Dodaj do ulubionych

Jaki program do e-mailingu?

17.08.13, 01:47
Witam, chciałbym zapytaćjaki program do wysyłki e-mailingu polecacie. Najleoiej, aby był dostępnych przez przeglądarkę internetową. Na forach ludzie polecają Freshmaila. Miał ktoś do czynienia z tym programem? Zależy mi na opini osób, które już wysyłały e-mailing.
Obserwuj wątek
    • wojciechklodawski Re: Jaki program do e-mailingu? 17.08.13, 11:41
      Ja po testach kilku rozwiązań zdecydowałem się na Freshmaila właśnie. Trzeba się do niego chwilę przyzwyczaić ale kiedy już się załapie co i jak to wszystko działa jak należy. Bardzo fajny jest edytor szablonów pozwalajacy łatwo wyklikać swój własny e-mailing.

• bart_34 Re: Jaki program do e-mailingu? 16.12.14, 12:00
        Masz rację - freshmail jest ok, korzystałem parę lat. Od roku przerzuciłęm się na jego tańszy odpowiednik graphicmail.com.pl/ - funkcje te same, a płacę mniej.
        • tengelo Re: Jaki program do e-mailingu? 12.04.15, 20:01
          Funkcje raczej nie te same. Porównaj choćby edytor szablonów czy inbox testy. Te funkcje przemawiają na korzyśc FreshMaila.
    • ewel_84 Re: Jaki program do e-mailingu? 18.08.13, 10:47
      FreshMail jest jednym z najlepszych programów do wysyłania e-mailingów na rynku. Korzystają z niego małe sklepy internetowe, jak i duże koncerny. Używam od kilku miesięcy i dopiero zdobywam wiedzę na temat email marketingu ale wyniki wyglądają obiecująco :)

Zgadzam się z opinia powyżej nowy edytor szablonów jest niezły. Przydatny gdy nie chcesz wydawać pieniędzy na grafika czy programistę aby mieć porządny newsletter. Brakuje mi jesczze kilku funkcji w edytorze ale może dorobią.

www.youtube.com/watch?v=ggFoeKZ-G7c
    • e_waszka Re: Jaki program do e-mailingu? 21.08.13, 10:57
      FreshMail jest bardzo dobrym narzędziem do wysyłania e-mailingu. Warto jednak zwrócić uwagę także na amerykańskie rozwiązania typu MailBrain czy MadMail.
    • noumf Re: Jaki program do e-mailingu? 06.09.13, 16:00
      A może openmailing? Mieli kiedyś oferty na b2b deal.
    • danka_68 AdMailer 28.11.13, 23:32
      Ja mam AdMailera od Enterso. Nie jest drogi a jakże skuteczny. Bazę odbiorców mam naprawdę sporą, więc ten program jest mi niezbędny. Polecam spróbować. Pozdrawiam.
    • studnia123 Re: Jaki program do e-mailingu? 22.01.14, 21:32
      Ja korzystam z Freshmail. Przez jakiś czas używałem programu Admailer ale Freshmail okazal się lepszy i tanszy
    • visionsystem Re: Jaki program do e-mailingu? 13.02.14, 21:50
      Polecam bardzo prosty programik do emailingu o nazwie Emailer, mam nieduże bazy danych adresowych i program dobrze sobie radzi z wysyłkami masowymi.

www.emailing.strefa.pl

pozdrawiam
      Karol
      • bartosz3424 Re: Jaki program do e-mailingu? 07.10.14, 18:32
        Moim zdaniem najlepszą formą (czytaj: skuteczną) jest powierzenie tego specjalistom. Sam próbowałem robić to na własną rękę, ale nie ma porównania z tym, co robi firma zajmująca się tym na co dzień. Ja zgłosiłem się do chłopaków z Vochmedia (Toruń), ogarnęli szybko i faktycznie skutecznie, a właśnie mi chodziło o to, że moje usługi chciałem reklamować głównie przez internet.
        pis joł ; )
    • padik8 Re: Jaki program do e-mailingu? 14.07.14, 13:34
      Na www.kogio.pl mają system bezpłatnie do końca wakacji przy bazie do 25 000 odbiorców. Wygląda na ciekawą ofertę.
    • wasatyprzekas Re: Jaki program do e-mailingu? 08.10.14, 09:14
      Jak korzystałem z freshmaila - bardzo łatwa konfiguracja, nawet dla osób, które wcześniej nie miały do czynienia z mailingami. Ceny też chyba całkiem konkurencyjne, bo w minimalnym pakiecie chyba ok 25 zł za 1000 wiadomości.
      • aneta2585 Re: Jaki program do e-mailingu? 19.10.14, 14:52
        Muszę się przyjrzeć tej ofercie, bo faktycznie wyjątkowo atrakcyjna!
    • purszafka Re: Jaki program do e-mailingu? 30.10.14, 00:54
      Ja mimo wszystko preferuję smsowe powiadomienia. Sms jest jednak znacznie skuteczniejszą i szybszą formą komunikacji z klientem. Warto zapoznać się ze statystykami dotyczącymi wykorzystania marketingu mobilnego w biznesie: www.serwersms.pl/media/informacje-prasowe/artykul/560-marketing-mobilny-stoi-sms-ami
      A wychodzi też bardzo tanio, bo za abonament 100 smsów w SerwerSMS.pl płacę tylko 3zł :)
    • magnol.ka Re: Jaki program do e-mailingu? 10.11.14, 15:07
      wysyłałam admailerem, choć poważnie zaczynam sie zastanawiać nad tymi smsami czy nie lepiej..
      • purszafka Re: Jaki program do e-mailingu? 17.11.14, 23:23
        @magnol.ka, naprawdę warto przyjrzeć się tej ofercie :) Te smsy to nie tylko newsletter, wydaje mi się, że smsy dają znacznie więcej możliwości niż właśnie choćby tradycyjne maile. W jakiej branży działasz? Ciekawe przykłady zastosowań można znaleźć tu: serwersms.pl/zastosowania , mnie to zainspirowało, a jeszcze skorzystałam z doradztwa firmy :)
        • magnol.ka Re: Jaki program do e-mailingu? 09.12.14, 19:52
          zerknę sobie na te zastosowania :) sprawdzę może firma z która wspołpracuje coś takiego ma
    • cytrynkowa98 Re: Jaki program do e-mailingu? 01.12.14, 09:06
      Ja korzystam z systemu CRM7 (www.crm7.pl), który między innymi umożliwia mailing grupowy. Warto zastanowić się nad systemem do zarządzania, który nie tylko spełnia jedną funkcję, ale ma rozszerzone zadania. Polecam.
    • lukasxx Re: Jaki program do e-mailingu? 16.01.15, 14:27
      Ja z kolei korzystam z Websoft Mailer (www.e-printec.com.pl). Miałem kiedyś AdMailera od Enterso, ale nie do końca działał na moim serwerze, a firma potraktowała mnie trochę nieładnie... Tak czy inaczej musiałem zmienić - wprawdzie ta aplikacja od Printec też miała kilka błędów, ale jeden fajny Pan wykazał mnóstwo cierpliwości i poprawił mi wszystko w dwa dni (kontaktujcie się z p. Łukaszem, moim imiennikiem zresztą:), dobry fachowiec). Teraz naprawdę rewelacja.
      • magnol.ka Re: Jaki program do e-mailingu? 10.02.15, 14:26
        nie miałam problemu do tej pory z Admailerem, wszystko działa :) ale wiadomo może być różnie. sprawdziłam ten Websoft, ale widzę ze jest dwa razy droższy, wiec raczej nie bede zmieniac
        • donat_k2 Re: Jaki program do e-mailingu? 18.02.15, 16:55
          Przez pewien okres puszczałem mailing z własnego programu pocztowego aż trafiłem na spam listę. Po prostu ktoś mnie zgłosił, że wysyłam spam. Później nie mogłem normalnie wysyłać wiadomości. Musiałem zmienić IP serwera oraz domenę.
          Odkryłem też o niebo lepszy sposób Mail3. Jest to system do wysyłki mailingu. Banalnie prosty w użyciu, wkleja się tylko adresy e-mail, przygotowuje się treść i wyślij. Idzie to z zaufanych adresów ip więc większość wpada do skrzynki odbiorczej i o to właśnie chodzi :) Jakby co to tutaj łapcie linka: mailing.system3.pl/
        • 2lumena Re: Jaki program do e-mailingu? 11.04.15, 17:08
          a ile za ten admailer? jak skuteczny i tanszy..
          • magnol.ka Re: Jaki program do e-mailingu? 12.04.15, 09:56
            najlepiej sprawdzić bezpośrednio na stronie firmy, łatwo znaleźć w google :)
      • tengelo Re: Jaki program do e-mailingu? 12.04.15, 20:02
        Używam FreshMail od lat. Program się ciągle rozwija a biuro obsługi klienta jest do dyspozycji 24/7. Z czystym sumieniem mogę ich polecić.
    • grastanislaw Re: Jaki program do e-mailingu? 17.05.16, 13:35
      przetestuj sobie freshmaila, masz darmowy mailing z kodem poniżej

centrumsprzedawcy.pl/sklep/kupony-i-kody-znizkowe/freshmail-kod-rabatowy-100-zl/
    • skomunikowani.pl Re: Jaki program do e-mailingu? 04.07.19, 16:19
      Warty wypróbowania jest TideEmail - intuicyjne narzędzie do masowej wysyłki e-maili o olbrzymiej skuteczności doręczeń. Oferuje szeroki wachlarz funkcjonalności, które wspomagają wszystkie etapy zarządzania kampanią emailingową. Począwszy od budowy listy adresowej, tworzenia treści wiadomości, aż do raportowania. Obsłużony jest również aspekt zgodności z przepisami w kontekście wysyłania ofert handlowych i przechowywania danych osobowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka