Dodaj do ulubionych

Woda Eden - opinie

• Gość: były Klient Re: Woda Eden - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.14, 09:30
      nie polecam, woda śmierdzi, wytrąca się z niej jakiś dziwny osad... obsługa fatalna. byli mili jak mieliśmy podpisać umowę, potem już nas totalnie olewali. ludzie na obsłudze kompletne matoły... nie potrafią stworzyć zestawienia typu nr wz, data dostawy, ile dostarczyli wody ile zabrali:) przekracza to ich możliwości umysłowe:] tak jak pisałem podejść do Klienta żadne... kierowca dostarcza wodę nie zogdnie z zamówionym pakietem tylko ile mu pasuje tyle zostawi- zazwyczaj jest to grubo ponad zamówiony pakiet. jeżeli tego nikt nie pilnuje to właśnie tak robią...

polecam Wielką Żywiecką -zmieniliśmy ten cholerny Eden na tą firmę. Woda w smaku dużo lepsza. butle czyste. obsługa od kierowcy po pracowników administracyjnych REWELACJA!! wszyscy mili, wiedzą, że to Klient nasz Pan a nie jak Eden któremu się wydaje, że to on jest dla nas a nie my dla niego. Eden to duża firma nie zna swoich Klientów... ma ich w nosie. jesteś dla nich jednym z wielu... Wielka Żywiecka, dużo mniejsze, dba o Klienta... zna potrzeby swojego klienta. gratuluje. a przed EDENEM ostrzegam, nie pakujcie się w to gó.......
      • Gość: Stały klient Re: Woda Eden - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.14, 14:08
        Mnie bardzo smakuje woda Eden korzystam z niej zarówno w pracy jak i na siłowni podczas treningu.
        • Gość: harnaś Re: Woda Eden - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 13:39
          Tylko MINERALPOL z Żywca -> orzeźwiająca woda jak lustro i aksamitny smak. Idealna w pracy, pożyteczna w domu i gasząca pragnienie podczas podróży służbowej. Ratuje życie; miodzio - lodzio :-> !!!
      • Gość: harnaś Re: Woda Eden - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 13:32
        Ja polecam wodę MINERALPOL z samego serca Żywca, nalewaną u podnóża papieskiej góry Grojec. Bardzo smaczna i świetna do zwykłych codziennych potrzeb (kawa, herbata bez brudnych nalotów na szklance, pyszna do soków, itd.). Moja teściowa (chora na cukrzycę i serce) bardzo ją chwali. Pamiętajcie - w samym Cesarskim Mieście Żywiec mamy tylko jedną rozlewnię - MINERALPOL. Pozostałe promują się nazwą Żywiec, ale nie mają z tym miastem nic wspólnego. Bądźcie ostrożni - woda wodzie nie jest równa ani smakiem, ani zdrowiem, które Ci daje albo zabiera.
      • Gość: sp z o o Re: Woda Eden - opinie IP: 217.108.58.* 24.05.16, 11:54
        NIE POLECAM JESTESMY KLIENTEM OD LAT NESTLE WATERS , DO EDEN SPRINGS (KTORE PRZEJELO NESTLE) NIE SPOSOB SIE DODZWOINIC BEZSKUTECZNE CZEKANIE NA INFOLINII ALBO NR ZAJETY I TO NIE JEDEN ALE WSZYSTKIE PODANE NA STRONIE JAKO KONTAKT TUZ OBOK CYTATU STANDARDOW OBSLUGI KLIENTA I WARTOSCI. KPINA!!! NIE POLECAM
      • colarz_sc Re: Woda Eden - opinie 24.05.16, 19:48
        DLACZEGO WARTO ZAMÓWIĆ
        WODĘ EDEN DO TWOJEJ FIRMY?

-krystaliczna, źródlana woda pochodząca z pierwotnie czystych podziemnych źródeł
        -butelkowana w nowoczesnych rozlewniach tuż przy źródłach, co pozwala zachować pierwotny naturalny skład mineralny
        -na bieżąco kontrolowana we własnych laboratoriach, posiada certyfikaty HACCP i NS

ZAMÓW DOSTAWY WODY
        DO FIRMY Z RABATEM 50%
        i odbierz prezenty od Eden!

Wybierz pakiet dla swojej firmy i skorzystaj z promocji dla nowych klientów.

[URL=http://perlopezo.produktyfinansowe.pl/e/lead/694/?source=lt]Link do oferty specjalnej[/URL]
    • Gość: cleo228 Re: Woda Eden - opinie IP: *.centertel.pl 08.04.14, 10:33
      Mam w pracy i jest na prawdę dobra. A panowie z serwisu - pełna profeska :)
      • Gość: harnaś Re: Woda Eden - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 13:35
        Mam w pracy i w domu wyśmienitą wodę MINERALPOL rodem z Żywca. Obsługa - full wypas :-> !!! Piję tylko dobrą smakowo wodę !!!
    • Gość: Watersolution.pl Dystrybutory wody IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.04.14, 18:28
      Witam szanownych forumowiczów.
      Nie mam zamiaru źle wypowiadać się o dostawcach wody (bo jest z tym różnie).
      Ja pracuję w firmie która jest wyłącznym dystrybutorem szwedzkiej firmy "borg&overstrom".
      Firma ta jest producentem dystrybutorów do wody z bezpośrednim podłączeniem do sieci wodociągów. W dystrybutorach montujemy 3 filtry (nie jest to odwrócona osmoza!) które wystarczają na 1 rok bądź 9650 litrów wody, a poza tym wygląd tych dystrybutorów...super!
      Nie będę wymieniał wszystkich atutów, ale zapraszam na stronę internetową www.watersolution.pl
      Pozdrawiam.
    • Gość: bell Re: Dystrybutory wody IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.14, 12:36
      Okubson a czy osmozowana woda = woda mineralna.
      W trakcie pracy trzeba uzupełniać minerały pochłaniając spore ilości wody a woda Eden ma minerały.
    • Gość: zibi Re: Woda Eden - opinie IP: *.centertel.pl 09.05.14, 10:40
      A u nas ciągle się psuje dystrybutor....... Woda Eden smaczna tylko czeka w butelkach
    • Gość: 677Mati Re: Woda Eden - opinie IP: *.centertel.pl 23.05.14, 18:10
      My korzystaliśmy z Eden Ale niezbyt nam smakowała i teraz mamy Aqua minerale, cena ta sama
    • Gość: Gość 2605 Re: Woda Eden - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 14:24
      W poprzedniej firmie mieliśmy wodę eden. Dobra jakość (przetestowana w akredytowanym laboratorium). polecam:)
      • Gość: Marek Re: Woda Eden - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 19:02
        Polecam Ci sprawdzić tą firmę woda do firmy ! Wybór oczywiście należy do Ciebie!
    • Gość: Marek Re: Woda Eden - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 19:01
      Proponuje sprawdzić tą firmę woda do firmy. Wybój należy do Ciebie
    • belineamama Re: Woda Eden - opinie 24.06.14, 15:31
      Używaliśmy kiedyś tej wody w biurze i nie można na nią powiedzieć złego słowa. Naprawdę dobra woda ;) Polecam
      • Gość: thj Re: Woda Eden - opinie IP: 46.255.40.* 05.07.14, 22:22
        mi się wydaje że Eden jest dość przeciętny ale to może być subiektywne odczucie
    • Gość: mija Re: Woda Eden - opinie IP: *.centertel.pl 07.07.14, 09:55
      Uważam, że jakość wody się pogorszyła.
    • Gość: wodnik Re: Woda Eden - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.16, 23:22
      Jeżeli woda Eden to ze źródła w Grodzisku Wlkp., a najlepiej z Szydłowca k/ Mielca. Broń Boże z Częstoniewa, bo woda pełna jest zawiesin i mętnieje bardzo po przegotowaniu, wytrącają się jakieś substancje mineralne i chemiczne wygląda wtedy jakby mąki wsypano, a smak jest ohydny. Rozlewnia w Częstoniewie zlokalizowana jest dodatkowo w bezpośredniej bliskości wielkiego, komunalnego wysypiska śmieci...
      • Gość: kriss Re: Woda Eden - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.16, 15:03
        Podpisuję się pod opinią,że woda z ujęcia w Częstoniewnie nie nadaje się do picia!!! Smak okropny. Na czajniku odkłada się ogromna ilość kamienia czy innych zanieczyszczeń.
        Kilka ładnych lat korzystamy z tej firmy, ale widocznie wcześniej dostawaliśmy wodę z innego ujęcia.
        Teraz nie nadaje sie do użytku.
        Po czyszczeniu czajników i naczyń, po jenym użyciu jest osad. wiec jest to jakiś totalny syf:(
    • r.emik Re: Woda Eden - opinie 30.05.16, 09:44
      W 3 firmach, w których pracowałem była woda Eden i wszyscy byli zadowoleni - i z ciągłości dostaw i z samej wody, chociaż dla mnie to akurat bez znaczenia, bo wolę napić się kawy czy herbaty, a jak jest ciepło, to przyzwyczaiłem się do kranówki. Nie widzę różnicy w smaku, a w składzie pewnie też jej nie ma :)
      --------
      buty profilaktyczne
      • Gość: goscmaw Re: Woda Eden - opinie IP: *.echostar.pl 28.06.16, 12:08
        Witam , jestem klientem przejętym przez Eden od firmy Nestle . Czy ktoś się orientuje jaki jest okres wypowiedzenia umowy z Eden ? nie można się z nimi w żaden sposób skontaktować od 2 tygodni , mam nieczynny dystrybutor i nie mogę go oddac do serwisu ponieważ EDEN milczy
        • nebbia_azzurra.2010 Re: Woda Eden - opinie 19.07.16, 08:48
          Ja od zeszłego tygodnia próbuję się do nich dodzwonić. Opiekun ma wyłączony telefon, w firmie leci muzyka przez telefon, i to tyle ... Nie przyjechali z planowaną dostawą wody. Może już nie istnieją ???
    • sofiagruntowa Re: Woda Eden - opinie 15.09.16, 10:27
      Ja też nie narzekam na Eden, chociaż butle mogłyby być czasem czystsze. Na szczęście nie wpływa to na smak.
    • skyfall001 Re: Woda Eden - opinie 16.09.16, 07:37
      Woda jak woda, u mnie w firmie też jest i jakoś nikt nie narzeka.
    • Gość: zirytowany dyrekto Re: Woda Eden - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.17, 12:48
      Niestety to bardzo nierzetelna firma. od trzech dni nie mogę się doprosić o dostawę wody. Zbywają mnie i nie chcą połączyć z żadną osobą decyzyjną. Dzieci w szkole nie mają co pić....
      • Gość: Kasia Re: Woda Eden - opinie IP: *.static.plusnet.pl 26.07.17, 15:23
        My w firmie mamy Dar Natury i jest ok
    • Gość: Izus Re: Woda Eden - opinie IP: *.pl 21.09.17, 09:54
      Woda, całkiem dobra. Tylko są bardzo duże problemy jeśli chodzi o płatności. Nie wiem o co chodzi w tej polityce firmy ale w dziale księgowości jest jeden wielki burdel. Dostajemy fakturkę na x złoty a po tygodniu dostajemy wezwanie do zapłaty z prawie z dwukrotna ceną. Sytuacja się powtarza notorycznie. Wezwania do zapłaty z inną, większą ceną pojawiają się raz na 2 miesiące. Już nie wspomną o tyt,że woda miała być dostarczana raz na miesiąc a od czerwca do dnia dzisiejszego mieliśmy jedną dostawę. Oczywiście faktury wystawili mimo że wody niedostarczyli. . Faktury zazwyczaj są płacone w terminie a mimo to wezwania do zapłaty są wysyłane (z inną kwotą do zapłaty, zawsze z większą). Zdecydowanie nie polecam.
    • Gość: Sylwia Re: Woda Eden - opinie IP: *.centertel.pl 11.01.18, 13:23
      OSTRZEGAM, nie dajcie się nabrać na tą wodę ona jest obrzydliwa śmierdzi po kilku dniach od otwarcia butli. Osoby na infolinii i przedstawiciele to nie douczone tłuki!!!!!
    • karoladlsz Re: Woda Eden - opinie 15.03.19, 19:43
      Odradza, mało kto wie że ta woda stojąc w butli przez dłuższy czas zamienia się w sam grzyb... Ja mogę polecić dystrybutor Waterpoint System, korzystam od miesiąca i póki co jestem bardzo zadowolona. Podłącza się go bezpośrednio do instalacji wodciągowej w domu albo w biurze więc i oszczędność i MEGA wygoda w porównaniu z butlą. W opcji ma wodę ciepłą, zimną i gazowaną, filtruje na bieżąco, instalację i serwis ogarnia firma. Smak wody bez zarzutu, a sam dystrybutor wygląda też bardzo elegancko, tu również bez porówniania jeśli chodzi o butlę 😉
    • rrafi Re: Woda Eden - opinie 03.04.19, 10:49
      a nie lepiej z kranu lać? ;)
    • logistykapl Re: Woda Eden - opinie 28.04.19, 07:59
      Fajną ofertę ma Pierrot - różne napoje w butelkach, z dowozem.
    • Gość: arturro_gum Re: Woda Eden - opinie IP: *.124.107.184.rybnet.pl 10.04.20, 15:50
      Po co się martwić, czy wystarczy butli na imprezę w firmie? Najlepszym rozwiązaniem są bezbutlowe dystrybutory wody. Mamy takie urządzenie w firmie od Waterpoint. Urządzenie ma filtry i można wziąć od razu taki, który podaje wodę gazowaną lub gorącą (świetne rozwiązanie, gdy na spotkaniach służbowych masz do zrobienia 10 herbat). Polecam!
    • Gość: Karla Re: Woda Eden - opinie IP: *.lukman.pl 25.05.21, 18:38
      Nie polecam. Niesolidni, wyłudzają na czym się da. Np dostawa jest darmowa, ale na fakturze opłata postojowa 😄 Raz spóźniona o 2 tyg wpłata = brak ponaglenia i brak dostawy wody z obowiązkiem zapłaty za niezrealizowaną dostawę. Po rozwiązaniu umowy faktura 90 zł, sami nie potrafią uzasadnić za co. Szkoda nerwów.
    • cd1010 Re: Woda Eden - opinie 06.12.23, 20:19
      Również odradzam, cieżka komunikacja a po wypowiedzeniu umowy naliczają "zaległe" butle.
      Człowiek nawet nie jest świadomy za co dostaje faktury po zakończeniu współpracy.
      Jak najdalej od Woda Eden.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka