iza.euronet Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 11.08.09, 13:30 Polecam gabinet na woli o nazwie kosmedica. Byłam w nim pierwszy raz i pierwaszy raz robiłam depilacje laserem. Maja teraz 30% rabatu więc sie skusiłam:) zrobiłam pachy i bikini, zabieg pod pachami bolał mnie najbardziej, ale Pani robiła go bardzo wolno i jakos go przezyłam.Przed zabiegiem wywiad i pstryknięcie laserem po ktorym musiałam czekac 15 min, dostałam tez specjalne majtki do bikini. Po zabiegu smarowałam sie pantenolem bo troche mnie szczypało. Jestem juz 2 tyg. po zabiegu,czesc włosów juz mi wypadła, czekam na reszte. Gabinet mi sie podobał, tylko w poczekalni troche mało miejsc siedzacych, na zabieg czekałm tydzien. Pani robiaca mi zabieg bardzo fajna i długo mi wszystko tłumaczyła. Pozdro Iza Odpowiedz Link
fotografka85 poparzenie 19.08.09, 09:36 hej, szukam fajnego gabinetu w Warszawie - najlepiej na Mokotowie, lub w Centrum. Chyba jest troche dobrych miejsc. Poczytalam sobie troche postow- mam totalne wrazenie ,ze ten gabinet Cosmedica to sam sie reklamuje- żenada. Najwazniejsze ,że wiem ze ma byc to diodowy. Na poczatek wiem az tyle :). Mam pytanie skad mam dokladnie wiedziec ,że moja skora jest juz wystarczająco biala? bylam w czerwcu w Tunezji. Wydaje sie ,że jestem juz nieopalona ale nie wiem czy dobrze to oceniam. A potwornie sie boje poparzeń? Czy mam gwarancje ,że na 100% nie bede miala poparzonej skóry? dodam ,że mam tzw ciemną karnacje ale za to włoski mam że hoho! prosze o pomoc Odpowiedz Link
czarny.anulka2705 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 25.08.09, 15:17 czesc beti ja mam problem ... taki ze jako mała ogoliłam sobie ścieżke na brzuchu teraz mi włosy odrastaja co mnie bardzo denerwuje!!!powiedz nmi czy to jest naprawde skuteczne czy szkodakasy/// ja nie mam zbyt wiele wiec proszę napisz czy warto? pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
kakadu27 www.bostonclinic.pl,do trzech razy sztuka;) 25.08.09, 19:30 Ja byłam w kilku miejscach.. Jedno przy placu Konstytucji, jakieś studio medycyny estetycznej czy coś w tym tylu, mają wejście praktycznie naprzeciko KFC na Pięknej..Tragedia totalna wydałam ok 900zl i nic mi to nie dało, za to cały czaś ściemniali od początku, że po kilku zabiegach będzie ok, ze musze poczekać, potem że mam za jasne włosy i dla tego nie działa i żebym jakieś zabiegi woskiem robiła to może pomoże..Za każdym razem golili mi włosy, bo mówili, że bez tego nie da się wykonać zabiegu, przez co zniszczyli mi jeszcze bardziej skórę, a włosów było kilkadziesiąt razy więcej i ciemniejszych:( Mają w nosie klienta, chcą tylko kasę zarobić. Potem byłam w Studio Laser czy jakoś tak między nowym światem a mostem Poniatowskiego, babka wzieła kasę za pierwszy zabieg, za drugi, po drugim zabiegu walnęła mi tekst że ponoć mam za jasne włosy więc nie mam po co tam chodzić. Ostatecznie znalazłam inne miejsce za 150zł za zabieg gdzie mają taki sam laser jak w tym Studio Laser, tyle że ich laser naprawdę działa....Miejsce nazywa się BOSTON CLINIC mieści się na Kosiarzy 35 w Warszawie, mają stronę www (trzeba poszukać w necie, a telefon 885-84-68/67. Włoski bardo mi się osłabiły, większość się rozjaśniła, inne są długie ale choć jasne, te jasne czasem się wycierają i robią znowu ciemne więc raz na kilka miesięcy muszę zabieg powtórzyć, ale pozbyłam się większości ciemnych włosków, a jaśniejsze cały czas się osłabiają i robią wciąż cieńsze więc POLECAM TO MIEJSCE NA KOSIARZY, bo mi bardzo pomogło... Nie dajcie się oszukiwać niskiej cenie, większość miejsc z niskimi cenami ma niedziałające, popsute lasery i naciągają was na kasę...:) Mam nadzieję,że choć trochę komuś pomogę dając te namiary:) Powodzenia mi pomogło:) Odpowiedz Link
fotografka85 kakadu - kryptoreklama !!! 10.09.09, 08:27 Hej Kakadu zapomnialas powklejać zdjęć i podać mapke dojazdu tej Boston clinic. Nachalnej reklamie mówimy nie!!! Nie jesteśmy idiotami i widzimy co robisz. Ponawiam swoje pytanie dotyczace opalenizny to znaczy ciemnosci mojej skóry. Skad mam wiedzieć czy jest wystarczająco jasna? Prosze o odpowiedz internautki( nie salony) a na pewno nie kakadu z Boston :) Odpowiedz Link
bluegirlone Re: kakadu - kryptoreklama !!! 10.09.09, 19:32 Fotografko, nikt Ci nie odpisuje bo pytanie Twoje jest trudne do odpowiedzi przez net. Ja powiem Ci tyle ,że też mam ciemną karnacje i tez się bałam. Poszłam i zrobiono mi próbę laserową. Na różnych częściach ciała i różna dawka lasera. Poproszono kilka dni o odczekanie i skóra sama powiedziała co jest dobre a co nie. Radze Ci zrobić tak samo. Idż na konsultację- (powinna byc za darmo) a jak masz czas to najlepiej do kilku salonów, żebyś miała pewność. Odpowiedz Link
fotografka85 Re: kakadu - kryptoreklama !!! 12.09.09, 18:39 bluegirleone dzięki za odpowiedź. Tak właśnie zrobię.Mam 2 miejsca na oku. A powiedz mi jak jestes zadowolona z zabiegu to gdzie byłaś? I jakie części robiłaś? Bardzo CIe proszę o odpowiedź. Mam nadzieję, że jesteś po zabiegach w Warszawie a nie w jakimś innym mieście. Odpowiedz Link
fotografka85 Re: kakadu - kryptoreklama !!! 14.09.09, 18:51 hej bluegirlone, plis napisz mi gdzie chodzilas- do jakiej kliniki lub salonu. Bardzo mi zalezy na tej odpowiedzi- czy mogę prosić o odpowiedz? Odpowiedz Link
bluegirlone Re: kakadu - kryptoreklama !!! 15.09.09, 14:59 fotografka85 napisała: > hej bluegirlone, plis napisz mi gdzie chodzilas- do jakiej kliniki > lub salonu. Bardzo mi zalezy na tej odpowiedzi- czy mogę prosić o > odpowiedz? Moja droga, tak chodziłam i nadal chodzę do Studia Laser w Warszawie. Kurację rozpoczęłam od tej konsultacji o ,której Ci wspomniałam. Próbę zrobiono mi na bikini, łydkach i udach.Ponieważ moja skóra jest ciemna z natury po próbie odczekałam tydzień (tak mi zalecono) Okazało się, że łydki miałam jeszcze za ciemne. Poradzono mi ,żebym przeczekała 2 miesiące. Tak zrobiłam. Na udach mam włosy jasne i odradzono mi. Pani mi powiedziała, że szkoda pieniędzy na takie marne włosy. Wzbudziło to moje zaufanie. Na pierwszy ogień zrobiłam pachwiny, efekt przerósł moje oczekiwania. Za miesiąc pobiegłam na pachy. A po 2 miesiącach łydki. Po drugim zabiegu efekty są odrobinę słabsze ale tak ma być- podobno to normalne. Wiesz co jak masz jakieś pytania to napisz na prywatną pocztę bo ja rzadko tu zaglądam i mogę mieć opóźnienia z udzieleniem Ci szczegółów. Pisz do mnie bez problemu doradze CI i opowiem szczegóły jak to wygląda. Odpowiedz Link
ileczka76 Re: 27.09.09, 21:30 jestem po pierwszym zabiegu w Studio Laser przy Al. Jerozolimskich w Warszawie. bardzo bardzo polecam! Odpowiedz Link
fotografka85 Re: 21.10.09, 00:10 Tak udałam sie na tę konsultację do tego wychwalanego Studia laser. I wszystko było bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Proby na częściach ciała tak jak mi pisałyście, ale zaszłam w ciążę i musze poczekać:( ale jak juz urodze moje maleństwo to się zgłaszam bo po próbie do tej pory mam gołe placki. Odpowiedz Link
kkk007 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 29.10.09, 20:10 ja robilam rok temu depilacje na kasprowicza w gabinecie medycznym i bylam bardzo zadowolona- efekty sa super, byly to nogi a teraz zapisalam sie na kochanowskiego do takiej pani co przyjmowala dawniej tam na kasprowicza i zapisalam sie na bikini i mysle ze tez bedzie super. Serdecznie polecam depilacje laserowa tylko trzeba miec sprawdzone miejsce bo duzo moich kolezanek robilo takie zabiegi i wlasnie czesc jest niezadowolona, ale to podobno zalezy od tego jak sie ustawi parametry w urzadzeniu. ja jestem zadowolona wlasnie z tego jak robi ta pani co teraz jest na kochanowskiego w salonie. wiec jak najbardziej polecam. nie mam dokladnego adresu ale moge podac numer telefonu - 22 633 42 00. pozdrawiam. jakbyscie mialy jakies pytania albo obawy to naprawde nie jest to takie straszne. dawniej troche bolalo bo to byl zwykly laser a teraz sa ulepszone i jak robila mi ostatnio pani probe laserowa to juz prawie nic nie czuc a bez znieczulenia mialam robiona probe :) Odpowiedz Link
golka.1 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 31.10.09, 19:52 Witam Mam kilka pytań odnośnie depilacji na brodzie. Sama miałam jeden zabieg i również jestem niezadowolona. Co mnie zdziwiło, że Pani, która przeprowadzała zabieg ogoliła mi brodę maszynką. Już dwa dni po zabiegu włosy zaczęły odrastać, i to duzo mocniejsze. A powiedziano mi że same bedą wypadać, bzdura. Czy musiała Pani iść z odrośnietymi, nie wyrywanymi przez jakiś czas włosami? Czy ogolono je przed zabiegiem? czy przy depilacji laserowej Pani wykonujaca zabieg zaznaczyła miejsca w których rosą włosy, bo przecież urzadzenie nie naświetla aż tak duzego miejsca na ciele żeby załapać wszystkie miejsca w których rosną włosy, a po ogoleniu wszystkich miejsc nie jest w stanie spamiętać?? co ile czasu można powtarzać zabieg?? Pozdrawiam Odpowiedz Link
agnesbeauty Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 10.11.09, 00:22 witam jestem kosmetyczka i wykonuje zabiegi depilacji i moge ci odpowiedziec na twoje pytania.po pierwszym zabiegu niewypadna ci wlosy poniewasz sa trzy wzrosty wlosa w pierwszym zabiegu zostaje uszkodzone od 10 do 30% wlosow.wlosy goli sie przed zabiegiem jedynie po 3 zabiegu zaleca sie przyjsc do kosmetyczki z widocznym odrostem.zabieg trzeba powtarzac scisle co 4 tygodnie jest to bardzo wazne dla skótecznosci zabiegu pozdrawiam wiecej pytan na kotlinski-78@o2.pl Odpowiedz Link
gabi.1234 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 04.01.10, 16:15 Witajcie. Własnie jestem tydzień po depilacji laserowej nóg. Strasznie to wygląda. Nogi zostały popażone tak stwierdził lekarz dermatoog. W jaki sposób mogę dochodzić swojego od tego gabinetu. Po przeczytaniu wielu opinni na ten temat wie że długo się będą goiły moje nogi. Gabinet mieści się w Warszawie beauty laser studio. Proszę uważajcie " tam gdzie jest tanio to i bywa byle jak." Odpowiedz Link
colibra555 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 05.01.10, 11:10 Witajcie. a ja znalazłam nowe miejsce w Warszawie, gdzie specjalizują się tylko w fotodepilacji i fotoodmładzaniu. Byłam już drugi raz na "pachach" i już mi prawie włoski nie odrastają...Dziewczyny są miłe i kompetentne, gabinety czyste i wygodne. Mają dosyć fajną "politykę" cenową, bo każda strfa depilowana kosztuje 130zł za zabieg. Można sporo zaoszczędzić....Gabinet nazywa się EXPELOS (www.expelos.pl)polecam i wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich forumowiczek. trzymajcie się dziewczyny i wielu zrealizowanych celow w tym roku... Odpowiedz Link
evi.wl Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 30.01.10, 15:14 mam pytanie czy któraś z Was była w tym studio ale w oddziale na al. jerozolimskich?? czy tak używają tego samego lasera? dla mnie ta lokalizacja byłaby zdecydowanie bliżej... czy konsultacja jest z kosmetyczką czy z lekarze?? Odpowiedz Link
zazunia5 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 31.01.10, 22:18 Hej, nie wiem o jaki gabinet pytasz, ja bylam miesiąc temu na pierwszym zabiegu w Studio Laser właśnie na Al. Jerozolimskich. Konsultacja była z osobą która wykonywała zabieg, nie byl to lekarz. Depilacje mialam depilatorem Light Sheer. Odpowiedz Link
evi.wl Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 05.02.10, 14:22 tak chodziło mi właśnie o Studio Laser :) dzięki i jak wrażenia? jesteś zadowolona? jak rezultat? brałaś znieczulenie? bolał? dzieki z góry za odpowiedź Odpowiedz Link
zazunia5 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 05.02.10, 21:27 Witaj evi.wl moje wrażenia zaraz po zabiegu i związane z tym wątpliwości, obawy opisałam w założnym przeze mnie wątku "depilacja brody"- jakie odstępy miedzy zabiegami?" (kilka wątków niżej). Mineło ponad 4 tygodnie od I zabiegu i ...szczerze żałuję, że nie zdecydowąłam się na zabieg dużo wcześniej, tylko tyle się męczyłam z tym problemem. Czy bolało? Tak...nawet bardzo, ale dało się wytrzymać, nie brałam znieczulenia. Nie wiem jakie masz włoski, ale moje po zabiegu wygladały jak strupki na brodzie, wiec mogłam zapomnieć o jakimkolwiek towarzystwie prze kilka dni. Teraz jest ich zncznie mniej, myślę, że odrosło ich narazie około 40 procent, kolejny zabieg mam za 2 tygodnie. Więc z perspektywy pierwszego zabiegu i tego że nie mam żadnych poparzeń, a co najważniejsze widać efekty, mogę z czystym sumieniem polecić ten gabinet. Jedynym narazie zastrzeżeniem jest dla mnie to, że próby nie wykonuje lekarz. Gdybyś miała jakieś inne pytania - pisz, chętnie odpowiem. Powodzenia! Odpowiedz Link
revela13 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 07.02.10, 11:25 hej dziewczyny!!! czytam opinie o usuwaniu owlosienia laserem i jestem zdziwiona. jestem brunetka i nie ukrywam że owłsienie mam mocne i bardzo bardzo ciemne!!!! chodzilam na laser na bikini i paszki i SZOK!!!!! PO 6 RAZACH NIE MAM WŁOSKÓW!!!! Paszki po 4 razach było juz niezle ale 6 dało znakomity efekt, bikini po 6 razzach i potem po 2 mcach 2 zabiegi i efekt super!! Nic!!o owłosienia!!! pieknie i gładko!!! byłam w salonie ZOSTAN MOTYLEM na w Warszawie na Kabatach na ul. Kabacki Dukt 14 POLECAM!! odnosnie poprzedniczek to nie ma takiej mozliwości żeby usunąć owłosienie po 2 zabiegach ??? mi Pani Marta w zostan motylem odrazu poinformowała że tych zabiegów musi być min 4 nawet do 10.Mi po 6 pomogło i polecam!!!! tam nie naciągają a do tego przy wykupieniu pakietu dostajesz 20%zniszki to naprawde sporo!!!! karolina Odpowiedz Link
gaja7777 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 08.02.10, 12:35 Witam wszystkich. To jeden z pierwszych moich wpisów. Do tej pory przeczytałam sporo wątków i sama nie wiem które informacje są opiniami klientek, a które kryptoreklamą gabinetów. Jak odróżnić prawdę od kłamstwa? Chce wydepilować bikini. To się chyba nazywa "po brazylijsku". Mam ciemną karnację i ciemne włosy. Proszę o prawdziwe opinie (plusy i minusy) zarówno klientki, jak i same gabinety. Co najlepiej wybrać, żeby nie bolało. Odpowiedz Link
0karolina0710 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 24.03.10, 14:06 Doskonale cie rozumiem mialam podobne doswiadcznie tyko w innym miejscu. Tez bylam na darmowej konsultacji w studio laser, wyglada profesonlne ale szukam miejsca gdzie maja nowego lightsheer duet. Jest podobno bezbolesny, szybki i super efekty. Znacie dobre miejsce? Odpowiedz Link
ukumi diodowy LightSheer DUET ma niewiele gabinetów 07.10.10, 13:05 Witaj 0karolina 0710 Widać, że jesteś na bieżąco z laserami. Sprawdzony przeze mnie gabinet z Duetem to NY Laser Center Mokotów. Mój chłopak robił sobie tam plecy. W tej chwili jest już 3 tygodnie po trzecim zabiegu i naprawdę już nie pamiętamy jakim misiem był kiedyś. Są owszem jeszcze włoski ale rzadkie, cieńsze, jaśniejsze tylko zostały. Teraz odczekamy dłuższy czas i jeszcze raz pewnie się wybierze. Ja sama zdecydowałam się na bikini dopiero po jego "dwóch razach", jak zauważyłam efekty. Podczas konsultacji Pani pokazała mi, że laser diodowy Lightsheer duet ma dwie końcówki (starą, jaką mają wszystkie lightsheery i dużą zasysającą skórę) i próbę zrobiła mi na obu nastawiąjąc odpowiednie parametry. Ból nieporównywalnie mniejszy nową końcówką, dlatego warto korzystać z najnowszego sprzętu jak się płaci takie same pieniądze. Pod koniec sierpnia miałam pierwszy zabieg - bikini głębokie. Z natury włosy mam ciemne i grube więc się nieźle poprzypalały. Mam wrażenie, że połowa wypadła po jakiś 2-3 tygodniach. Teraz idę na zabieg za tydzień ale już jestem szczęśliwa, że pozbędę się tego koszmaru wrastających ciągle włosów, czerwonych kropek po goleniu... Polecam NY, mają najnowszy sprzęt, profesjonalną obsługę, promocję cenową na zabiegi laserowe (-20%). Odpowiedz Link
paulina_tech Re: diodowy LightSheer DUET ma niewiele gabinetów 13.08.15, 13:31 Metoda LightSheer DUET w Instutucie Urody Casolla- Poznań w gabinectnależy do jednego z lepszych w usuwaniu zbędnego owłosienia. Ze względu iż jestem brunetką mam ciemne owłosienie, zafundowałam sobie zabieg na ręcę. Byłam juz na 2 zabiegach i skóa wygląda doskonale i w dodatku jest też odzywiona. Gładka i piękna, czego chcieć więcej? W dodatku nic mnie nie bolało i od samego wejścia byłam ugoszczona poczęstunkiem. Odpowiedz Link
christine5 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 24.03.10, 15:07 Rozumiem cie doskonale tez przeszlam przez problemy w centrum laserowym Afrodyta. Bylam kilka dni temu na konsultacji w studiolaser i w nowo otwartym miejscu na mokotowie nylasercenter, maja nowy laser lightsheer duet. Czy ktos moze byl w nylasercenter i ma jakas opinie? Odpowiedz Link
barrbii Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 01.04.10, 14:24 Hej hej Kobitki w nylasercenter nie byłam. Miałam robione zabiegi Lightsheer duet w supraestetica na ulicy łuckiej w warszawie tam zabiegi wykonuje lekarka. bardzo polecam ten laser i salon.Depilowałam nogi i bikini. Miałam już 3 zabiegi i myślę że jeszcze jeden i problem z włosami mam już za sobą. Gorąco was wszystkie pozdrawiam... Odpowiedz Link
kkasiapar40 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 18.04.10, 21:44 Bylam w nylasercenter, maja nowy laser i super rezultaty. Goraco polecam Odpowiedz Link
christine5 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 30.04.10, 12:01 Czesc dziewczyny, pisze drugi raz bo musze sie z wami podzielic doswiadczeniem. Robilam bikini w ny laser center w warszawie nowym laserem duet. Mialam tylko 3 zabiegi i koniec, wlosow brak. Jesli szukacie miejsca z dobrym laserem to lightsheer duet. Odpowiedz Link
reiqq Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 07.05.10, 11:39 christine5, co to za bajki :D? Moja kosmetyczka powiedziała, że depilację bikini należy wykonywać w odstępie mniej więcej siedmiu tygodni, aby włosy były w fazie wzrostu, a Ty po 5 tygodniach jesteś już po 3 zabiegach i widzisz fantastyczne efekty :D? Z dotychczasowego doświadczenia myślę, że co najwyżej wypadły Ci włosy z pierwszego, może drugiego zabiegu, ale po takim czasie niektóre w ogóle jeszcze nie urosły i ani razu nie były usuwane! Ja się skusiłam na szereg promocji w salonie Kosmedica na Woli: po dwóch zabiegach na pachy jestem bardzo zadowolona, choć niestety to jeszcze nie koniec. Łydki po jednym zabiegu również wyglądają o niebo lepiej. O bikini się jeszcze nie mogę wypowiedzieć, bo było robione w tym tygodniu: jeszcze boli, są strupki, a włosy trzymają się w mieszku (wypadną razem ze złuszczającym się naskórkiem za dwa lub trzy tygodnie). Nie mam zastrzeżeń co do starszej wersji lasera LightSheer. Zabieg trwa dłużej, ale dla mnie liczą się efekty. Odpowiedz Link
mailooo Re: depilacja - WARSZAWA - Elite moja opinia 11.05.10, 15:11 Dziewczyny ja chodzę do Elite na Pereca. Chodzę na bikini(całość). Tam mam depilację laserem diodowym, strasznie boli. Co myślicie??? Jestem już po drugim zabiegu. Po pierwszym widziałam różnicę, po drugim już mnie jeszcze poczekan bo to było tydzień temu. Czy macie jakieś opinie o laserze diodowym i Elite???? Odpowiedz Link
kasiencja98 spa ce ce 12.05.10, 12:30 ja jestem po serii zabiegów w Ce Ce Spa na Świętokrzyskiej 14 i zdecydowanie polecam, żadnych nieprawidłowości nie stwierdziłam, wszystko odbyło się jak trzeba. pani, która robiła mi zabieg była naprawdę bardzo sympatyczna i profesjonalna. laser mają Light Sheer, czyli ten najmocniejszy. Odpowiedz Link
christine5 Re: depilacja - WARSZAWA - Elite moja opinia 26.05.10, 15:00 Laser diodowy to jedyny ktory jest skuteczny a co do elite to niestety nie wiem. To ze masz slabsze rezultaty po drugim zabiegu jest normalne. A ze boli jak diabli zgadzam sie z toba, polecam ci duet. Mialam zwykla glowica i duetem WIELKA Roznica. powodzenia Odpowiedz Link
ewa.kon Re: depilacja - WARSZAWA - Elite moja opinia 28.05.10, 14:15 czesc! ja bylam na zabiegu glebokie bikini w studio laser w al.jerozolimskich. zabieg robilam 2tyg temu, i juz po pierwszym razie widze te efekty.szczerze to nie moge sie doczekac kolejnego zabiegu, bo jak najszybciej chcialabym byc juz po wszystkich. szkoda ze tak dlugo trzeba czekac:) na poczatku sie balam, ale na znieczulenie wykupilam juz w gabinecie masc Emla i pani podczas zabiegu okladala mnie lodem i naprawde nie ma sie czego bac. prawie nie czulam bolu, tylko w niektorych delikatniejszych miejscach. Polecam!! Odpowiedz Link
titikakaa Re: depilacja - WARSZAWA - Elite moja opinia 01.06.10, 14:39 O, ja też chodziłam na Pereca do Elite, i tez na depilację laserową. Trzeba cierpieć dla urody, depilacja woskiem tez boli. Nie powiem, żeby ten zabieg był jak masaż czy głaskanie piórkiem, ale cóż. Chcemy być gładkie, taki nasz los. Ja depilowałam w Elite całość bikini w zeszłym roku w serii zabiegów laserem diodowym właśnie. Wiem tyle, że to jest bardzo dobry, nowoczesny sprzęt, ze wszystkimi atestami. Strasznie zawsze zwracam uwagę na takie sprawy, generalnie w renomowanych salonach sa dobre maszyny, ale zawsze warto dopytac na miejscu. W Elite mieli właśnie z atestami. Co do samego działania, to wydaje się być mniej inwazyjny niż inne lasery, dokładnie radzi sobie z włoskami. 4 zabiegi i po sprawie. Włosków nie ma. Odpowiedz Link
sonia.marmieladowna Re: depilacja - WARSZAWA - Elite moja opinia 06.06.10, 20:37 dioda jest najlepsza. moze być tak, ze przez jeden zabieg niby nie iwdac, ale wlosy sie oslabiaja, i moga zniknac przy nastepnych. Ja mialam trzy zabiegi w Elite i w sumie po drugim też miałam wrazenie, ze nie jest az tak jak po pierwszym. Ale po trzecim było bomba. Odpowiedz Link
mailooo Re: depilacja - WARSZAWA 28.06.10, 12:37 W sobotę byłam na Chodkiewicza NY Laser Center. Mają ten nowy laser diodowy. To To jest mój trzeci zabieg, ale pierwszy tym nowym laserem. Jeżeli chodzi o nowy laser to nic nie boli:)))jeżeli chodzi o Panią, która mnie obsługiwała to bardzo fajna i dokładna. O rezultatch laseru nic nie mogę jeszcze powiedzieć. Po dwóch zabiegach w Elite widziałam wypadające włoski po czym znowu zaczęły rosnąc. Po tym w NY Laser Center narazie nic nie widzę. Najgorsze jest to, że to już jest moja trzecia przygoda z depilacją. Najpierw byłam w Afrodycie:((((Tragedia!!! Jestem już zmęczona, tymbardziej, że już naprawdę dużo kasy na to poszło:((( Odpowiedz Link
sonia.marmieladowna Re: depilacja - WARSZAWA 12.07.10, 13:24 hm, dwa zabiegi to malo. wloski nie rosną wszystkie na raz, jednocześnie. te, ktore usuwasz laserem w trakcie jednego zabiegu, to te ktore sa na powierzchni. potem wyrastaja innem ktore wszesniej byly ukryte. musisz miec geste owlosienie - i chyba zrobilas za malo zabiegow. zapewne to nie kwestia, że włoski "odrastają", tylko po prostu nie wyszystkie usunęłaś. co już winą Elite raczje nie jest. Odpowiedz Link
mailooo Re: depilacja - WARSZAWA 12.08.10, 10:17 ja na Elite nie narzekam. jedyne co jest dla mnie minusem to ból, który akurat mi było ciężko znieść. ...ale jeżeli chodzi o Osobę, która wykonywała zabieg to jestem bardzo zadowolona. ...ale teraz chodzę do NY Lasec Center i jestem bardzo zadowolona. Właścicielka, która wykonuje depilacje laserem jest super, poza tym bardzo się stara. Jestem już po drugim zabiegu nowym laserem:) mam nadzieję, że pozbędę sięowłaosienia. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link
mailooo Re: depilacja - WARSZAWA włoski odrosły:((( 12.01.11, 13:45 ja wlaśnie miałam przerwę w zabiegach, we wrześniu miałam ostatni. w ellite miałam dwa i w NY miałam trzy. Niestety wszystkiw włoski mi odrosły :((((( Jednak myslę, żeby iść do NY na kolejny, ale obawiam się, ze jestem odporna na depilację laserową:((((((((((( Odpowiedz Link
robalinka Re: depilacja - WARSZAWA 14.07.10, 14:20 Po dwoch zabiegach wloski maja prawo rosnac :D Przeciez nie rosna wszystkie na raz :D Normalna rzecz, powinnas miec wiecej zabiegow. Ja mialam w Elite piec zabiegow - mam geste owlosienie i "malo podatne", ale przeciez dalo rade. Zostalo mi dokladnie kilka wloskow w okolicy bikini po laserze. Wyrywam je pincetka. Odpowiedz Link
beatris.1 Re: depilacja - WARSZAWA 12.11.10, 12:51 Polecam No+vello , ja była na Sikorskiego i jestem zachwycona , pod koniec listopada ide na 3 zabieg, efekty są super , zabieg bezbolesny, i tani..99 zł każda część ciała, obsługa bardzo miła, panie udzieliły mi szczegółowych informacji Odpowiedz Link
ante-k28 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 04.08.10, 11:41 Opinia o Afrodycie z 2005 roku więc już trochę nieaktualna. Może dodam coś na czasie. Ja się do nich zgłosiłem na depilację pleców. Moja dziewczyna uznała, że nie zniesie mojego misia no i tak tam trafiłem :) Po pierwsze to nie robili mi depilacji laserem neodymowo- yagowym tylko I2PL. Z tego co mi pani wyjaśniła to w ogóle nie jest to laser tylko zabieg światłem. Różnica polega na tym, że laser nd- yag działa na hemoglobinę, a I2PL na melaninę. Spoko efekt. Włosy zniknęły. Jakiś meszek został, no ale to wiadomo, każdy ma taki na skórze i ciężko to futrem nazwać :) Obsługa kompetentna. Raczej ciężko mi tu jakieś haki znaleźć. Więc może ta opinia trochę na wyrost? Zresztą oni są teraz w BlueCity, nie ma już tego salonu na Hery bo pytałem. Wypas urządzony. Widać, że jakiś architekt podziałał. No ale wiadomo, nie w tym rzecz, liczy się jak zabiegi robią. Odpowiedz Link
superbb Czy ktos moze sie wypowiedziec o salonie DERMIC? 11.09.10, 17:48 Czy ktos moze sie wypowiedziec o salonie DERMIC? www.dermic.pl/ wlasnie sie tam wybieram Odpowiedz Link
krissvalnor27 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 19.09.10, 18:41 Odsprzedam 5 voucherów do salonu ADAMANTI w Warszawie na Żoliborzu na pakiet zabiegów depilacji TANIO!!! * Bon ważny od 10.09.2010 przez 6 miesięcy Do wyboru macie jeden z dwóch pakietów: 1-Depilacja laserowa całych nóg oraz głębokie bikini 2-Depilacja laserowa łydek, kolan, pach oraz głębokie bikini Cały pakiet kosztuje tylko 300zł, więc za 1500 zł możecie sobie całkowicie i trwale wydepilować kilka miejsc!! Normalnie sam 1 zabieg na lydki kosztuje 350-400 zł! Jeżeli macie jakieś pytania to zapraszam do napisania maila na wroc2010@op.pl, moge rowniez oddzwonic. Moge wystawic kupony na Allegro, jezeli ktos boi sie takich transakcji bez potwierdzenia, mozesz tez zadzowonic do salonu z zapytaniem, czy te kupony honoruje. pozdrawiam i zapraszam! Uwaga! Nie sledze tego wątku :) Odpowiedz Link
krissvalnor27 SPRZEDAM VOUCHER NA PAKIET ZABIEGÓW 300ZŁ Warszawa 19.09.10, 18:42 Odsprzedam 5 voucherów do salonu ADAMANTI w Warszawie na Żoliborzu na pakiet zabiegów depilacji TANIO!!! * Bon ważny od 10.09.2010 przez 6 miesięcy Do wyboru macie jeden z dwóch pakietów: 1-Depilacja laserowa całych nóg oraz głębokie bikini 2-Depilacja laserowa łydek, kolan, pach oraz głębokie bikini Cały pakiet kosztuje tylko 300zł, więc za 1500 zł możecie sobie całkowicie i trwale wydepilować kilka miejsc!! Normalnie sam 1 zabieg na lydki kosztuje 350-400 zł! Jeżeli macie jakieś pytania to zapraszam do napisania maila na wroc2010@op.pl, moge rowniez oddzwonic. Moge wystawic kupony na Allegro, jezeli ktos boi sie takich transakcji bez potwierdzenia, mozesz tez zadzowonic do salonu z zapytaniem, czy te kupony honoruje. pozdrawiam i zapraszam! Uwaga! Nie sledze tego wątku :) Odpowiedz Link
beat12345 depilacja - WARSZAWA moja opinia 24.11.10, 10:58 Witam, Chciałam Wszystkich ostrzec przed korzystaniem usług depilacji laserowej w "Studio Glamour" ul. Ćmielowska 2 na Tarchominie. Zabieg wykonywane w tym gabinecie nie przynoszą żadnych efektów, a pani kosmetyczka wykonująca zabiegi wciska kilentkom jakieś bzdury !!! NIEHIGIENICZNIE, NIEPROFESJONALNIE, BEZ ŻADNYCH KWALIFIKACJI. Studio Glamour to pieniądze "wyrzucone w błoto". Uważajcie ! Odpowiedz Link
inka650 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.11.10, 20:16 cześć, chciałabym Wam polecić salon urody na Merliniego. zadbajosiebie.com.pl/ Dwukrotnie bylam tam na depilacji laserowej i co ciekawe zdecydowanie dłużej utrzymywał się efekt aniżeli przy wcześniejszych zabiegach. Dodatkowo muszę pochwalić salon oraz jego obsługę. Pani Ania, właścicielka, to bardzo miła osoba oraz profesjonalna. Ceny wahają się od 300-500 zł, zalezy od części ciała. Ceny nie zbyt wygórowane, a efekt przyjemny:) polecam Odpowiedz Link
kingusiaa84 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 29.11.10, 23:07 Cześć, Chciałam się zapytać czy znacie może ten salon kosmetyczny? www.labeauteclinique.com/ Możecie go polecić, czy mają dobry laser i jakie efekty? Jakaś koleżanka z Warszawy była? Znalazłam taką aukcję na allegro i zastanawiam się czy warto? allegro.pl/item1344635914.html Co sądzicie? Któraś z Was miała depilację tą metodą? Jakie były efekty? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odpowiedz Link
helenka89 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 15.12.10, 14:05 Witam, Miałam częste zapalenie mieszka włosowego przez co moje nogi i bikini wyglądały strasznie-blizny i strupy. Lekarz polecił mi depilację laserową. I nastało pytanie: GDZIE? Pierwszy raz zaczęłam się rozglądać ok 2 lat temu. Ale dopiero we wrześniu miałam odpowiednią motywację i ilość gotówki:) Sugerując się różnymi forami (jak równiez i tym!) oraz cenami-wybrałam StudioLaser. Aktualnie jestem już po drugim zabiegu na bikini i łydki + pierwszy zabieg na pachy. Dla mnie łydki były ok-coś tam czasami lekko zabolało, ale nie było szału. Bikini z linią stringów-z okładami lodowymi-da się przeżyć. Najgorsze co mnie spotkało to pachy. O Jezusiku! Gdyby nie Emla to chyba bym tam padła. Ale obsługa-rewelacyjna. Bardzo miła, odpowiadają na każde pytanie. Sam gabinet, łazienka- aż miło popatrzeć. Kolejny zabieg mam w połowie stycznia. I wiem, że warto. Nogi powoli zaczynają się goić ( a wczesniej pomimo antybiotyków, maści itd nic nie pomagało), blizny zaczynają robić się coraz bardziej blade. Po pierwszym zabiegu włosków było mniej o jakies 20-25%, łydki praktycznie w ogóle bez włosków. Po drugim zabiegu jeszcze nie wiem jak jest ponieważ jestem jeszcze w gładkiej fasie gdzie włoski nie odrastają. Zauważyłam co prawda, że kilka włosków uparcie siedzi i nie wypadło, ale one są jaśniejsze i moze dlatego laser ich nie złapał... Ale mam nadzieję, że na wakację będę się cieszyła gładką skórą pozbawioną stanów zapalnych. Dziewczyny! StudioLaser-serdecznie polecam. Ja nie żałuje wyboru. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
trzcinac Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 20.01.11, 14:20 JA CHODZIŁAM NA DEPILACJĘ BIKINI I PACH DO AKADEMI URODY NA KABATACH W WARSZAWIE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA PO 4 ZABIEGACH NIE MAM WŁOSÓW PRZYNAJMNIEJ TEN LASER DZAŁA Odpowiedz Link
krakremija80 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 01.02.11, 13:20 mogę polecić elite. w sumie byłam tam dwa razy dopiero, ale obsługa na pereca baaardzo miła. na depilacje zostałam nieco namowiona, ale nie zaluje. najpierw zrobiły mi jakiś test i tym mnie przekonały, że nie ma się czego bać ;) Odpowiedz Link
gocha-1985 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 02.02.11, 23:31 Witam, ja dziś byłam w salonie Laser dla Ciebie. Jestem zachwycona. Pani bardzo miła, przeprowadziła ze mną konsultacje i próbe laserową więc od razu widać że sie na tym zna. Ogólnie baardzo polecam zwłaszcza dla studentów bo mają 20% rabatu z którego oczywiśćie skorzystałam. strona gabinetu. www.laserdlaciebie.pl no i lokalizacją też jest spoko bo samo centrum Odpowiedz Link
sweetkate87 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 07.03.11, 00:12 hejka tez byłam jakiś czas temu w LASER DLA CIEBIE i wszytskim bardzo polecam ten gabinet! zrobiłam bikini i jestem mega zadowolona prawie wszystkie włosy już wypadly. jutro wybieram się na nogi, bo przy ich cenach moge sobie na to pozwolic :) pozdrowionka Odpowiedz Link
4ed Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 17.07.12, 23:53 Ja polecam shintai na kabatach laser Light Sheer po 4 zabiegach włosków pod pachami juz nie ma;) Polecam warto sprawdzić!!! Odpowiedz Link
wiolka250183 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 14.03.11, 23:04 Witaj,ja sie wlasnie wybieram w srode do studia laser na depilacje wąsika-górna warga.Nie ukrywam,ze się obawiam najbardziej tego,że mnie mogą poparzyć.Kiedys zostalam poparzona jak mi likwidowali "pajączki").Obawiam się również tego,że jak zgolę maszynką włoski a laser nie zadziała to będę miala wtedy duzy problem-włoski wtedy bedą odrastac mocniejsze i dłuższe.Czy Ty robilas sobie również depilację gornej wargi?Jesli tak to ile razy musialas powtarzac zabieg i czy dał zadawalajace efekty?Z góry dziekuje za odp.wiola Odpowiedz Link
agniesiagazeta Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 27.03.11, 12:12 wiolka250183 ja też chciałabym iść na wąsik. Jak wrócisz podziel się spostrzeżeniami. Na stronie StudioLaser widziałam, że wąsik kosztuje 180zł. Jaki oddział w Warszawie wybierasz? I pytanie takie odnośnie przygotowania do zabiegu: dlaczego nie można pić ziół dziurawca i nagietka ani używać kremów z kwasem octowym tudzież witaminą C? Czy zażywanie witaminy C w tabletkach na przeziębienie i picie wody z cytryną też trzeba odstawić? Bo przy świeżej opaleniźnie i lekach uczulających na słońce to oczywiste. btw. czy słyszałyście o depilacji brwi (nie całych) laserem? Mam straszne, maciupkie, czarne odrosty, które wrastają się pod skórę, których nie da się jeszcze uchwycić pęsetą a są widoczne. Nawet kosmetyczka, która wyrywa mi brwi mówi, że nic nie może na to poradzić. Odpowiedz Link
r0sie Monalisa - prosze o opinie 04.04.11, 15:52 Witam, czy ktoś robił depilację w Monalisie przy Al. Jerozolimskich? Polecacie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Odpowiedz Link
paunina Re: Monalisa - prosze o opinie 20.03.12, 14:41 Zostalam poparzona podczas 4tej serii depilacji laserowej. Cale bikini mam w ciemnobordowych kropkach srednicy ok 2-3 mm. Proces depilacji byl dla mnie tego dnia bardzo bolesny i prosilam o przerwanie. Wystapilo ogromne zaczerwienienie, a nastepnego dnia rano zauwazylam przebarwienia. Kiedy udalam sie do salonu celem wyjasnienia sprawy, pani powiedziala mi ze tak sie zdarza i nie mozna nic na to poradzic, a gojenie bedzie trwalo ok 2 miesiecy, moze nawet dluzej. Nie udzielila mi zadnych innych informacji, kazala zglosic sie do apteki po informacje. Wiem, ze w salonie jest dermatolog i kosmetolog, natomiast pani nie chciala umowic mnie z nimi na konsultacje, tak jakby chciala ukryc to, co zrobila. Oto efekt depilacji... img571.imageshack.us/img571/5945/zdjeciekd.jpg Odpowiedz Link
fogelka Studio Laser - przestrzegam - poparzyli mi skórę 06.04.11, 22:25 Byłam na 2 zabiegach w Studio Laser przy Al. Jerozolimskich. Pierwszy zabieg (pachy) bez znieczulenia był straszenie bolesny, na drugi zaproponowano mi Emlę. Pachy się znieczuliły, ale zostałam poparzona laserem. Po 2 dniach wyszły mi bąble (pęcherze, z których powstały strupy) 3 dni spędziłam na zwolnieniu lekarskim, łykałam sterydy Encorton i smarowałam się sterydami. Po 3 tygodniach doszłam do siebie. To skandal, że za 600 zł (300 zł jeden zabieg) ktoś kto nie zna się na tym co robi potrafi Cię tak okaleczyć. To prawda, że w Studio Laser nie ma lekarza, który konsultuje przed pierwszym zabiegiem, robią to tylko panie które zabieg wykonują. Wczoraj za namową koleżanki (w wielkim stresie przed bólem) zaryzykowałam i poszłam do innego studia na bikini - na 1 zabieg. Też miałam Emlę, nic mi się nie stało, zabieg przebiegł bezboleśnie i dziś jest ok. (tak więc okazało się, że to nie uczulenie na Emlę ja próbowała mi wmówić, a nieprofesjonalnie wykonany zabieg poparzył mi skórę). Poza tym dowiedziałam się i odczułam na własnej skórze, że technika wykonywania zabiegu ma ogromne znaczenie. Pani ze studia K. przytrzymywała głowicę lasera dłużej przy skórze, dzięki czemu miejsce, w które uderza wiązka lasera jest mocno schłodzone i nie czuję się tak mocno bólu. Pani ze Studia Laser strzelała laserem raz przy razie i bolało potwornie, naprawdę potwornie. Dopiero wczoraj zobaczyłam różnicę, bo wcześniej myślałam, że tak musi boleć. Przestrzegam, wybierajcie tylko profesjonalne gabinety z profesjonalną obsługą. Ja teraz już też to wiem. Odpowiedz Link
izimi Studio Glamour w Warszawie 26.04.11, 18:09 Witajcie, czy ktoś z Was może miał styczność z tym miejscem i mógłby powiedzieć coś więcej na jego temat? Mają dosyć ciekawą ofertę teraz i nie wiem, czy się zdecydować... Pozdrawiam Odpowiedz Link
bluegirlone Re: SL 27.04.11, 10:51 Fogelka to bardzo przykre co piszesz. Może pomyliły Ci się salony. Ja od kilku lat chodzę do Studia Laser i mam dosyć ciemną karnację- więc trudny przypadek. I nikt mi tam pochopnie nie robił zabiegu- wręcz przeciwnie pomalutku z dokładnym przytrzymaniem głowicy. Złe doświadczenia miałam owszem w znanym, innym gabinecie ale w Studio Laser było bardzo pozytywnie. Moja przyjacióła ktora ma bardzo poważny problem z włosami najpierw udała się do słynnego salonu S ale tam jej robiono zabieg co 4 tygodnie. NIc nie odrosło a juz kolejny zabieg. Dlatego ja jej polecilam wlasnei Studio Laser. I to mnie przekonało ,że oni poczekali aż jej włosy odrosną i dopiero zrobili kolejny zabieg żeby mialo to jakiś sens. W sumie doświadczenie to oni maja olbrzymie dlatego miałas chyba jakiegoś wyjątkowego pecha. Ja już jestem weteranką i nigdy nie miałam ani razu poparzonej skóry. A która Pani Ci robiła? Odpowiedz Link
edyta.cza Re: SL 05.10.11, 11:58 A jednak zdarza się każdemu, nie zawsze Panie są jednakowo wyedukowane i z jednakowym stażem, nawet w gabinecie z wieloletnim doświadczeniem. Ja miałam też poparzone bikini w pachwinach w Studio Laser (po drugim zabiegu - pani bardzo miła, dzwoniła do mnie po jakimś czasie i pytała czy się goi, polecała maść), schodziło półtora roku, ale zeszło prawie bez śladu:) Trochę się zraziłam więc miałam 3 lata przerwy w "laserodepilacji". Włosy poodrastały w tym czasie w dużym stopniu (tylko 2 zabiegi miałam) i ponownie przeszkadzały. Teraz jestem po trzech zabiegach w NY Laser Center na lightsheer duecie - z reklamy szeptanej w pracy. Bikini mam już za sobą,miałam robione dwiema końcówkami i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio przy okazji pach Pani strzeliła mi jeszcze kilka odrastających na bikini włosków gratis. Jestem po dwóch zabiegach na pachy i jaka wygoda i oszczędność czasu - bezcenne. Najważniejsze to dobry sprzęt ale też i doświadczony specjalista. Odpowiedz Link
nom-ore Re: Studio Glamour w Warszawie 18.02.12, 13:49 Ostrzegam wszystkie panie ! "Salon" zrobił promocję na laserową depilację. Zostałam uprzedzona, że potrzebne będą 4 zabiegi. Pracownica salonu pobierała opłaty i dopisywała je do kwitu wpłaty. Poszłam na kolejny zabieg czekałam 40 minut po czym właścicielka oznajmiła, że nie należy mi się tyle zabiegów za ile zapłaciłam tylko za 1/3 kwoty bo pracownica była oszustką i ona właścicielka nic z tego nie ma. Po kolejnych minutach oczekiwania stwierdziła, że nic mi się nie należy i chciała zabrać kwit aby to zgłosić na policję. Widziałam kwity innych pań w zeszycie - czyli też nic nie otrzymały, a czy na policję to trafi to nie wiem. Rozumiem, że mogła się trafić nieuczciwa pracownica, ale właścicielka nie zaproponowała NIC aby załagodzić sprawę - nawet nie powiedziała przepraszam, wielce niezadowolona, że klienci płacili nie tej pani co trzeba. Już nie wspomnę, że w "salonie" nie ma terminalu do kart i trzeba płacić gotówką, więc byłam tam kilka razy z tą gotówką i właścicielki nie widziałam ani razu. Zupełnie nie doglądała swojego interesu a teraz odprawia klientki z niczym ! Odpowiedz Link
przeciwkokurestwu Re: Studio Glamour w Warszawie 18.10.12, 11:17 To ja ostrzegam wszystkich właścicieli salonu i jakiejkolwiek działalnosci gospodarczej przed taka klientką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dogauje się na górze za plecami na zabiegi w super cenach poniżej kosztów a potem ma babsko pretensje do całego świata!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli normaliie myślącemu człowiekowi ktoś proponuje usługi w promocyjnych cenach nie daje paragonu to trzeba byc DEBILEM zeby nie domyslac się w czym się bierze udział. Z GÓRY DZIEKUJE TAKIM KLIENTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
klientka71ir Re: Studio Glamour w Warszawie 21.02.12, 15:06 UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zostałam oszukana na 500zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprawę zgłaszam do portalu w którym zakupiłam karnety i na policję. Właścicielka powinna odpowiadać za swój "salon !!!! beznadziejna obsługa i laser nadaje się tylko do wyrzucenia nie widać żadnych efektów po 3 zabiegach...Facet który siedzi na recepcji nic nie ogania tak samo jak i właścicielka, są bezczelni i oczywiście "NIEWINNI"...Odsyłano mnie z zabiegami przedłużając czas bo niby włosy za krótkie, przez co nie wykorzystałam wszystkich zabiegów i oczywiście nie przedłużono mi ich.BEZCZELNOŚĆ!!!!! Właścicielka umywa ręce... OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
robika10 też ostrzegam przed Studiem Glamour w Warszawie! 25.02.12, 17:29 Niestety, też muszę ostrzec przed tym salonem i jego właścicielką. Wykupiłam pakiet depilacji laserowych, płacąc z góry. No i dowiedziałam się, że nie wykonają mi tych depilacji, pieniędzy też nie zwrócą. Pracownica, która przyjmowała moje pieniądze już u nich nie pracuje, twierdzą, że wzięła sobie do własnej kieszeni. Ze strony właścicielki zero słowa przepraszam, zero próby rozwiązania tej sytuacji. Zamiast tego było sugerowanie głośne do pracownic, czy nie wezmę czegoś z kasetki, jak na chwilę wyszła. Zostałam potraktowana bardzo chamsko, właściwie to nigdy, w żadnym salonie kosmetycznym i nigdzie indziej nie spotkałam się z takim chamstwem, jakie zaprezentowała właścicielka Glamour na Ćmielowskiej 2 w Warszawie. Sam salon, czystość łóżka i higiena tam też pozostawia wiele do życzenia. Szczerze odradzam wszystkim wizytę w Glamour! Odpowiedz Link
edyta2026 Re: też ostrzegam przed Studiem Glamour w Warszaw 15.03.12, 22:17 Jeśli nie chcesz być oszukana, nie chcesz aby obsługa gabinetu kosmetycznego nie wezwała na ciebie policji nie idź tam ani nie korzystaj z zakupu kuponów do tego miejsca przez CITEAM ani GRUPER STUDIO GLAMOUR ul.Ćmielowska 2 Warszawa Tarchomin k/o delikatesów Piotr i Paweł Więcej historii... Pierwszy tego typu zabieg dokonywałam w gabinecie kosmetycznym na Ursynowie przy ul.Fosy.Pojechałam tam z córką , która kilka dni temu skończyła 18 lat..Kupon na laserowe usuwanie włosów okol bikini kupiłam przez GRUPER.Obsługa na miejscu miła, profesjonalna.Zostałyśmy poproszone z córką do małego pokoiku gdzie Pani (wydawało mi się ,że lekarz bo tak została zaanonsowana przez recepcjonistkę) opowiedziała nam o zabiegu, zebrała szczegółowy wywiad na temat dotychczasowych chorób córki i ewent p/wskazań co do tego zabiegu.Otrzymałyśmy wydrukowaną listę ewen p/wskazań tego zabiegu z którą się już zapoznałyśmy w trakcie rozmowy -.podpisałyśmy zgodę. Przeszłyśmy do gabinetu zabiegowego gdzie osoba wykonująca zabieg oczywiście zgodziła się abym była z córką.Była sympatyczna , profesjonalna, poprosiła aby córka założyła otrzymane od niej jednorazowe majteczki bikini.Cały zabieg któremu się przyglądałamw specjalnych okularach trwał może . 15-20 min, był jak córka mi opowiedziała całkowicie bezbolesny w porównaniu do in.metod usuwania włosów z tej okolicy. Zachęcona poprzednim zabiegiem kolejny raz kupiłam kupon tym razem na CITEAM w gabinecie Glamour w Tarchominie- Warszawa ul.Ćmielowska 2 na usuwanie włosów w okol bikini. Już od początku nie podobał mi się brak profesjonalizmu młodej osóbki ,która miała zabieg córce wykonać. Na moja prośbę o jednorazowe majteczki bikini panienka stwierdziła ;...”cipek” w życiu widziała tyle ,ze chętnie zobaczy jeszcze jedną...moja 18 letnia córka była zawstydzona a ja oburzona rubasznościa tekstu w końcu przyszłyśmy do gabinetu kosmetycznego a nie nocnego klubu....Pani zażądała od nas dokumentu stwierdzającego, że córka ma 18 lat.Pokazałam obok aktualnego dow.osobistego stary zachowany dowód tożsamości gdzie z dawnych czasów mam wpisane przez Urząd miasta wszystkie moje imiona i nazwiska dzieci z urzędowymi stemplami i nadanymi nr pesel .Pani jednak stwierdziła ,że jej to nie wystarczy. Poza tym dowód jest nie ważny bo przecięty jest jako nieaktualny....Córka musiała się ubrać , iść na parking do samochodu po legit. szkolną. Coraz bardziej czułam ,że mi się nie podoba.,w między czasie doszłam do wniosku ,że skoro tak nie mamy do siebie zaufania to ja też wolałabym wiedzieć kto ten zabieg będzie mojemu dziecku wykonywał.Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam,że Pani Anna Tomczuk- Fabisiak ma dowód osobisty którym się legitymuje również przecięty czyli nie aktualny...-gdyż czeka na nowy po wyjściu za mąż. Kuriosum była już podana do przeczytania kartka o ewent .p/wskazaniach zabiegu odbita tak niechlujnie i tak drobnym drukiem ,że ciężko się było doczytać o co właściwie chodzi.Jakby tego było mało zamiast podpisać na gotowym formularz zgodę na zabieg- córka otrzymała.....do przepisywania odręcznego kartkę z napisanymi informacjami o konsekwencjach podpisywanej zgody, między innymi ,że zabieg może się skończyć głębokimi poparzeniami skóry tej okolicy....włosy zaczęły mi stawać dęba...Potem kolejny przejaw kulturalnej obsługi..Pani na moją prośbę ,że chcę pójść z córką zawarczała,że mam tu zostać. Zabieg trwał od momentu wejścia na górę łącznie z rozebraniem się, zabiegiem w wywalczonych jedorazowych majteczkach bikini oraz ubraniem się po i zejściem na dół maximum 15 min .Nie było mnie tam więc nie mogę się wypowiedzieć jak został przeprowadzony..śmiem watpić ,że bardzo niedokładnie..W zamian za to dowiedziałam się, że do zabiegu mam dopłacić jeszcze 30 zł....?Moje zdenerwowanie osiągnęło zenit .Odpowiedziałam,że nie zamierzam za nic dopłacać gdyż zabieg mam w pełni ustalony i zapłacony a jeśli nastąpiły jakieś zmiany to Pani powinna mnie poinformować przed wykonaniem usługi a nie po .Pani stwiedziła,ze w trakcie zabiegu powiedziała o tym córce...Odpowiedziałam ,że to ja zapłaciłam za kupon i to ja płacę za usługę ponieważ córka mimo,że kilka tyg temu rzeczywiście skończyła 18 lat jest na moim utrzymaniu , chodzi do szkoły , nie pracuje i to ja za nią płacę. W opowiedzi na to Pani...wezwała POLICJĘ ..przykazując innej koleżance aby mnie pilnowała bo nie chcę zapłacić za zabieg...Poczułam się po chamsku oszukana a przede wszystkim poczułam się jak złodziejka ..za własne pieniądze takie impertynencje dodatkowo jakbym miała uciekać jak jakaś gówniara- no cóż nie oceniajmy innych swoja miarą.... Więc jeśli szanowne internautki nie chcecie się tak dyskomfortowo czuć, ani nie przepadacie gdy ktoś za 30 zł wzywa na Was policję- OMIJAJCIE TEN GABINET SZEROKIM ŁUKIEM. Odpowiedz Link
przeciwkokurestwu Re: też ostrzegam przed Studiem Glamour w Warszaw 18.10.12, 11:31 To ja ostrzegam wszystkich właścicieli salonu i jakiejkolwiek działalnosci gospodarczej przed taka klientką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dogauje się na górze za plecami na zabiegi w super cenach poniżej kosztów a potem ma babsko pretensje do całego świata!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli normaliie myślącemu człowiekowi ktoś proponuje usługi w promocyjnych cenach nie daje paragonu to trzeba byc DEBILEM zeby nie domyslac się w czym się bierze udział. Z GÓRY DZIEKUJE TAKIM KLIENTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! I OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYMI OSZUSTKAMI!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
przeciwkokurestwu Re: Studio Glamour w Warszawie 18.10.12, 11:48 To ja ostrzegam wszystkich właścicieli salonu i jakiejkolwiek działalnosci gospodarczej przed taka klientką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dogauje się na górze za plecami na zabiegi w super cenach poniżej kosztów a potem ma babsko pretensje do całego świata!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli normaliie myślącemu człowiekowi ktoś proponuje usługi w promocyjnych cenach nie daje paragonu to trzeba byc DEBILEM zeby nie domyslac się w czym się bierze udział. Z GÓRY DZIEKUJE TAKIM KLIENTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś PUSTA BLONDYNKĄ ALBO WYRACHOWANĄ OSZUSTKĄ???? Odpowiedz Link
studiolaser Re: Studio Laser - odpowiedź 06.05.11, 11:57 Droga internautko „fogelka” Pierwszy salon depilacji laserowej Studio Laser z laserem Lightsheer został otworzony we wrześniu 2000 r. Przez te wszystkie lata wytężonej pracy posiedliśmy ogromną wiedzę i umiejętności. Sposób wykonywania zabiegu, dobieranie mocy gęstości energii jak i częstotliwość wykonywania kolejnego zabiegu jest wynikiem wieloletnich doświadczeń. Stosujemy specjalne formy znieczuleń i schłodzeń skóry, które dodatkowo obniżają ryzyko poparzeń. Dodatkowo jako nieliczni posiadamy wszystkie rodzaje LightSheer'a. Każdy trudniejszy przypadek głęboko analizujemy i wyciągamy wnioski. To wszystko powoduje, że depilacja laserowa wykonana w naszych gabinetach jest wykonana profesjonalnie a co najważniejsze bardzo skutecznie. Uważamy, że w Warszawie oprócz naszych salonów dobrze i rzetelnie wykonywane zabiegi laserem LightSheer są prowadzone tylko jeszcze w dwóch innych placówkach konkurencyjnych. Dziennie wykonujemy około 6-7 zabiegów samych pach. Nie ma możliwości, żebyśmy je robili nieumiejętnie gdyż w przeciwnym razie nie mielibyśmy szansy egzystować z takim powodzeniem przez tyle lat. Jest to bardzo dziwne , że nie zgłosiła się Pani do nas ze swoim problemem. Jeżeli faktycznie jest Pani prawdziwym pacjentem a nie osobą z nieuczciwej konkurencji (której ofiarą padaliśmy już wielokrotnie) prosimy o kontakt. Pozdrawiamy serdecznie SL Odpowiedz Link
estetimed depilacja - WARSZAWA moja opinia 20.09.11, 23:26 jeden z najlepszych gabinetów w Warszawie to na ul . Ogrodowej 7 ESTETIMED, znają sie tam na rzeczy wystarczy sprwadzić strone internetową gdzie znajduję sie odpowiedz na większość pytań. resztę wątpliwości wyjaśni miła pani przez telefon. niesamowicie miła obsługa i bardzo troszczy się o kienta. Panie nie wciskają kitu i nie naciągają jak większość gabinetów. W ESTETIMED znają się na rzeczy. Sprawdzcie koniecznie strone tam jest wszystko www.estetimed.pl lub zadzwońcie 662-037-201 pytajcie o panią IWONKĘ :), Odpowiedz Link
silna135 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 25.10.11, 00:07 Ja dla odmiany polecam dwiedzić Q-clinique, ( jest na ulicy Fosa41) gdzie zabiegi depilacji są wykonywane na najwyższym poziomie pod okiem specjalistów. Klinika w swojej ofercie ma także wiele innych zabiegów medycyny estetycznej takie jak foto-odmładzanie, botoks, czy laserowe zamykanie naczynek krwionośnych. www.q-clinique.pl/ Odpowiedz Link
wolne_konto_wreszcie Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 13.10.11, 10:09 witam Ciebie, ja na szczescie od razu trafiłam na diodowy laser , ale tez miałam z dwoma innymi jazdę. ja polecam bardzo wspaniale i miłe dziewcyzny z Body Laser koło Metro Centrum, laser działa genialnie a i atmosfera jest miła bo z obrzydzeniem nikt na Ciebie nie patrzy(ja sobie robiłam depilację bikini głębokie) i w innych salonach to rekawiczki na rękawiczki i maskę na maskę zakładają, żeby tylko nie dotknąć kroczaTo jak się Klientka musi czuć !! Odpowiedz Link
tatarto Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 21.11.11, 11:47 Witam, ja robiłem zabieg w gabinecie Laser dla Ciebie na Wspólnej. Pani bardzooo miła i ładna :) robilem sobie plecy oraz klatke i jestem baaardzo zadowolony :) moja dziewczyna również :) zastanawiam sie nad zarostem jeszcze bo sie nie lubie golic :) hehehe Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
motylkowa07 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 17.12.11, 19:05 Jeśli chcecie akurat teraz wykonać taki zabieg,to polecam skorzystać w tym gabinecie z fajnej oferty www.afrodytasalon.pl/ Myślę,że nawet można podsunąć swojemu mężczyznie taki pomysł na prezent ;) Odpowiedz Link