mirabelka10 05.07.09, 22:56 mowa tu o samoróbkach,wcześniej ich tyle nie było,no i co mnie zastanawia,naprawdę wiele osób kupuje-pewnie dlatego,że niedrogo... ja bym się bała,że z taką sobie nie poradzę i tylko się wkurze,iż nie mogę zawiązać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasihelenka Re: Ale się zrobiło chustowo na alegro! 05.07.09, 23:19 generalnie zawiązać można wszystko ;) zależy co i jak komuś leży... Odpowiedz Link
gos85 Re: Ale się zrobiło chustowo na alegro! 05.07.09, 23:33 ja mam takla samoróbke lnianąz allegro i nosiłąm w niej dwa miesiące prawie..teraz jużmam hoopka więc tamta leży zapomniana:) Odpowiedz Link
smiecha20 Re: Ale się zrobiło chustowo na alegro! 05.07.09, 23:36 ja się raz w domu zawiązałam w zasłonkę:) co nie znaczy że bym kupiła "chustę" z farbowanej "niewiadomoczym" tetry albo 100% poliestru 8-/ bo zawiązać to się da i w firankę i w bieżnik... Odpowiedz Link
asik_w Re: Ale się zrobiło chustowo na alegro! 06.07.09, 09:13 A ja mam ochote na samorobke swoja wlasna:) znalazlam na allegro jedwab z lnem a drugi z bawelna, sprzedajacy ma wyslac mi probki i jak mi chyba kupie ze 4 metry i sama sobie uszyje:) pomaluje farbka odpowiednia do chust i bede miala swojego silka:) Odpowiedz Link
izaskun Re: Ale się zrobiło chustowo na alegro! 06.07.09, 14:55 Wiadomo,że samoróbka z płótna to nie to samo co chusta skośnokrzyżowa. Ale niestety nie każdego stać na chustę oryginalną :( Może lepiej żeby nosił w kawałku szmaty niż nie nosil wogóle. Odpowiedz Link
roneczka Re: Ale się zrobiło chustowo na alegro! 07.07.09, 15:19 Kto nie zaznał noszenia w oryginalnej chuście, samoróbkę pokocha też miłością ogromną, bo to nadal bliskość i wolne ręce i taka sama radość z noszenia:-))) Pozdrowionka wszystkim noszącym mamusiom, niech lato sprzyja i nie ogranicza do wychodzenia z domu! Odpowiedz Link