Dodaj do ulubionych

Doradztwo dla firm

17.10.18, 19:16
Cześć! :) Rozmawiałam ostatnio z koleżanką o dość trudnej sytuacji, w jakiej znajduje się mój biznes. Próbowałam radzić sobie z tym na wiele sposobów, ale powoli kończą mi się pomysły, ponieważ nic nie działa na dłużej niż chwilę. Wspomniana wyżej znajoma poleciła mi usługi Blue Oak - ponoć zajmują się właśnie doradztwem biznesowym. Czy macie jakieś doświadczenia z tego typu firmami?
Z góry dzięki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • tomasz.arvaniti Re: Doradztwo dla firm 30.11.18, 22:33
      Potrzebny jest doradca podatkowy+adwokat
    • robercik123hibiskus Re: Doradztwo dla firm 05.12.25, 11:30
      Szukam firmy, która pomoże nam w zakresie szkoleń i rozwoju pracowników. Znalazłem firmę Develor www.develor.pl/, która oferuje kompleksowe usługi doradcze i szkoleniowe. Z ich doświadczenia korzystają już duże organizacje, co świadczy o ich profesjonalizmie. Zajmują się m.in. rozwojem kompetencji menedżerskich i sprzedażowych, co może być przydatne w naszym przypadku. Ktoś z Was miał styczność z Develor? Jakie są Wasze wrażenia?
      • kaga9 Re: Doradztwo dla firm 06.12.25, 01:45
        Bardzo kiepskie. Firma, która zatrudnia spamera, nie jest warta uwagi. A już firma zatrudniająca spamera, który 30 listopada ją reklamuje, a 5 grudnia rżnie głupa, to już zupełne dno. Odradzam.
    • marek_gracz Re: Doradztwo dla firm 09.12.25, 12:43
      Cześć
      Nie mam doświadczenia z Blue Oak , ale słyszałem od znajomego, że Tekst linku prowadzi profesjonalne doradztwo biznesowe i oferuje wiele usług w tym obszarze.

Pozdrawiam
      • kaga9 Re: Doradztwo dla firm 09.12.25, 15:51
        A ja słyszałam od znajomej, że Tekst linku nie ma zadowolonych klientów i zatrudnia spamerów.
        • marek_gracz Re: Doradztwo dla firm 10.12.25, 14:13
          Nie jest to spamerstwo tylko odpowiedź na pytanie z wątku.
          • kaga9 Re: Doradztwo dla firm 10.12.25, 21:41
            Pytanie jest z 2018 roku, porada po 7 latach jest raczej zbędna.

Dwa: socjotechnika „mój znajomy/sąsiad/kuzyn“ była dobra w latach 90., teraz jest jak Internet Explorer.

Trzy: metoda polegająca na napisaniu kilku niespamerskich postów dla zamydlenia oczu i potem wplatanie w te zwykłe posty postów spamerskich jest na tym forum znana od lat.

Plusem jest tylko to, że tu właściwie nikogo nie ma, więc tego twojego linku zapewne nikt (albo prawie nikt) nie otworzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka