Dodaj do ulubionych

OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HOTELE

23.01.06, 17:37
godne polecenia www.hcsbooking.com szybka rezerwacja, wyszukiwarka
pokazuje kilka ofert cenowych, rezerwacje dokonuje się on-line i w cenach
niższych niż przy bezpośredniej rezerwacji w hotelu czy pensjonacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:08
      DOBRE BO POLSKIE, WOLĘ JAK KASA ZOSTAJE U NAS
      • Gość: sello Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.sanetja.pl 24.01.06, 18:03
        To chyba jedna ze stron partnerskich Net Travel, który występuje pod domeną
        www.hotele.pl. Całość obsługiwana jest przez biuro podróży Quo Vadis z Warszawy.
        Przyznam, że używam i jestem zadowolony choć chyba najtaniej jest na hotele.pl.
        Czasem udaje mi się zapłacić 160PLN zamiast 280-300. Faktura na firmę przychodzi
        pocztą. Generalnie zauważyłem, że im bliżej wyjazdu tym pokoje tańsze (pewnie
        wyprzedają już żeby złapać cokolwiek).
        Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:49
      Na pewno współpracują z ptqv ale mają dobre ceny i to się chwali. Jestem z
      nich zadowolony.
      • Gość: sello Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.sanetja.pl 30.01.06, 19:13
        A ja dzisiaj przez przypadek wpadłem też na stronę, na której oferowane są
        apartamenty w Warszawie.
        Zdjęcia całkiem znośne a cena za apartament ok 50 EUR.
        Szkoda, że bez śniadania - ale też ciekawe rozwiązanie.
        Muszę wypróbować :)
        • Gość: hotelgate24.com Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:59
          Polskie centrum rozliczeniowe, polski call center, polski support..

Polecam www.hotelgate24.com ,tyle bo nie płacą mi za reklamę.

Pozdrawiam,
          SA
    • Gość: bywalec Re: OSZCZĘDNOŚCI NA PODRÓŻACH SŁUŻBOWYCH-TANIE HO IP: *.orange.pl 08.02.06, 09:35
      korzystalem - osobiscie nie polecam :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka