ana_mama_patrycji 30.03.11, 08:21 Może chodzi któraś z Was na aerobic ?? Miałam ochote pocwiczyc w domu ale to nie to samo. Czuje że potrzebuje sie poruszać najlepiej w towarzystwie. Znacie jakie fajne miejsca w miare cenowo realne ;/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margarita6 Re: Aerobic, fitness w Atenach 30.03.11, 14:51 Ciotka,full tego na Peristerii ....moze gdzies w polowie drogi poszukamy razem Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Aerobic, fitness w Atenach 30.03.11, 15:43 Anka! Bierz moje kupony na joge lub pilates ....do 18 kwietnia masz zapłacone ! Mam 12 godzin zajęć do wykorzystania ! Aga się nie zgłosiła więc.... Dojazd metrem super, POD SAMO STUDIO ! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Aerobic, fitness w Atenach 30.03.11, 19:19 Kasiu serdeczne dzieki ale Joga mnie nie kręci w ogóle. Potrzebuje czegoś gdzie sie zmęcze skąd wyjdę mokra, gdzie zostawię swoją energię i najlepiej jak to bedzie 3 minuty drogi od domu bo z czasem u mnie krucho na takie sprawy ;/ Odpowiedz Link