Dodaj do ulubionych

Automaty vendingowe

26.03.06, 17:10
Jest to oplacalny interes??? Jest jeszcze mozliwosc znalezienia dobrego
punktu? Gdzie najlepiej takie automaty stawiac? Jak walczyc o dobre miejsce
oglaszajac sie w gazecie czy tez chodzac po roznych instytucjach jak gdyby
akwizytor??
Obserwuj wątek
    • vokulski Re: Automaty vendingowe 27.03.06, 11:40
      pan119 napisał:

> Jest to oplacalny interes??? Jest jeszcze mozliwosc znalezienia dobrego
      > punktu? Gdzie najlepiej takie automaty stawiac? Jak walczyc o dobre miejsce
      > oglaszajac sie w gazecie czy tez chodzac po roznych instytucjach jak gdyby
      > akwizytor??

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=38217404&a=38217404
      • Gość: jaaaa Re: Automaty vendingowe IP: *.netis.net.pl 06.04.06, 20:48
        hej napiszcie jak tam z waszymi automatami jest to dobry pomysł moj mąz w tym
        pracowal jakis czas zna temat

• Gość: irek Re: Automaty vendingowe IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 00:08
      Ja jestem tym zainteresowany. Mam czas i dobre chęci ale nie bardzo wiem jak
      ten temat ugryźć. Czy masz już konkretną firmę na myśli? Ja na razie sprawdzam
      pierwszą - Alois Dallmayr.

• Gość: marek Re: Automaty vendingowe IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:41
        Też się tym interesuję. Skąd się bierze takie automaty?
        • vokulski Re: Automaty vendingowe 06.04.06, 20:51
          Gość portalu: marek napisał(a):

> Też się tym interesuję. Skąd się bierze takie automaty?

możesz je kupic można je leasingować , mozna tez wypożyczyć , firm które
          oferuja tan sprzęt jest dość duzo na rynku głównie maszyny włoskie koszt dużej
          maszyny to około 20 tys zł ,
          • Gość: irek Re: Automaty vendingowe IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 14:06
            Ze znanych mi firm to wydaje się, że Dalmayer ma najciekawszą propozycję.
            Tylko, że ja znam tylko 3. Planuje w to wejśc.
            A twoim zdaniem które są warte rozpatrzenia?
            • vokulski Re: Automaty vendingowe 09.04.06, 08:19
              Tak oferta Dalmayera , jest jak najbardziej konkurencyjna do reszty , tez swoje
              założenia robiłem własnie w oparciu o ich ofertę , bo maja w miare niskie ceny
              mozliwosc dostosowania sprzetu do potrzeb , maja szeroki wybór jesli chodzi o
              wielkość automatów

• Gość: irek Re: Automaty vendingowe IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:57
                Maszyny się dostaję ale trzeba płacić za nie niemłay czynsz (średnio 300zł) bez
                względu na to czy się zarabia czy nie. Czyli trzeba trafić dobry punkt. A tych
                jest z każdym dniem coraz mniej.

Czy znasz inne firmy które robią to w oparciu o fanczyzę?
                Wchodzisz w ten interes?
                • vokulski Re: Automaty vendingowe 09.04.06, 13:52
                  Gość portalu: irek napisał(a):

> Maszyny się dostaję ale trzeba płacić za nie niemłay czynsz (średnio 300zł)
                  bez
                  >
                  > względu na to czy się zarabia czy nie. Czyli trzeba trafić dobry punkt. A
                  tych
                  > jest z każdym dniem coraz mniej.
                  >
                  > Czy znasz inne firmy które robią to w oparciu o fanczyzę?
                  > Wchodzisz w ten interes?

300 zł miesięcznie to nie jest dużo , nie znalazłem firmy która by działała na
                  zasadzie franczyzy , zresztą jaki miałoby to sens dla właściciela automatów ,

Ja na razie w to nie wchodzę z jednego prostego powodu mam stałe powyżej
                  przeciętnej źródło przychodów , więc pakowanie się w coś co da mi zysk po
                  jakimś roku czasu na razie w moim przypadku nie ma sensu , ale biorę ten
                  pomysl pod uwagę bo pomimo że docelowo to kokosow to on przynosić nigdy nie
                  będzie to mozna zapewnić sobie stałe źródło dochodów , przy minimalnej
                  inwestycji kapitału , no i nie jest to jakies czasochłonne
                  • Gość: irek Re: Automaty vendingowe IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:23
                    dalamyer działa w oparciu o franczyzę także jakiś sens to chyba ma. Te 300 to
                    jest tylko dla Dalamyera a jeszcze trzeba za dzierżawę miejsca płacić i
                    oczywiście pozostale koszty obsługi.
                    A najlepsze punkty są już od dawna obstawione. Trzeba się nieźle malatać by coś
                    znaleźć.
    • Gość: baby Re: Automaty vendingowe IP: *.netis.net.pl 06.04.06, 21:07
      napisz czy juz zacząles z tymi automatami moj mąz swego czasu w tym pracował
      • Gość: irek Re: Automaty vendingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:33
        Ja zaczynam a gdzie mąż pracował?
        • Gość: gosc Re: Automaty vendingowe IP: *.netis.net.pl 14.04.06, 21:06
          w nestle
          • Gość: irek Re: Automaty vendingowe IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 17:21
            No i jak mu szedł ten interes? Dlaczego przestał?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka