sloggi 17.09.06, 11:17 Być może blisko siebie mieszkają ludzie o podobnych zainteresowaniach, wymieńmy się tematami naszych zainteresowań. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaciejkaa Re: Wasze hobby? 17.09.06, 21:57 "Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy". Jezdze sobie na rowerqu. Jakies 10 lat temu robilem mase kilometrow po okolicy blizszej i dalszej, potem ukradli mi sprzet, a teraz znow mam od niedawna rowerek i sobie pomykam. Chetnie zabiore osoby ktore chca sie dobrze spocic na ekstremalne lesne wyprawy po Puszczy. Pogoda poki co dopisuje wiec no problem. Odpowiedz Link
amma6 Re: Wasze hobby? 18.09.06, 14:01 Najbardziej ekstemalnie to się jeździło z Palmir na Pociechę . Po bruku niezapomniana przygoda , zwłaszcza dla dolnej części ciała. Ciekawe czy dalej tak jest, bo daaawno nie jeździłam? Odpowiedz Link
cotoneaster Re: Wasze hobby? 19.09.06, 16:41 Hobby moje - to rower również, ale najbardziej ukochane to narty !!! Poza tym ogródkowanie znaczy w ziemi grzebanie. Odpowiedz Link
cotoneaster Re: Wasze hobby? 26.09.06, 15:27 to takoż jak moja druga połowa i ma to miejsce głównie na Zatoce... Odpowiedz Link
amma6 Re: Wasze hobby? 27.09.06, 09:14 A ja nie mogę namówić moje drugiej połowy na góry, mówi , że góry go nudzą. chyba zmienię drugą połowę... przynajmiej na czas wyjazdu w góry. Odpowiedz Link
muay-thai4 Re: Wasze hobby? 27.09.06, 15:31 amma6 napisała: > A ja nie mogę namówić moje drugiej połowy na góry, mówi , że góry go nudzą. > chyba zmienię drugą połowę... przynajmiej na czas wyjazdu w góry. Kurcze mam to samo! Moja żoncia twierdzi, że góry są nudne i przytłaczające... a mnie leżenie na plaży dobija ale jakoś sobie radzimy ;)) Ciekawą propozycją na takie rozbieżności wydaje się Cypr, wiosną w górach można szleć na nartach a po zjechaniu kilku kilometrów w dół spokojnie kąpać się w ciepłym morzu... Odpowiedz Link
nikodemf Re: Wasze hobby? 27.09.06, 21:56 :) wracając do tematu wątku, czy twoje hobby ma związek z twoim nickiem? Odpowiedz Link
muay-thai4 Re: Wasze hobby? 28.09.06, 09:28 nikodemf napisał: > :) > wracając do tematu wątku, czy twoje hobby ma związek z twoim nickiem? Tak, choć od jakiegoś czasu niestety baaardzo opuszczam się w treningach :/ Odpowiedz Link