Gość: Radek IP: *.lunet.eu.org 28.12.04, 21:53 myślicie, że może to by opłacalne, znacie jakieś hurtownie godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carminamama Re: odzież używana 04.01.05, 16:37 Przyłączam sie do pytania:-) tez planuje otworzyć mały sklep z uzywana odzieza tyle że tylko dziecięcą, najchętniej z Anglii. Planuje otworzyc go w małym podwarszawskim miasteczku z 5 tys. mieszkańców zaledwie, i zastanawiam sie czy to ma szanse...? Miasteczko niby bardzo rozwojowe i ma nawet nowe osiedla dla powiedzmy średnio zamożnych. Na razie sa tam tylko 3 sklepy z ubraniami dla dorosłych , istnieja od lat i jakoś prosperuja. Ja sklepik chciałam połaczyć ze sprzedażą nowych ubranek własnej kolekcji i drobnych przedmiotów dekoracyjnych do pokoi dziecięcych... Tylko nie wiem jak szukać dobrych hurtowni, czy kupowac drogi sort czy tani niesort-ile jest odpadu? co z nim robić? jakie powinnam mieć ceny i za ile kupowac żeby utrzymać taki sklep? jakie sa koszty po za wynajmem i kupnem towaru? jakie sa najlepsze sposoby rozliczenia? ryczałt czy księga przychodów?, tyle pytań:-) i kto mi odpowie?:-) proszę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: odzież używana IP: *.lunet.eu.org 11.01.05, 18:29 w moim miescie 80tys mieszkańców chyba dobrze prosperują te sklepy, czasami tam zagladam i zawsze jest sporo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś