Gość: Przemek IP: *.play-internet.pl 15.09.17, 12:22 Moi Drodzy, czy ktoś z Was orientuje się z firmach, które pomagają start-upowcom? Planuję założyć własny biznes, ale na początek chciałbym, aby ktoś mi pomógł w dobrym starcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Start-upy IP: *.dynamic.mm.pl 18.09.17, 18:45 Akademickie Inkubatory Biznesu działają w każdym akademickim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precel Re: Start-upy IP: *.play-internet.pl 26.09.17, 19:32 Nie tylko akademickie, ale działają również zwykłe inkubatory przedsiębiorczości. Są to firmy, które pomagają w założeniu firmy, od momentu opracowania pomysłu na firmę, aż do uzyskania stabilności na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wincent Re: Start-upy IP: *.play-internet.pl 29.09.17, 22:25 Ja znam jedną bardzo firmę, ale z Poznania. Nie wiem, czy taka lokalizacja Ci pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Start-upy IP: *.play-internet.pl 02.10.17, 18:02 Jestem z okolic Konina, więc Poznań mógłby być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wincent Re: Start-upy IP: *.play-internet.pl 13.10.17, 20:32 To polecam firmę Dunevia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Start-upy IP: *.play-internet.pl 10.10.17, 21:34 Tak, Poznań jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś