Dodaj do ulubionych

Sprzedaż lodów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:43
Witam. Mam takie pytanie - czy orientuje sie ktos jak to jest ze sprzedażą
lodów na plaży w sezonie - czy sanepid ma cos do tego ? czy trzeba spełniac
jakies okreslone warunki? na przykład czy trzeba miec kase fiskalną? czy
wystarczy wystawić lodówke i sprzedawać? prosze o pomoc za która z góry
serdecznie dziekuję. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: Sprzedaż lodów IP: *.access.uk.tiscali.com 18.06.04, 12:02
      Ja jestem specjalistka od lodow wiec smialo pytaj
      • Gość: sebastian Re: Sprzedaż lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:39
        No w sumie to juz zapytałem :) narazie innych pytań nie mam. Jak byś mogła mi
        odpowiedzic na powyzsze to byłbym wdzięczny. Pozdro.
        • Gość: Basia Re: Sprzedaż lodów IP: *.access.uk.tiscali.com 20.06.04, 11:22
          Ja za loda biore 100 zlotych
          • Gość: sebastian Re: Sprzedaż lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 13:29
            to musisz miec ładnie nasrane w głowie - i daj spokój bo to nie jest forum dla
            takich debili jak ty - zrób lepiej jeszcze kilka lodów gdzies pod mostm bo
            widac twój ograniczony rozumek potrafi zakodowac tylko tak nieskomplikowane
            czynnosci jak ruszanie głową w góre i w dół
            • Gość: Basia Re: Sprzedaż lodów IP: *.access.uk.tiscali.com 21.06.04, 19:23
              A ja mam wiecej klientow niz ty kiedykolwiek bedziesz mial
              • Gość: sebastian Re: Sprzedaż lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:56
                wiele jest rzeczy które ty bedziesz miec a ja nie - syfilis, hiv .... ale jak
                juz powiedzialem rob sobie lody a nie zajmuj sie tym forum bo ono nie jest dla
                takich pustaków ja ty - czy ktos moze wywalic tego imbecyla z forum ???
    • crystal-gazer Re: Sprzedaż lodów 03.07.04, 01:58
      Sanepid "ma coś do tego",hehe. Od tego sezonu na plaży nie wolno sprzedawać nie
      tylko lodów ale żadnych art.spożywczych.
    • Gość: tyt Re: Sprzedaż lodów IP: *.acn.pl 03.07.04, 18:10
      Sanepid, nie ma nic do tego, ani nikt inny. Kupujesz lody i sprzedajesz, nie
      zakładasz działalności, ani nic i kto ci coś zrobi? Przyjedź do stolicy to
      zobaczysz na każdym rogu stoją i handlują, truskawkami i innymi artykułami,
      ciekawe gdzie przy wejściu do metra ma taki ktoś bieżącą wodę? Polska w
      odróżnieniu do np. niemiec wprowadziła normy haacp, bo my jesteśmy przecież
      lepiej rozwinięci. Więc handluj i pi...l system!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka