masz rację co do dobrego systemu weryfikacji na pozycz.pl. Jest to dobry portal, a przynajmniej w dobrą stronę idzie. W przypadku Sl jednak trzeba uważać mimo wszystko na to gdzie się inwestuje. Przy odrobinie rozsądku nie powinno być jednak problemów. Pozdrawiam
      • Gość: MichaszkoPe Re: Inwestycja w SL IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.11, 14:29
        no staram się zdobywać tą wiedzę z forum soclenu :)

własnie chcę być inwestorem na pożycz.pl myślę że to jest tak jak mówisz ciekawa aleternatywa dla małych inwestorów
    • tapatik Re: Inwestycja w Social Leading 02.07.11, 22:36
      Myślę, że na początek mógłbyś przetłumaczyć skrót, którego użyłeś. :-)

Na pewnym forum wypowiadał się inwestor, który próbował swoich sił na Kokosie. Po kilku miesiącach zrezygnował - kilka osób nie spłacało pożyczek, windykacja była mało skuteczna, w sumie wyszedł na zero.
      Ale jak chcesz, to próbuj. Gdybyś spróbował, to poinformuj o wynikach.
      • Gość: Makem Re: Inwestycja w Social Leading IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 12:33
        a co sądzisz o serwisie kasomat.pl ? Zdaje się że powtał on dość nie dawno
        • Gość: RobertGajcy Re: Inwestycja w Social Leading IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 17:35
          Witam, serwis www.Kasomat.pl jest rzeczywiście nową i w dodatku atrakcyjną alternatywą dla SL. Inwestujący nie ponosi ryzyka przy inwestowaniu swojego kapitału, a zysk roczny oscyluje w przedziale 8-12%. Jest to z pewnością atrakcyjna forma inwestowania. Po więcej szczegółów zapraszam na naszą stronę.
          ___________________________________________________________________________
          eRzecznik serwisu www.Kasomat.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka