bajsarka 25.04.08, 15:16 POszukuję takiego programu, najlepiej darmowego, do wystawiania faktur dla jednoosobowej działalności gosp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapk Re: Program do wystawiania faktur. 03.06.08, 21:33 polecam ten www.poldata.pl/?ido=27 MEGA FAKTURKA Odpowiedz Link Zgłoś
madar.1 Re: Program do wystawiania faktur. 18.08.08, 15:34 Witam Ja polecam INVOICER Mobile, można wystawiać faktury poprzez stronę internetową lub zwyczajnie z komputera. Program darmowy www.invoicer.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robert_czech81 Re: Program do wystawiania faktur. 22.12.08, 10:44 Jak jednoosobowa firma, to przyda ci się ifirma.pl, program na początku (3 miesiące) jest za darmo, potem mniej niż 50 zł na miesiąc, więc śmieszna kasa, naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
justysaa Re: Program do wystawiania faktur. 19.09.16, 09:12 tańszy jest program afaktury.pl/ przy rocznym abonamencie nawet 9 zł nie wychodzi na miesiąc :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakturaxl.pl Re: Program do wystawiania faktur. 28.09.16, 15:54 a jeszcze tańszy 6zł/mc i bogatszy funkcjonalnie www.fakturaxl.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
lefthandd Re: Program do wystawiania faktur. 11.03.10, 16:03 oczywiście LeftHand Mała Księgowość lefthand.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zu_mi Re: Program do wystawiania faktur. 23.03.10, 18:14 nie kupuj nic bo w necie jest kilka fajnych programów za free ;-)) szukaj np. na w w w.dobreprogramy.pl lub instalki.pl lub innych stronach używam czasami Faktury express (za free) i jest niczego sobie. Są też i inne Odpowiedz Link Zgłoś
justysaa Re: Program do wystawiania faktur. 19.09.16, 09:11 zdecydowanie lepsze są te online, zawsze do nich dostęp jest. stacjonarne mają same ograniczenia. afaktury.pl/ ja z tego korzystam, i mogę na prawdę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
comarcherp Re: Program do wystawiania faktur. 16.04.10, 13:55 Poznajcie iFaktury24.pl w wersji beta i za darmo sprawdźcie jak łatwo można wystawiać faktury:-) Dowiedzcie się więcej: www.comarch.pl/erp/oferta/produkty/icomarch24/ifaktury24Pozdrawiam, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
molu_2008 Re: Program do wystawiania faktur. 03.01.15, 21:09 Dlugo szukalem ale zawsze okazywalo sie ze albo serwis jest płatny albo ma limity. Używam serwisu www.rachunek.info Jest całkowicie darmowy i nawet nie trzeba tworzyc konta aby zaczac wysatwiac dokumenty. Definitywnie warty uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rainbow Re: Program do wystawiania faktur. IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.16, 13:03 nie znam fajnego darmowego, sama korzystam z programu Faktura VAT Pakietu Przedsiębiorcy, i ten mogę Ci polecić, łatwy w obsłudze z bogatą ofertą funkcjonalności www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat Odpowiedz Link Zgłoś
justysaa Re: Program do wystawiania faktur. 19.09.16, 09:08 Z czystym sumieniem polecam afaktury.pl Mam wykupiony abonament ale to grosze a na prawdę w tym programie jest wszystko co potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
justysaa Re: Program do wystawiania faktur. 19.09.16, 09:09 linkuje bo może komuś się przyda afaktury.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fakturaxl.pl Re: Program do wystawiania faktur. 28.09.16, 13:59 Najlepszy program do wystawiania faktur znajdziesz oczywiście u nas :) Dlaczego najlepszy? Oferujemy pełną funkcjonalność i łatwość użytkowania ZA DARMO do 10 faktur na miesiąc. 10 faktur to za mało? Nie ma strachu, opcja nielimitowana to tylko 6zł/mc. Polecamy się: www.fakturaxl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mikir20 Re: Program do wystawiania faktur. 14.05.19, 11:13 dla mnie najlepszy program do faktur to Faktura Small Business. Prosty, za darmo można posprawdzać wszystkie funkcje. Bardzo przydatny Odpowiedz Link Zgłoś
lucjans_76 Re: Program do wystawiania faktur. 05.09.19, 10:05 Nie bez przyczyny polecam firmao.pl/faktury-online.php ... aplikacja sprawdza się znakomicie zarówno w małych jak i dużych firmach… bardzo wygodnie się z nią pracuje… Odpowiedz Link Zgłoś