wsk175 19.01.09, 16:55 Witam. Interes "nie poszedł". Trzeba go zlikwidować.Jest trochę towaru,są zaległości w zusie , skarbówce i u dostawców. Co zrobić dalej z towarem? sprzedać? Proszę o jakieś wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.my Re: likwidacja sklepu 27.01.09, 14:55 wsk175 napisał: > czyżby nikt nie zwija interesu? -->Towar oddać dostawcą w zamian za długi które u nich masz (niech wystawią na to faktury korygujące). Z zusem i skarbówką dogadać się na rozłożenie zadłużenia na dogodne raty i te raty spłacać TERMINOWO. Zauważ, że po zamknięciu sklepu zostanie Ci do zapłacenia sporo Vat-u. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: ja zwijam , chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:24 bo na czynsz i opłaty niewyrabiam ze sklepu , teraz miałem do 10 płacić czynsz za styczen a tu nawet 1/5 z utargu nie mam , nie wiem co dalej będzie , w US mam długi VAT za listopad i grudnien wiszę ale nic nie idzie !! nie wiem jak się zwinąć co z towarem i ze mną dalej Odpowiedz Link Zgłoś
belgarione Re: likwidacja sklepu 06.02.09, 05:55 Jaki towar ? Jaki sklep ? Moze bede mogl pomoc opchnac towar przez internet. Jak co pisz na irejestracje@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś