Dodaj do ulubionych

Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego?

08.02.08, 12:10
Czy ktoś z Państwa orientuje się jakie są ogólne koszty założenia
Domu Weselnego?NP; z wyremontowanego budynku? Jaką kwotą muszę
dysponować?
Obserwuj wątek
    • sagiitarius Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 10.02.08, 22:11
      To nie jest trudne do obliczenia. Przede wszystkim musisz mieć lokal, najlepiej na własność. Wtedy zorientujesz się co by tam trzeba było zmienić... Potem koszty zakupu materiałów do remontu i robocizna zależą tylko od zasobności portfela oraz tego co chcesz tam zmienić. Jak już wyremontujesz to trzeba pomyśleć o wyposażeniu, a tu m.in. kuchnia i jej wyposażenie, sala bankietowa wraz z wyposażeniem(stoły, krzesła itp.} Dość duży wydatek i nie wróci sie napewno w ciągu roku... No chyba że co weekend będzie tam wesele albo jakaś impreza...
      • toomi73 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 14.09.10, 20:03
        WITAM JEŚLI CHODZI O KOSZTY DOMU WESELNEGO TO TAKIE COŚ NA 180 OSÓB WYPOSARZENIE KUCHNI SALI W STOŁY I KRZESŁA 190 TYS
        DO 120 OSÓB OKOŁO 120 JEŚLI KTOŚ CHCE ZNAĆ JAKI TO WYDATEK TO 601636361 ZAJMUJE SIĘ WYPOSARZANIEM DOMÓW WESELNYCH I RESTAURACJI W SPRZĘT OD A DO Z POZDRAWIAM
    • mitosia Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 20.08.08, 10:53
      a ja szukam wszystkiego co możliwe, żeby właśnie taki biznes założyć
      myslicie, że w 700 tys. zł mozna się zamknąć? mówi o kupieniu
      działki i postawieniu budynku, czyli od A do Z
      • lwica511 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 21.08.08, 09:52
        Zależy gdzie działkA i jaki ma być ten dom.
        Działka 700 000- 1 000 000
        Koszt postawienia ładnego i porządnego domu weselnego z kuchnią w/g
        haccap z pokojami na górze to kolejny 1 000 000 (a może i więcej),
        wyposazenie kuchni to ok. 150 tys (piec konwekcyjno parowy, zmywarka
        kapturowa to podstawa). Dom weselny musi spełniać wszystkie wymogi
        haccap(kuchnia czesc brudna, czysta nie mogą się krzyzować).I
        jeszcze ważny jest teren i otoczenie.
        Ja dopiero ruszam z tym tematem i to początek tego co zdołałam się
        wywiedzieć:)).
        Ale ceny zależą w głównej mierze od tego gdzie to budujesz
        • mitosia Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 08.12.08, 13:15
          no i nadal się przymierzam do tego biznesu, ale z dużym oporem, bo
          nie mam ani działki, ani budynku....

a już wyposazenie kuchni to całkowita magia...
          • iziaberka Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 12.12.08, 23:11
            www.gastrona.pl
          • piotrkowiankaanka Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 15.01.09, 12:41
            Przygotuj się też na to, że każdy weekend musisz być na miejscu. Pracownicy
            jeśli nie mają szefa nad sobą robią co chcą.Będziesz uwiązana na 2 lata do
            przodu , na wszystkie sylwestry i Andrzejki skazana na swój lokal....Powodzenia.
            • iziaberka Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 24.01.09, 22:36
              A to na takim organizowanym przez siebie Sylwestrze nie można zatańczyć???
              Przesada! Ja właśnie planuję zająć się taka działalnością i ten aspekt jakoś
              mnie nie przeraża ;)
              • piotrkowiankaanka Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 26.01.09, 09:23
                Alez oczywiście, że mozna, a nawet trrzeba się bawić, ale jednocześnie masz to
                wszystko na głowie. W końcu znudzi Ci się Sylwester w tej samej sali przez 5 lat
                i pójdziesz gdzieś indziej, a wtedy....JAk kota nie ma - myszy harcują!
                • iziaberka Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 27.01.09, 21:45
                  Hehe! Za zarobione na tych balach sylwestrowych pieniążki pojadę z rodzinką na
                  fajne ferie. Gwarantuję rekompensatę "strat sylwestrowych".
                  Pozdrawiam!
          • toomi73 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 14.09.10, 20:08
            WITAM OTO MOJA PROP.

SAS Spółka z o.o. Sp.k. powstała w 2008 roku, ale jest kontynuatorem działalności realizowanej pod marką SAS od 1990 roku. Firma od początku swojej działalności siedzibę ma w Zielonej Górze przy ul. Chmielnej 15. Aktualnie posiadamy również 2 biura handlowe: w Gorzowie ul. Okólna 29 oraz Poznaniu ul. Główna 31, ponad 25 pracowników - fachowców w swoich dziedzinach (większość z ponad 5 letnim stażem pracy) oraz wielu zadowolonych Klientów.

Dla branży gastronomicznej oferujemy:
             Wyposażenie techniczne -(piece konwekcyjno-parowe, ciągi grzewcze, zmywarki, meble technologiczne ze stali nierdzewnej, sprzęt cateringowy, urządzenia chłodnicze, wentylacja i inne);
             Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny urządzeń gastronomicznych;
             Pomagamy zaprojektować i dobrać urządzenia specjalnie dla Państwa profilu działalności i specyficznych potrzeb;
             Oprogramowanie dla gastronomii – programy Gastro Szef i system oprogramowania hotelowego Chart.

Dzięki współpracy z producentami urządzeń dla gastronomii możemy zagwarantować sprawny serwis i najlepsze warunki handlowe dla naszych klientów. Wśród naszych dostawców znajdują się takie firmy jak:

Z pozdrowieniami/best regards

Tomasz Lubański
            Manager salonu sprzedaży

mobile 601636361
            tlubanski@sas24.pl

• zosi.a77 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 21.07.14, 00:41
            mitosia, jeśli nadal chcesz mieć dom weselny dzwoń do mnie 519 853 083
        • toomi73 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 14.09.10, 20:06

SAS Spółka z o.o. Sp.k. powstała w 2008 roku, ale jest kontynuatorem działalności realizowanej pod marką SAS od 1990 roku. Firma od początku swojej działalności siedzibę ma w Zielonej Górze przy ul. Chmielnej 15. Aktualnie posiadamy również 2 biura handlowe: w Gorzowie ul. Okólna 29 oraz Poznaniu ul. Główna 31, ponad 25 pracowników - fachowców w swoich dziedzinach (większość z ponad 5 letnim stażem pracy) oraz wielu zadowolonych Klientów.

Dla branży gastronomicznej oferujemy:
           Wyposażenie techniczne -(piece konwekcyjno-parowe, ciągi grzewcze, zmywarki, meble technologiczne ze stali nierdzewnej, sprzęt cateringowy, urządzenia chłodnicze, wentylacja i inne);
           Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny urządzeń gastronomicznych;
           Pomagamy zaprojektować i dobrać urządzenia specjalnie dla Państwa profilu działalności i specyficznych potrzeb;
           Oprogramowanie dla gastronomii – programy Gastro Szef i system oprogramowania hotelowego Chart.

Dzięki współpracy z producentami urządzeń dla gastronomii możemy zagwarantować sprawny serwis i najlepsze warunki handlowe dla naszych klientów. Wśród naszych dostawców znajdują się takie firmy jak:

Z pozdrowieniami/best regards

Tomasz Lubański
          Manager salonu sprzedaży

mobile 601636361
          tlubanski@sas24.pl

• zosi.a77 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 21.07.14, 00:38
        Nadal jesteś zainteresowana budową domu weselnego. posiadam taki na sprzedaż w atrakcyjnej cenie
    • poznanianka78 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 10.02.09, 15:42
      Istnieją gotowe projektu mały hosteli ( domów weselnych). Zobacz ile
      to kosztuje, daj fachowcom lub developerowi aby wycenił robociznę,
      budowę takiego domu weselnego. Przy okazji zobaczysz jak dużą dzałkę
      potrzebujesz :-). Pamiętaj o parkingu dla gości i ogrodzie z tył (
      teraz są modne śluby na powietrzu) . Całe wyposażenie kuchni to
      czarna magia..i jak się na tym nie znasz to życzę Tobie abyś
      znalazła wspólnika lub kogoś kto się na tym zna....mnie to
      zniechęciło do pomysłu na dom weselny :-) choć nie ukrywam, że to
      także moje marzenie. Pamiętaj też o ziemi daleko od sąsiadów...bo
      wesele to jednak hałasy co weekend. Ważne jest także wyciszenie
      pomieszczeń no i odpowiednia ich akustyka...żeby orkiestra była
      dobrze i ładnie słyszalna :). Fajny pomysł...ale kosztowny...Jednak
      myślę że opłacalny. :) powodzenia
      • chetniepomoge Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 02.03.09, 15:35
        Witam

przypadkowo trafilem na to forum, ale chetne wypowiem sie na temat zaplecza
        gastronomicznego takiego obiektu(kuchnia). Pierwsze musi byc zrobiony projekt
        technologiczny kuchni, nie które firmy robia to gratis, w przypadku gdy sie z
        nimi nawiąze współprace. Projekt musi byc zatwierdzony przez architekta w
        momencie odbioru przez sanepid wszytko musi sie zgadzać wg projektu
        technologicznego. Co do wybory samych urządzeń i mebli to w tym przypadku jest
        bardzo duży wybór na naszym rynku. Wyposażenie juchni w domu weselnym na ok
        250-300 osób to koszt mniej więcej 250 tys złotych. Mówie tutaj o sprzęcie
        profesjonalnym, bardzo dobrej jakości.

pozdrawiam
      • ludwis5 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 08.05.09, 11:19
        Witam, może ktoś jest w stanie mnie podpowiedzieć czy za kwote 700 000 zł
        wybuduje dom weselny (na poczatek z jednym pokojem goscinnym na poddaszu dla
        pary malzenskiej) wraz z wyposazeniem? Posiadam bardzo duza dzialke z ogrodem
        bardzo dobrze utrzymana. Jaka powinna byc minimalna wielkosc sali weselnej na
        150 osob? I jakie rekomendowalibyscie wielkosci pomieszczen kuchennych?
        Chce zlecic projekt architektowi aby dom mozna bylo w pozniejszym czasie
        rozbudowac o poddasze mieszkalne i ewentualnie powiekszyc gabaryty sali
        weselnej. Bede wdzieczny za podpowiedz.
    • blask77 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 18.04.10, 16:13
      teren pod dom weselny

www.darmoweogloszenia.pl/ogloszenia.php?kat=26&id=137370
    • basia0929 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 14.06.10, 10:10
      prosze o podanie przykladowego kosztorysu na remont magazynu z
      przeznaczeniem na dom weselny oraz koszty wyposarzenia domu
      weselnego .Chcialabym zalozyc dom weselny na 100osob i skorzystac z
      funduszy na maloprzedsiebiorczosc w ramach samozatrudnienia czy to jest
      mozliwe
    • brosek29 stodółka miedziana gora 07.07.10, 08:13
      budynek remowntowany wiec nie trzeba bylo budowac od podstaw,
      wyposarzenie i wystroj koszt na dzien dzisiejszy przekroczyl 5,500 000
    • coolista80 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 23.09.10, 13:02
      Myślę, że to mogą być naprawdę duże pieniądze. Nie wystarczy teraz tylko i wyłącznie zorganizowanie miejsca na przyjęcie weselne, dochodzi do tego jeszcze hotel, miejsce na zewnątrz - koszty nieziemskie. No ale na wszystko da się znaleźć jakieś rozwiązanie, dotacje.
      • ikmet Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 14.06.12, 08:45
        W związku z otwieraniem sal weselnych oraz problemami ze skompletowaniem przez inwestorów w najkorzystniejszej cenie wyposażenia zaplecza kuchennego uruchomiliśmy wykonanie wyrobów, które są niezbędnie potrzebne:
        - okap wentylacyjny nierdzewny z łapaczami tłuszczu
        - wentylator kanałowy
        - stoły robocze nierdzewne
        - stoły robocze ze zlewem
        - umywalki nierdzewne
        - zlew porządkowy do mopa
        - basen do mycia garów
        - regały nierdzewne do zmywalni i do chłodni
        - szafy przelotowe, okienka wydawcze
        - wózek nierdzewny transportowy
        - wózek kelnerski
        - półki nierdzewne
        - kloce masarskie, noże rzeźnicze, musaki, topory, deski do krojenia w różnych kolorach
        - wózek na worki na śmiecie do zbierania odpadków na zakończenie imprezy
        - stojak na szynkę z nogą
        - serwetniki
        - świeczniki, otwieracze do butelek
        - tace nierdzewne na ciasta
        - pojemniki gastronomiczne GN, pokrywy
        - termosy
        - podstawy pod sprzęt kuchenny,
        Meble ze stali nierdzewnej wykonujemy na wymiar wg potrzeb. Posiadają Atesty Państwowego Zakładu Higieny. Kupujesz taniej pomijając pośredników. Nasza firma istnieje na rynku od 35 lat!
        Bliższe informacje: tel. 501561718 www.ikmet.pl
        • d.dziedziak Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 11.10.12, 11:31
          Witam

Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ ktoś podsunął mi niedawno pomysł jak moge wykożystać swoją działkę położoną w pięknym miejscu nad zalewem gdzie nagrywana była scena do filmu Ogniem i Mieczem. Chodzi tu o dom weselny i mysle że miejsce to nadawało by się w stu procentach na taką właśnie inwestycje. Niestety patrząc na wstępne kosztorysy, plany takowego domu zdalem sobie sprawe, że znacznie przekroczyłoby to moje możliwości finansowe dlatego chciałbym tu zapytać czy bylby jakiś chętny do ewentualnej współpracy. Mój budrzet to około 250tyś. zł. + dotacja z użędu pracy którą zaoferował mi doradca zawodowy w PUP no i oczywiście działka. Jestem otawarty na wszelkie propozycje wiec zainteresowani prosze pisac.

pozdrawiam Daniel
          • pestk.a1237 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 24.04.13, 13:41
            Hej Daniel,

Planujemy otworzyc podobny biznes, w przyszlym roku chcemy ruszyc z budowa, podaj jakies namiary na siebie (najleppiej maila) to wymienimy poglady :)

Pozdrawiam
    • maciekj70 Dom weselny 14.10.14, 12:21
      I jak dom weselny w budowie? Moim zdaniem na takie imprezy zawsze będzie popyt, z roku na rok nawet większy, bo ludzie stają się wygodni. Sam prowadzę restaurację gdzie organizujemy wesela i narzekań nie mogę. Coraz częściej przychodzą do mnie, by zorganizować urodziny bądź rocznicę - nikomu sie juz w domu nie chce wszystkiego przygotowywać. Warto pamietać, by wyróznić się wsród konkurencji. Elegancki wystrój pomoże. Istotne jest również oświetlenie i wyciszenie sali. Teraz akustyczne panele sa bardzo nowoczesne i same nadają klasy wnetrzu. Ja zrobiłem w pomieszczeniu ciemne panele drewniane z firmą esmsystems.com.pl/lambri-panele-akustyczne.php do tego jasne stoliki, dekoracje i klimat jest:)
    • karoolina1981 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 27.11.14, 10:37
      Jeśli interesują Cię koszty budowy domu weselnego to polecam sprawdzić orientacyjne koszta w tym artykule komercyjneprojekty.pl/ile-kosztuje-budowa-domu-weselnego/
      • k-29 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 01.12.14, 13:30
        Witam
        Sam myślę nad wybudowaniem domu weselnego w mojej Miejscowości. Myślę nad domem weselny ze strony kbprojekty nazwa projektu k-29. Jestem budowlańcem więc 80% robocizny zrobię sam(z załogą). Powierzchnię pod pokoje od 6-13 myślę zaadaptować pod "mieszkanie" i wykończyć w późniejszym terminie. Szacowane koszty to ok. 700 tyś materiał. robocizna we własnym zakresie, koszt wyposażenia kuchni ok 200 tyś. koszty wyposażenia sal weselnych+ drobny sprzęt kuchenny ok 100 tyś. Do tego wszystkiego dochodzi działka, w moim wypadku takową posiadam. Dofinansowanie można wziąć około 400 tyś, nie orientuje się czy to jest 100% dofinansowanie czy 50/50. Dopiero będę się umawiał z doradcą. Kredyt. Myślę jeszcze o dofinansowania na odnawialne źródła energii 45%.
        Podsumowując gdybym nie był budowlańcem, na pewno nie brałbym się za ten interes.
        • mariola457 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 07.02.15, 15:34
          WITAM.
          Mam pytanie,czy na budowe takiego domu weselnego wystarczy zwykła działka budowlana? Mysle o tym biznesie,ale nie wiem czy moge wykorzystac swoja dzialke budowlana,bo jezeli musiałabym kupic dzialke komercyjna,to niestety za duzy koszt i biznes sie mi nie bedzie oplacal(zakup takiej dzialki i budowa domu weselnego)
          Pozdrawiam
          • k-29 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 07.02.15, 17:36
            Mając działkę budowlaną, możesz na niej budować co tylko chcesz. Najpierw musisz się udać do gminy i starać się o warunki zabudowy( musisz wpisać, że na budowę domu weselnego). Powiadomią o tym fakcie właścicieli sąsiadujących działek, i jeśli wyrażą zgodę, można kupować projekt. tak w skrócie to wygląda.
            • mariola457 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 07.02.15, 22:51
              Dziękuję za odpowiedz.
            • mariola457 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 07.02.15, 22:54
              A jak u Ciebie K-29 , ruszyłes już ze swoim planem budowy domu weselnego? Mogę wiedziec z jakiej czesci Polski jestes?
              • k-29 Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 08.02.15, 08:53
                W tym roku muszę przeprowadzić działkę na siebie, doprowadzić drogę, starać się o warunki zabudowy. Może na drugi rok ruszę.
                Ja jestem z Małopolskiego pow. Limanowski
    • disable5 projekt domu weselnego 05.12.14, 12:43
      Witam,
      Również planuję zainwestować w dom weselny. Podoba mi się jeden z projektów domu weselnego, ale zastanawia mnie jaki może być miesięczny koszt utrzymania takiej dużej powierzchni..

www.kbprojekt.pl/projekt/1435/budynek-uslugowo-gastronomiczny-z-zapleczem-noclegowym
      • k-29 Re: projekt domu weselnego 28.12.14, 12:00
        Sam do końca się nie orientuje. W dużej mierze będzie to zależało, od sezonu, oraz lokalizacji.
        Podatki z tego co się orientuje to jest coś około 23 zł/m2 na rok 2015 (gmina czy powiat ustala dokładna wysokość). Prąd, woda,gaz są to czynniki, które ciężko obliczyć. Ogrzewanie przez sezon zimowy. Obsługa obiektu, ewentualne konserwacje, naprawy usterek.
        Ja osobiście myślałem o odnawialnych źródłach energii(pompa ciepła, kolektory słoneczne,fotowoltanika) , ale na dzień dzisiejszy dotacja dla osób prowadzących działalność gospodarczą obejmuje tylko kolektory słoneczne. Do 2020 roku Polska musi mieć 20 % energii ze źródeł odnawialnych, więc jestem dobrej myśli. Na dniach powinienem dowiedzieć się o środkach z dotacji. Pozdrawiam
    • likawona Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 08.05.17, 13:06
      ~Milioner :A ja po prostu udostepniam, najlepszy spozob na milion
      ZARÓB 15000 ZŁOTYCH W MIESIĄC !!!

Chciałbyś mieć 150 banknotów 100 złotowych?

Ta strona zarobi dla Ciebie takie pieniądze!

Nie wyłączaj tej strony pod żądnym pozorem!

Nie marnuj życiowej szansy!

Przeczytaj tekst i zacznij zarabiać!

To nie żart!

Nadal nie wierzysz ,że jest to prawda? A jednak! Jedynym twoim wkładem materialnym jest 5 ZŁ oraz troszeczkę czasu. Myślę że około 20-30 minut dziennie(jednak im wiecej czasu poświecisz tym wiecej zarobisz ) Zarobisz jak każdy człowiek który bierze udział w tej akcji ok. 15000 zł w miesiąc. Metodę tę wymyślił znany amerykański biznesmen i inwestor Roberto T. Kiyosaki autor wielu książek o pomnażaniu pieniędzy.

Tak więc zastanów się czy chcesz zarobić tyle pieniędzy czy wyrzucić je w błoto i nigdy nie zarobić. To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. He he, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, to wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze.

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub spamować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),
      - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję Ci mBank. Wejdź na mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku.

KROK 1
      Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe. W tytule przelewu wpisz "15000"

Chociaż to nie jest "czysty" MLM to zasady działania są podobne.

Gdy nie zapłacisz przed użytkowaniem tego genialnego programu, będziesz go mieć nielegalnie i tym samym możesz ponieść konsekwencje...

To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć :). Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Oto obecna lista:
      1. Nr konta: 34 1240 2294 1111 0010 5935 8368
      2. Nr konta: 77 1020 2906 0000 1202 0183 2005
      3. Nr konta: 40 1940 1076 5502 3386 0000 0000
      4. Nr konta: 25 1140 2004 0000 3002 4426 3179
      5. Nr konta: 87 1090 2271 0000 0001 0969 2714

PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych osobowych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dotrą!!!

KROK 2
      Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!!!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY!!! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!!

POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.

------------------------------------------------------------

Oto opinia z jednego z forów na temat tego systemu:

"wtrące się do tematu...sposób faktycznie jest może naiwny ale to działa...to nie trafia do naiwnych ludzi to trafia do ludzi poważnych którzy wpłacą te 5 zł na to "1" konto...jeśli wpłacasz 5 zł rozsyłasz linki czy treść...i po tygodniu nie znajdziesz nawet 5 zł na swoim koncie to właśnie przez takich co nie wpłacają kasy bo myślą "a z kąd będzie wiedział ten co mi wpłaci że ja nie wpłaciłem"...i tak to się kręci w koło...więc jedyne na co można liczyć to to że jak wyślesz treść z 6 numerami kont tak na 50 osób prześle to pięć zł tylko trzy i dalej się podobnie potoczy...zarobisz na tym jakieś 3500 zł więc nie jest źle ale żeby mieć jakąś poważną sumę i nie jednorazowo to trzeba zainwestować w dobrą stronkę i więcej pracy niż 30 minut jednorazowo...30 minut ale co tygodniowo...a to tylko dla tego że ludzie to idioci którzy myślą że jak dadzą swoje konto na 1 pozycję to się dorobią kokosów...albo że to oni znajdą naiwniaków którzy im wpłacą...po prostu jeśli kazdy kto dołączy do tego łańcuszka i ,nazywajcie to jak chcecie, zrobi to co jest tam napisane to można na tym zarobić...ja jak na razie mam żadko więcej niż 10 koła na miesiąc ale poniżej 5 nie schodzi ( jesli ktoś się zdecyduje to na prawdę warto wpłacić te 5 zł..."

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!! "
      Tomasz, Warszawa

"Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej!!! Dziękuje jeszcze raz!!!!"
      Justyna, Strzelce Opolskie

"Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że t
    • Gość: Tadeo Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? IP: *.dynamic.mm.pl 26.01.20, 17:35
      Dzień dobry. Posiadam fajną działkę w pięknym miejscu z wszystkimi mediamy. Interesuje mnie ktoś kogo moglibyście polecić aby mógł stworzyć biznes plan oraz potrafił starać się o dofinansowanie unijne na ten temat jak też kredyt inwestycyjny na tą działalność. Chciałbym postawić sale max 120 osób rozdzielna na ewentualne na dwie sale w zależności od potrzeb. Jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą to zapraszam do kontaktu: tadeuszkopczynski@o2.pl
    • epupil Re: Jakie koszty otwarcia Domu Weselnego? 30.01.26, 15:32
      poczytaj tutaj zarabiajnawsi.pl/sala-weselna/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka