Dodaj do ulubionych

Jak negocjować z klientami

IP: *.snpl.krakow / *.devs.futuro.pl 03.10.05, 12:43
Nie rozumiem co ma na celu ten artykuł? Tytuł sugeruje że można się z niego
czegoś dowiedzieć na temat negocjacji a tu kolega zasówa takie banały że
głowa mała, może komuś się pomyliło i to miało być zamieszczone w
dziale ,,Cienie i blaski kuchennego blatu,, bo poziom jest mniej więcej taki.
Powierzchowne lekkie potraktowanie tematu, typowa zapchajdziura.
Ale są też plusy, wzbudził we mnie emocje tak silne że napisałem komentarz,
więc może nie jest taki zły.... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Szarabajka Re: Jak negocjować z klientami IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 04:45
      Otóż to! Młodzieniec napisał.
      • Gość: yyy Re: Jak negocjować z klientami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:49
        Najlepsze to "zasówa"... Poziom ortografii.
    • Gość: izza Re: Jak negocjować z klientami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:39
      O tym kazdy wie, czasami warto zejśc z ceny czasami nie, duzo zalezy od samego
      klienta, na ile jest podatny na sugestie, na ile tez my potrafimy
      przekonywać... Czasami warto zainwestować proponujac cene po kosztach czasami
      trafia sie na cwaniaka, który tylko szuka takich naiwnych. to prawdy, które sie
      poznaje na własnej skórze... i tak w większości decydują układy, polecenia,
      czasami łapówki - niestety. Mozna zastosowac trochę socjotechniki co i tak na
      dłuzsza metę sie nie zda i może wyjśc bokiem. Kolejny artykuł bez sensu:"mowa-
      trawa" czy lanie wody jak ktos woli. Może dla laików to dobre ale nic nie da
      ludziom rzeczywiście szukającym wsparcia: pt. "jak negocjować?".
    • Gość: hiszpan Re: Jak negocjować z klientami IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.10.05, 11:51
      Jestem podobnego zdania. Mam wrażenie, że artykuł jest jedynie wypełnieniem
      pustego miejsca. Nic nie wnosi, w wręcz wprowadza w błąd czytelnika swoim
      tytułem. Nie przystoi to do ogólnopolskiego czasopisma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka