Gość: marzepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:20 Planuję wyjazd do Dźwirzyna w termnie od 11.08 do 15.08, czy ktoś ma namiary na przyzwoity i w miarę tani nocleg dla 4 osób. Czy warto jechć w ciemno i jak tam wogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hariett Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 08:52 Kolezanka wczoraj dzwoniła i mieli wolny pokój , ale dla niej było za drogo 35 zł od os z łaź. Jak chcesz to sobie zadzwoń. My tam byliśmy w zeszłym roku, ale w pokoju bez łazienki płaciliśmy 28zł ( bardzo mała łazienka i wc, stare meble chociaż tapczany całkiem całkiem , nie poleciłabym tych pokoi, ale strasznie nie było ). Te pokoje z łażienką były ładne, czyste, w środku tv, wyjście od razu na trawke. Jak chcesz to spróbuj tam. Dźwirzyno 094 358-51-04 ul Lipowa 2 a zapomniałam dodać ze do morza jest ok 800 m ( facet mówi że 300-350 :-) ) Kasia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:51 wczoraj wróciłam z dźwirzyna jest tam bardzo ładnie!!cicho i super plaża!!! nocleg 35zł/os w pokoju z łazienką właściciel super,nowy dom wiec wszystko pachnące świeże i nowe!!!facet ma 2 domy 1 na ul.słonecznej 2-gi(tam gdzie byłam) na al.południowej.prowadzi też bar z obiadami. nazywa się jerzy granos polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamanikoluni Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? 20.04.05, 13:51 Turystka: mam prosbe, czy mozesz podac namiary, lub stronkę tego domku na słonecznej???? byłabym bardzo wdzięczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? 28.04.05, 10:33 wysłałam Ci odpowiedź na maila gazetowego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? IP: 213.77.25.* 21.04.05, 20:20 właśnie wybieram się w czerwcu do Dźwirzyna. Mam rezerwacje u pana Jerzego Granosa, oto jego nr. telefonu 094/3585455. Życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanikoluni Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? 04.05.05, 15:14 Ela my tez wybieramy sie w czerwcu :)) a wy od kiedy do kiedy?? mama pytanie czy pan Granos, ma daleko te pokoje od morza?? chyba bedziemy tam sobie zamawiac :))))) byłas u niego?? moze napisz cos wiecej jak tam jest? bedę wdzięczna pozdrwiam mamanikoluni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? IP: 213.77.25.* 05.05.05, 15:09 Cześć. My jedziemy od 18 do 2 lipca. Pokoje są w bardzo fajnym miejsu Dźwirzyna, jedna ze spokojniejszych ulic, do plaży ok 5 min. Tylko, że teraz to możecie mieć już problem z rezerwacją. Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: DŹWIRZYNO- NOCLEG POSZUKIWANY? IP: 213.77.25.* 11.05.05, 14:13 Czy są jeszcze wolne miejsca w Dźwirzynie w czerwcu?? Odpowiedz Link Zgłoś