Dodaj do ulubionych

Poszukuje wspólnika do tworzenia nowego vortalu...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:15
Poszukuje wspólnika do tworzenia nowego vortalu komputerowego
www.dobrekomputery.com (na zasadzie analogii do www.dobreprogramy.com), mile
widziana osoba ze znajomością PHP lub pieniędzmi na wykonanie projektu PHP.

Wszelkie info admin@dobrekomputery.com , dodam że nie będzie to jedyny vortal.
Na bazie tego vortalu powstanie również sklep (do rozwinięcia sklepu potrzeba
jednak większych nakładów gdyż towar będzie sprowadzany prosto z największych
hurtownii w Europie).
Obserwuj wątek
    • marcin9098 Re: Poszukuje wspólnika do tworzenia nowego vorta 21.10.05, 11:42
      Przede wszystkim trzeba mieć pomysł na kontent serwisu. Samo wykonanie tego
      typu serwisu jest banalne. Najciężej zrobić go w taki sposób, zeby ludzie
      chcieli go odwiedzać.
      Żeby mieć ładną i unikatową grafikę z ładnym logiem, trzeba wydać ze 2 tys. zł.
      I nie szukaj wspólnika, zwłaszcza na forum gazety. Z doświadczenia wiem, że
      spółki nie są dobre. Jak masz ciekawy pomysł, to realizuj go sam. Nie musisz
      znać PHP aby zrobić portal. Wystarczą darmowe CMSy (np. mambo), gdzie klikasz i
      masz :)
      I weź sobie moje rady na poważnie.....żadnych wspólników!!!
      • Gość: dobrekomputery Re: Poszukuje wspólnika do tworzenia nowego vorta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:57
        Spółka zbytnio mi nie pasi to fakt, ale nie wiedziałem na bazie czego mógłbym
        zbudować serwis (redaktorów chętnych do pomocy mam jednak brak mi było człowieka
        od php), jednakże poczytałem o tym Mambo i powiem DZIĘKI WIELKIE !!

Pozdr.
        • Gość: loran Re: pixel miliony IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 14:21
          Zgadza sie. Zobacz, co wymyslil chlopak, jak funkcjonuje, i moze da ci klik w
          pomysle. Pomysl na miliony. Zadni wspolnicy. Pracownicy ale pozniej - tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka