Gość: Alka IP: *.chello.pl 14.02.06, 14:38 Wszędzie słyszę, jak nie masz kontaktów to jesteś przegrana:( To prawda? Nie mam co zaczynać? Udało się komuś bez kontaktów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Re: Kontakty? IP: 193.24.24.* 14.02.06, 16:52 Co się udało? Szkolenie z wrózenia z fusów dopiero przede mną, a szklana kula w serwisie. Może jakoś sprecyzujesz pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesKid Re: Kontakty? IP: *.r-gaszowice.atupartner.pl 14.02.06, 22:00 dziewczę myli zapewne kontakty ze znajomościami;))) Ale to moj domysł. Bez kontaktów ale ze znajomościami się da, odwrotnie też, a najlepiej mieć i kontakty i znajomości;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lord_black :) 14.02.06, 22:24 Bez kontaktów... znajomości, hmmm ja jeszcze nie rozpocząłem więc pragmatykiem nie jestem, ale z tego co się oriętuję, to sam z siebie bez "zaplecza" trzeba sie mocno napocić. Analogicznie można popatrzeć że to tak jak z dostaniem pracy ... bez pleców ciężko, a jednak się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: :)Dzięki lordzie IP: *.aster.pl 15.02.06, 07:44 O to mi chodziło, o tą optymistyczną wersję:). Apropo pracy, lepsza ta załatwiana bez pleców:).Człowiek przynajmiej wie że jest wartościowy i stoi mocno na nogach. Bynajmiej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś