14.08.07, 14:38
Witam,
czy moglibyście mi powiedzieć, skąd mogę wziąć wymogi, jakie musi spełnić
firma, aby uzyskać certyfikat ISO 9001? A jeśli macie więcej informacji na ten
temat, to proszę o kontakt: promocja@transglob.com.pl

Dzięki i pozdrawiam,
hermion
Obserwuj wątek
    • ekspert_banku Re: ISO 9001 17.08.07, 13:14
      podaję poniżej link, pod którym można znaleźć informacje o ISO;
      www.pfiso9000.pl/ISO9000.asp
    • bryndzunia_kasia Re: ISO 9001 23.07.18, 12:04
      Ja wdrażałem certyfikat ISO 9001 z firmą www.dnvgl.pl/assurance/index.html . Bardzo pomocni, fajne szkolenia, wszystko bardzo profesjonalnie zrobione, także warto skorzystać
    • Gość: Miloszu Re: ISO 9001 IP: *.isoqar.pl 06.08.18, 12:15
      Jeżeli chcesz wdrożyć u siebie ISO 9001 to w pierwszej kolejności musisz zakupić normę i zapoznać się z jej wymaganiami. Kolejnym krokiem jest wdrożenie systemu zarządzania jakością w oparciu o wymagania w/w normy. Jeżeli nie masz w tym doświadczenia, to warto skorzystać z pomocy firmy zewnętrznej / konsultanta, który wam w tym pomoże. Gdy system zostanie wdrożony wówczas musicie zgłosić się do jednostki certyfikującej, która przeprowadzi audyt i jeżeli wszystko będzie w porządku wyda certyfikat ISO 9001. Z jednostek certyfikujących mogę Ci z czystym sumieniem polecić Isoqar. Współpracujemy z nimi już od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak chcesz to możesz się z nimi skontaktować i oni na pewno powiedzą Ci znaczenie więcej na temat wdrożenia i certyfikacji systemu. www.isoqar.pl
    • Gość: Miloszu Re: ISO 9001 IP: *.isoqar.pl 30.08.18, 15:29
      Musisz przede wszystkim kupić normę ISO 9001, zapoznać się z nią, następnie wdrożyć w firmie jej wymagania, stworzyć niezbędną dokumentację i gdy masz już pewność że system działa prawidłowo możesz zgłosić się do jednostki certyfikującej np www.isoqar.pl która przeprowadzi audyt i wyda certyfikat. Oczywiście to duże uproszczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka