agniecha313 19.05.05, 11:31 Ej dziewczyny co sie dzieje ,zadna z was nic nie pisze czyzby greckie sloneczko grzalo mocno i nie siedzicie przed komputerem.Zagladam codziennie a tu i yak nikogo nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwialew Re: LISTA OBECNOSCI 19.05.05, 20:57 OBECNA pare dni mnie nie bylo bo komputer mi zwarjowal a tu takie pustki ?????????????Ojej Odpowiedz Link
sama16 Re: LISTA OBECNOSCI 19.05.05, 21:44 każda zagląda a żadna nic nie pisze !! Jakie plany na wakacje dziewczyny - 3 maj cie sie ps... OBECNA Odpowiedz Link
margarita6 Re: LISTA OBECNOSCI 19.05.05, 22:21 Melduję się!!!Słoneczko grzeje mocno ,nawet za mocno czasami,więc większośc dnia spędzamy na placach zabaw i spacerkach. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: LISTA OBECNOSCI 20.05.05, 12:06 Jestem, jestem. Glownie biernie ale czasami cos wstukam. Pogoda dzis pod psem, zaraz lunie ;-( Pozdrowienia z Metsova, bacha Odpowiedz Link
sylwialew Re: LISTA OBECNOSCI 20.05.05, 13:09 Sama no jak to jakie plany ojczyzna ojczyzna i jeszcze raz ojczyzna juz nie moge sie doczekac hurrrrrrrraaaaaaaaa A jak tam Twoj brzusio rosnie? na kiedy masz termin ???????Bachula a Ty to juz nie dlugo co??? O jak ja Wam zazdroszcze Odpowiedz Link
agniecha313 Re: LISTA OBECNOSCI 20.05.05, 13:56 a ja bede wakacje spedzala w Grecji,no moze na 2-3 tyg pojade z dzieciakami do Polski a pozniej sloneczna Grecja na nas czeka . Odpowiedz Link
bachula_gr Re: LISTA OBECNOSCI 20.05.05, 14:05 sylwialew napisała: >Bachula a Ty to juz nie dlugo co??? Fakt. W zwiazku z tym moje plany na lipiec to glownie porodowka (+/- 18 lipca) )) Przy pierwszym porodzie mialam pokoj z widokiem na gory- ciekawe jak bedzie teraz?? Odpowiedz Link
sama16 Re: LISTA OBECNOSCI 20.05.05, 21:27 No to juz prawie 5 miesiąc gdzies na 10 pazdziernika mam termin (brzuszek już widać Szczeże mówiąc to już mnie nerwy biorą bo mój tatuś sobie wymyślił że by jego córka urodziła UWAGA !!- W WODZIE - szok- w Giaso - gdzie poród kosztuje 5000 euro ale jego to nie obchodzi , ale tak to juz jest jak masz ojca lekarza...wprawdzie chirurg plastyczny ale jak to w rodzinie to co 2 to lekarz... także jak każdy na ciebie ,,siądzie,, że lepszy poród w wodzie bo oni lepiej wiedza to juz urodze w tej wodzie dla świętego spokoju - nie mówiąc juz o tym że mężu ten pomysł wydaje się znakomity ...już nie mówiąc że co kilka dni na badania mnie wysyłają ... spokoju nie mam ... nie mówiąc że zrobili mi pokój dla dziecka z całym wyposażeniem - a chciałam sam kupic bo to fajna frajda- a CO DO Wakacji to nie będe zbytnio podróżowała - myśle nad Italią- ale nie chce w ciązy sie przemęczać - może na jakąs wyspe grecka , tato ma dom na santorini, rodos i mikonos .. może coś z tego wybiore - Zobaczymy narazie to pisze egzaminy i się ucze pozdrowienia dziewczyny i pachula udanego łatwego i szybkiego porodu Odpowiedz Link
olna Re: LISTA OBECNOSCI 20.05.05, 14:50 Przyznaje sie bez bicia,ze ostatnio nawet czasu nie mialam,zeby poczte sprawdzic.Przygotowujemy sie do wyjazdu do Polski.Mialam leciec z mlodsza dwojka samolotem ale plany sie zmienily(tak bywa zawsze z moim mezem)no i jedziemy samochodem.On po kilku dniach wroci a my zostaniemy miesiac.Cala radosc psuje jedynie perspektywa zalatwiania calej masy spraw urzedowych,troche musze pobiegac za dokumentami,wlasciwie gdyby nie ta koniecznosc to chyba pojechalabym w innym terminie.A potem oczywiscie rodzinka z Polski zjedzie sie do slonecznej Grecji. Bachula-bedziemy w lipcu trzymac kciuki! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: LISTA OBECNOSCI- olna 20.05.05, 14:55 > Bachula-bedziemy w lipcu trzymac kciuki! no mysle! Ktoredy sie wybieracie? My w zeszlym roku zaliczylismy trase Metsovo- Igoumenitsa-Wenecja-Krakow i z powrotem. Bylo rewelacyjnie- od tej pory mam alergie na samoloty )) Znasz te strone? www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/Driving_directions Nam sie bardzo przydala. Jechalismy wg kartki i zgubilismy sie dopiero kolo Bielska Bialej ))) Bacha Odpowiedz Link
sylwialew Re: LISTA OBECNOSCI 21.05.05, 20:23 Dziewczyny a moje plany na lipiec ( bo na sierpien juz znacie)to chrzest malej i UWAGA moj slub hihihihihi to znaczy cywilny byl 1996 a teraz bedzie koscielny z poslizgiem hehehehehehe.Kurcze ja mowilam mezowi ze po 10 latach zmieniam faceta a tu nie dosyc ze nie zmieniam to jeszcze za tego samego wychodze za maz buhahahahahahahaha .Ale bedzie ze mnie panna mloda Odpowiedz Link
olna Re: LISTA OBECNOSCI 22.05.05, 12:08 My jezdzimy przez macedonie ,serbie,wegry ptem slowacja ,czechy i wroclaw lub bielsko-biala bo szwagierka tam mieszka wiec czasami po drodze zatrzymujemy sie tam.Raz plynelismy promem ale to trwa znacznie dluzej.Kiedys jezdzilismy przez Bulgarie ale drogi tam sa straszne. Lista gosci letnich powoli wzrasta.Wczoraj zapowiedzial sie kolega meza ze studiow z zona.Maja przyjechac w lipcu. Sylwia-GRATULACJE z okazji slubu!!!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: LISTA OBECNOSCI 07.06.05, 20:59 Po malej przerwie(komputer sie zbuntowal ) jestem obecna hihihihihi Odpowiedz Link
bachula_gr Re: LISTA OBECNOSCI 12.06.05, 21:24 Nasz wiejski internet zwiesil sie na kilka ladnych dni ale juz powstal wiec przybywam i ja. Nadal 2w1 )) Czy u Was tez tak zimno???? Odpowiedz Link
sylwialew Re: LISTA OBECNOSCI 12.06.05, 21:47 U nas (Kalamata ) zimno nie jest tylko wieje wiatr kazdego dnia po poludniu bleeeeeeeeeee.Ale ja juz zyje wyjazdem do Polski pomimo ze to jeszcze dwa miesiace buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tylko ta pogoda w Polsce troche mnie martwi podobno byla powodz i wlasnie czytalam ze gorach spadla lawina czyli w czerwcu snieg ojej Odpowiedz Link
bachula_gr Re: LISTA OBECNOSCI 12.06.05, 22:07 Slyszalam w TVN-ie, ze wczoraj na Kasprowym przybylo az 40 cm bialego puchu! Co to sie powyrabialo? U nas dzis byl pierwszy od kilku dni sloneczny dzien ale pieronsko zimno, jak na prawie polowe czerwca i jednak Grecje. Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link
sylwialew Re: LISTA OBECNOSCI 14.06.05, 12:20 No wlasnie Grecja a tu tak zimno.Woda w morzu lodowka ale przynajmnij cialko sie ujedrnia hehehehehehehehe Odpowiedz Link
ewka2004 Re: LISTA OBECNOSCI 15.06.05, 08:12 Sylwia, poniewaz od lat walcze ze zbednymi kilogramami, czytam rowniez rozne artykuly z tym zwiazane. Ostatnio znalazlam gdzies informacje ze plywanie w zimnej wodzie wcale nie zwalcza nadwagi poniewaz kapiel w zimnej wodzie wzmaga apetyt Nie mowiac o tym ze mozna "wilka zlapac" - to takie okreslenie uzywane w Krakowie )) Zycze Ci zeby woda szybko sie ocieplila ! Ewka Odpowiedz Link
margarita6 Re: LISTA OBECNOSCI 14.06.05, 22:06 W Atenach oczywiście gorąco.Ja kąpałam się niedawno w morzu niedaleko Patry i woda była super. Za parę dni wylatuję z Marianną do Polski na 1,5miesiąca.Już nie mogę się doczekać,chociaż pogoda w Polsce okropna. Odpowiedz Link
sylwialew Re: LISTA OBECNOSCI 17.06.05, 11:41 Ewa no z tym apetytem to masz racje ale ja postawilam na ujedrnienie hehehehehehe i mam nadziej ze cos z tego bedzie,bo jak nie to po co ja sie tam mecze buuuuuuuuuuuuu.Od wczoraj zaczelam diete bo musze w koncu poszukac sukienki na chrzciny Odpowiedz Link