Dodaj do ulubionych

pomysł na "nic nierobienie" a pieniążki są

IP: *.man.ats.pl 14.11.05, 12:37
właśnie się dowiedziałam jak to zrobić.
Brać pozyczki z banków ( z poręczycielami), od osób prywatnych
na "Pokwitowanie",jeżdzić na "gape" gdzie sie tylko da, nie płacić za
rozmowy telefoniczne,"nakraść" z pracy ile się da , potem się zwolnić "na
własną prośbę", rozwieść się , założyć sprwe o alimenty, wyłudzać z "Bidy" ,
wreście "rozkręcić" swój własny interes na pożyczke "z UNI" ( poręczyciel), a
potem nic nie płacić, bo no włśnie nic nie mam.i pocałujta w d. wójta.
tak też zrobiła "moja zaradna kolegówna".
Pożyczki z banku i uni spłacają poręczyciele, prywatne pozyczki.. sąd
uznał,że nie ma z czego spłacać i .. ona smieje się w głos. A windykacja
KRUK śmiechu warte,ich monity lądują do kosza.
I co z taka zrobić , jak ci wisi kase za spłacana pożyczkę skoro sądy są po
jej stronie. Ma mieszkanie, działki, reszte wysprzedała ( samochód, złoto
itp).
Może coś poradzicie na taką..
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: pomysł na "nic nierobienie" a pieniążki są IP: *.technika.net.pl 14.11.05, 12:55
      "Tu są łysi, dwóch stoi koło mnie, jadą samochodem i, ku.., dług odzyskany.
      Gdzie ja będę tu jeszcze, ku.., prosił kogoś."
      • Gość: ktosik Re: pomysł na "nic nierobienie" a pieniążki są IP: *.man.ats.pl 14.11.05, 13:00
        uważasz , że ona taka głupia i się wystracha , już sama mnie mafią straszyła
        jak się od niej nie od... albo poleci na policję, już kiedyś "kombinowała" z
        byłym.
        Czekam na dalsze propozycje., bo jeśli sądy maja to w.. to trzeba może samemu
        • Gość: Gapa Re: pomysł na "nic nierobienie" a pieniążki są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:43
          Jak ma mieszkanie i dzialki, to do komornika, teraz z komornikami troche
          lepiej, a moze kancelaria Jachnicki cos ci pomoze, wciagnij ja na liste
          dluznikow m.in. w internecie, ale najpierw ja powiadam o tym, ze masz zamiar to
          zrobic, moze odda.
          • Gość: agus Kancelaria Jachnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:19
            Tylko nie Jachnicki, ta kancelaria to jeszcze większy oszust niż osoba
            opisywana w tym wątku. Idziesz do nich, a oni bardzo mili - wpłać im 20% na
            początku, a później nie mają czasu, a ich jedyne działanie to wysłanie pisma do
            dłużnika, Poza tym sam Pan Jachnicki jest bankrutem, uciekł do USA, a
            kancelarię niby sprzedał, a na koncie nic nie mają - poczytajcie sobie w necie,
            rok temu wiele o tym pisano w gazetach. Przez tych dziadów moja firma straciła
            18 tys.
        • Gość: gosc Re: pomysł na "nic nierobienie" a pieniążki są IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 14.11.05, 22:16
          ile jest Ci winna?
          podaj meila, odezwe sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka