IP: *.c3-0.tlg-ubr2.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 25.04.07, 02:08
Witam
Dzis przyszlo mi do glowy aby zainteresowac sie stawami gdyz mam odpowiednie
miejsce do tego ale nie mam zielonego pojecia czy jest to interes oplacalny?
Wiecie cos na ten temat
Dzieki
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: Stawy 25.04.07, 08:31
      Ludzie na tym zarabiają,ale boję się,że wiarygodnych informacji na forum nie
      dostaniesz.
      • Gość: Tomek Re: Stawy IP: *.c3-0.tlg-ubr2.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 26.04.07, 01:01
        Coz mialem nadzieje ze jednak moze ktos cos moze by "pisnal" / poprawa mam
        nadzieje ;-)
        • andrzej.sawa Re: Stawy 26.04.07, 01:12
          Kiedyś rozmawiałem z kolegą,który tym się zajmował i zrozumiałem,że to jest problem.
          Jest jakieś zrzeszenie,czy związek.Poszukaj pod tym kątem.Może pomogą.
          • Gość: Tomek Re: Stawy IP: *.c3-0.tlg-ubr2.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 03.05.07, 03:46
            Dziekuje za zainteresowanie.
            • andrzej.sawa Re: Stawy 03.05.07, 12:20
              Mam nadzieję,że zaprosisz na pierwszą rybkę.

Powodzenia.

A przy okazji pytanie - gdzie?
              • Gość: Tomek Re: Stawy IP: *.c3-0.tlg-ubr2.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 04.05.07, 02:13
                Hehe jak sie uda cos złowić to zaproszenie bedzie wyslane, będzie można spedzić
                piękny sobotni wieczór na podlaskiej wsi w okolicach Białegostoku (namawiam
                ojca żeby w domku po babci zrobić mini-gospodarstwo agroturystyczne a przy
                okazji zająć sie stawami)
                Pozdrawiam
                • andrzej.sawa Re: Stawy 04.05.07, 09:51
                  No i wspaniale.U nas pod Chełmem i dalej na Roztocze coraz więcej
                  agrogospodarstw,a i stadnin coraz więcej.
                  • Gość: Tomek Re: Stawy IP: *.c3-0.tlg-ubr2.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 05.05.07, 04:12
                    Wniosek z tego taki że Polacy polubili ten typ wypoczynku chociaż sam to
                    jeszcze bym z tego nie skorzystał - chyba za młody jestem (26 lat) i było by
                    mi "zaspokojnie" i za mało do zwiedzania ;-).Ale z drugiej strony cichy weekend
                    z dziewczyna ... ;-P
                    Pozdrawiam
                    • tomekjot w najblizszj 07.05.07, 17:36

Firmie na TVN 24 bedzie na ten temat
                      Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Wniosek z tego taki że Polacy polubili ten typ wypoczynku chociaż sam to
                      > jeszcze bym z tego nie skorzystał - chyba za młody jestem (26 lat) i było by
                      > mi "zaspokojnie" i za mało do zwiedzania ;-).Ale z drugiej strony cichy
                      weekend
                      >
                      > z dziewczyna ... ;-P
                      > Pozdrawiam
                      • Gość: Tomek Re: w najblizszj IP: *.c3-0.tlg-ubr2.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 09.05.07, 03:01
                        Dzięki za info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka