Gość: student IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:34 Hej! Jak sadzicie: czy studenci mieliby by szanse odniesc sukces zakladajac firm konsultingowa? W sumie nakłady niewielkie, wiedze maja.... No więc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deney Re: studencka firma IP: *.chello.pl 14.05.05, 19:57 hmmm.... studenci maja wiedze? a o czym?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: studencka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:26 a na praktyki to po co niby firmy biora ? cos tam musza potrafic .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzący Re: studencka firma IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 18.05.05, 11:54 To zależy chyba też od tego, co studiują studenci. Np. na SGH jest firma konsultingowa prowadzona przez studentów i nawet mają poważne projekty, o ile sobie przypominam. Jednak ta firma działa jako polski oddział międzynarodowej firmy studenckiej, stąd mają korzyść wyrobionej już do pewnego stopnia marki. Niestety nie pamiętam nazwy tej firmy. Słyszałem też o biurach porad prawnych prowadzonych przez studentów prawa, ale tutaj już pod nadzorem nauczyciela akademickiego. Na UWarszawskim chyba działa takie. Więc jak widać można, ale łatwe to nie jest. Ja bym np. nie zgodził się, by mi dom projektowali jacyś studenci, choć nic do studentów nie mam. Po prostu bym się bał. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś