Dodaj do ulubionych

lek na przezarcie

02.01.12, 15:12
U Was w rodzinach sa jakies oryginalne sposoby na ulzenie nazartemu zaladkowi? Oprocz sody i koli? Jakies potrawy lekkostrawne?
Mnie dzis szwagier przyprawil o atak smiechu, bo:
Wczoraj ja robilam obiad noworoczny i miesko doprawilam przyprawami roznymi. Nie tylko sola i pieprzem. Byl tam i kminek i majeranek i rozmaryn. No i te przyprawy zaszkodzily szwagrowi. Niewazne, ze miesa to bylo wieprzowe czyli tluszczu tam bylo sporo. Niewazne, ze zjadl porcje dwie solidne, po nocy sylwestrowej spedzonej na obzarstwie. No i dzis stwierdzil, ze na taki zmaltretowany zoladek najlepszym lekiem bedzie plaster karkowki. Takie delikatne i lekkostrawne mieso big_grin
Obserwuj wątek
    • mamalal-ka Re: lek na przezarcie 02.01.12, 15:55
      Również piekłam na noworoczny obiad takie delikatne i lekkostrawne mieso jakim jest karkówka hehehehe wyszła rewelacyjnie a piekłam ją wyjątkowo w specjalnym worku i chyba już zawsze tak będę robić bo była soczysta i pyszna !
      A na obżarstwo poświąteczno-noworoczne proponuję polecieć ze dwa dni na odtłuszczonych jogurcikach wink...sama mam taki zamiar...no ale te wszystkie pyszne resztki wcale się nie kończą !
    • rene1231 Re: lekarstwo na większy biust! :D :D :D 13.01.12, 17:23
      www.se.pl/kobieta/zdrowie-kosmetyki/od-zmywania-garow-rosna-piersi_91731.html
      • bachula_gr Re: lekarstwo na większy biust! :D :D :D 13.01.12, 21:46
        rene1231 napisała:

> www.se.pl/kobieta/zdrowie-kosmetyki/od-zmywania-garow-rosna-piersi_91731.html

chyba czas odstawic malzonka od mycia garow- jakis mutant mi wyrosnie, lomatkoooooo
      • koxanaki Re: lekarstwo na większy biust! :D :D :D 15.01.12, 19:16
        Hmmmm myslisz, ze ja mam male, bo mam zmywarke? ;-D
        • bachula_gr Re: lekarstwo na większy biust! :D :D :D 15.01.12, 19:31
          No nie wiem, ale ja nie mam zmywarki a mam 70F wink)))))00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka