Dodaj do ulubionych

Handel na bazarze

IP: *.kalisz.mm.pl 23.05.04, 13:30
WItam
Czy ktos moglby mi powiedziec jak zaczac handlowac ubraniami na bazarze?
Czy znacie jakies adresy www hurtowni,ktore sprzedaja tanie a zarazem ladne
rzeczy.Jakie pieniadze sa potrzebne na rozpoczecie takiegi interesu? jaka
jest przebitka?
Bede wdzieczny za kazda uwage
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia Czarnecka Re: Handel na bazarze IP: *.chomiczowka.net.pl 19.06.04, 13:35
      Mam do sprzedania numery archiwalne miesięcznika (łamigłówki dla każdego). Do
      zarobienia na egzemplarzu - do 1,63 netto.
    • Gość: Natalia Czarnecka Re: Handel na bazarze IP: *.chomiczowka.net.pl 19.06.04, 13:36
      Zapomniałam: kontakt nadja@o2.pl
    • Gość: bene Re: Handel na bazarze IP: *.acn.pl 19.06.04, 20:48
      Tez jestem zainteresowany, może ktoś poda kilka praktycznych porad, na co
      uważać itd.?
    • Gość: Marcin Re: Handel na bazarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:00
      czy nikt nie wie jaka jest przebitka na takich ciuchach??? tez bylbym
      zainteresowany.. a czy moze oplaca sie jezdzic jeszcze do tuszyna i kupowac
      hurtem tamtejsze ubrania i ile jest na nich przebitki??? równiez przylaczam sie
      do prosby o odpowiedz na te pytania i serdecznie dziekuje za wszelkie info.
      pozdrawiam.
      • tomi1981 Re: Handel na bazarze 20.07.04, 01:00
        Brat handluje, dlatego tez moje informacje moga byc nie pełne ( o pieniadzach z
        rodzian sie nie gada) z tego co wiem to nie ktorych rzeczach siega 100 % ale
        srednio ok 50 %. Wszystko zalezy jakie ilosci sie bierze i jaki ma sie układ z
        dostawcą .. czy sie bierze faktry itd
        • living_legend Re: Handel na bazarze 25.08.04, 19:20
          A moge wiedziec czym brat handluje?
          pozdrawiam
          • fama1979 Re: Handel na bazarze 05.09.04, 17:11
            Hej,

Moj brat tez handluje ubraniami po bazarach. Marze ma srednio okolo 30-40 % ale
            trafiaja sie rzeczy na ktorych ma prawie 70 % narzutu- zalezy co, gdzie i za
            ile kupi. Ogolnie ciezki kawalek chleba bo koszty sa duze, a ludzie szczypia
            sie z kasa.
    • kaganowicz Poszukuje chtnych do prowadzenia mojego 20.07.04, 08:46
      straganu. Osoby zainteresowane musza miec 10-tni staz w zawodzie. Oderty prosze
      na skrzynke. Wlasny kiosk mile widziany ale niekonieczny. Gwarantuje stala
      dostawe artyku;ow australisjkich, bumerangi, produkty Aboryginow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka