Dodaj do ulubionych

monitoring pojazdów

17.05.12, 13:06
kto stosuje monitoring auta? i jaki?
ja sie zastanawiam nad tym komputerwfirmie.gazeta.pl/itbiznes/1,59368,11660519,Flotis__komercyjne_zastosowanie_Yanosika.html
mial ktos z nimi do czynienia?
Obserwuj wątek
    • annawu77 Re: monitoring pojazdów 21.05.12, 11:21
      My korzystamy z Flotis - całkiem nieźle to działa. Jeśli dużo podróżujecie służbowo to radzę też zastanowić się nad oszczędzaniem na hotelach. Znajomy mi polecił karty BTC. U niego się to bardzo sprawdziło. w połączeniu z monitoringiem samochodów miesięcznie oszczędzają około 3 tysięcy (firma siedmioosobowa).
      • pegowianin Re: monitoring pojazdów 09.06.12, 11:56
        Ja z kolei mogę śmiało polecić Solid GPS.
      • forex135 Re: monitoring pojazdów 09.10.12, 20:39
        Dla lepszego wyboru można zajrzeć ma www.awia-transport.pl
    • marek_borut Re: monitoring pojazdów 18.04.13, 15:27
      Ja obecnie mam model gl900 global technology doradzony/kupiony w sklepie www.alfatronik.com.pl
      Jestem bardzo zadowolony z zakupu i będę polecał go wszystkim! :)
    • petrolgda Re: monitoring pojazdów 09.05.13, 09:55
      Po co szukać w necie. Najlepiej brać na testy lokalizatory i oceniać samemu. Teraz konkurencja jest tak duża, że praktycznie wszystkie liczące firmy udostępniają swoje urządzenia na testy. Więc zamiast szukać opinii w sieci proponuję samemu testować i na tej podstawie podejmować decyzje.
    • maja_str Re: monitoring pojazdów 23.05.13, 13:18
      tylko zastanawia mnie jedno jak sprawdzić co robi pracownik, np. pojechał załatwić coś dla firmy na mieście, a tak naprawdę łazi sobie po sklepach
      • 7roller Re: monitoring pojazdów 11.06.13, 08:51
        jak chcesz wiedziec gdzie jest i jak długo pracownik poza autem to proponuję pobrać z flotismobile.pl ich apkę, instalujesz na telefonach służbowych i masz podgląd
    • wiktor552 Re: monitoring pojazdów 02.06.13, 23:21
      Stosuję monitoring samochodów i sprawuje się bardzo dobrze. Zamontowałem go we wszystkich moich firmowych samochodach, by móc na bieżąco śledzić ich trasy. Z jednej strony zamontowałem ten sprzęt z obawy o nieuczciwych kierowców, z drugiej z możliwości znalezienia oszczędności np. poprzez wyznaczanie krótszych tras. Jak na razie to dopiero zagłębiam się w ten system, ale już widzę, że trochę zaoszczędzę.
      • evianeverest Re: monitoring pojazdów flotis 27.06.13, 14:18
        ściagnłąm aktualizacje flotis mobile i jak się okazuje dorzucili tam nawiacje, generalnie ida w db kierunku
    • mariant64 Re: monitoring pojazdów 17.01.14, 13:28
      moim zdaniem Hertz systems maja dobra oferte, dobre urządzenia... mam 7 aut z ich systemem i jestem zadowolony
    • kirgian Re: monitoring pojazdów 24.01.14, 23:22
      Obecnie najlepszym takim systemem na rynku jest bezsprzecznie SATIS GPS. Jest to dzieło ponad 200 informatyków stale udoskonalających tę technologię, dlatego jest on aktualizowany każdego miesiąca co w przypadku systemów monitoringu jest ewenementem. Yanosik jest w gruncie rzeczy amatorską aplikacją i nijak nie znajdzie zastosowania w większej flocie, gdzie liczy się precyzja i bezawaryjność.
    • agunia367 Re: monitoring pojazdów 23.02.14, 20:02
      My w pracy korzystamy z systemu monitoringu pojazdów firmy SMA. System jest przejrzysty, działa bardzo fajnie. Dzięki niemu zawsze wiemy, gdzie znajdują się nasze auta i możemy zoptymalizować pracę poszczególnych osób. Fajne rozwiązanie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka