amadeus_88 07.06.16, 09:58 firma SOLVENTOIR Wrocław skupuje długi lub odzyskuje je na życzenie Klientów.. kontakt: solventoir@solventoir.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.emik Re: windykacja Wrocław 10.06.16, 15:39 A jak tam z cenami? Bo kiedyś chciałem sprzedać dług jakiejś firmie windykacyjnej i zaproponowali mi dokładnie 1 zł za kilkutysięczną fakturę wystawioną na istniejącą firmę :) Inne firmy za to wszędzie wciskały zapisy o zwrocie roszczenia, jeśli go nie ściągną, więc jak dla mnie to lipa, albo się coś kupuje, albo nie. A nie tak, że kupują dużo taniej, a za kilka miesięcy zwracają, kiedy ja w tym czasie być może bym go ściągnął. Zresztą tamtą zaległość też udało się odzyskać. ---------- program podatkowa książka przychodów i rozchodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: windykacja Wrocław IP: *.centertel.pl 09.10.17, 13:22 Nie korzystałem z usług tej firmy, więc nie mogę nic o niej powiedzieć. Może dlatego, że wcześniej znalazłem www.veriv.pl/index.php/windykacja-naleznosci Pomogli mi w dosyć skomplikowanej sprawie z dłużnikiem, z którym nie mogłem się dogadać, a wcześniejsze firmy windykacyjne okazały się opieszałe i mało skuteczne. Ceny mają przystępne, a przede wszystkim z mojego punktu widzenia okazali się skuteczni. Nie twierdzę, że to wyjątek na wrocławskim rynku w tej branży, ale ja przynajmniej jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: windykacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 20.11.17, 20:34 Ja wspólpracowałem z Solventoir we Wrocławiu, i zrobili dobrą robotę. Pierwszy raz szybko kasę miałem na koncie - kupili fakturę. pozniej przeszedlem na wczesniejszą windykację na koszt dłużnika. Wystawiają notę i dłużnik płaci. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omnia88 Re: windykacja Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.19, 11:42 Bardzo polecam firmę Solventoir, również korzystałam z ich usług i gdyby nie ona to pewnie do dzisiaj nie zobaczyłabym pieniędzy za wykonaną usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek45 Re: windykacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.19, 13:38 Zamiast firmy windykacyjnej, lepiej powierzyć odzyskanie należności prawnikowi. Zrobi to taniej i skuteczniej. Polecam Kancelarię www.adwokaciwewroclawiu.pl Odpowiedz Link Zgłoś