hotelsystem2 23.01.06, 17:37 godne polecenia www.hcsbooking.com szybka rezerwacja, wyszukiwarka pokazuje kilka ofert cenowych, rezerwacje dokonuje się on-line i w cenach niższych niż przy bezpośredniej rezerwacji w hotelu czy pensjonacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:08 DOBRE BO POLSKIE, WOLĘ JAK KASA ZOSTAJE U NAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sello Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.sanetja.pl 24.01.06, 18:03 To chyba jedna ze stron partnerskich Net Travel, który występuje pod domeną www.hotele.pl. Całość obsługiwana jest przez biuro podróży Quo Vadis z Warszawy. Przyznam, że używam i jestem zadowolony choć chyba najtaniej jest na hotele.pl. Czasem udaje mi się zapłacić 160PLN zamiast 280-300. Faktura na firmę przychodzi pocztą. Generalnie zauważyłem, że im bliżej wyjazdu tym pokoje tańsze (pewnie wyprzedają już żeby złapać cokolwiek). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:49 Na pewno współpracują z ptqv ale mają dobre ceny i to się chwali. Jestem z nich zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sello Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.sanetja.pl 30.01.06, 19:13 A ja dzisiaj przez przypadek wpadłem też na stronę, na której oferowane są apartamenty w Warszawie. Zdjęcia całkiem znośne a cena za apartament ok 50 EUR. Szkoda, że bez śniadania - ale też ciekawe rozwiązanie. Muszę wypróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotelgate24.com Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:59 Polskie centrum rozliczeniowe, polski call center, polski support.. Polecam www.hotelgate24.com ,tyle bo nie płacą mi za reklamę. Pozdrawiam, SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.orange.pl 08.02.06, 09:35 korzystalem - osobiscie nie polecam :( Odpowiedz Link Zgłoś