Dodaj do ulubionych

nasze forum

13.04.06, 18:41
tak mysle, ze ja "tu" jestem, jako flisvos, dopiero od 23go lutego(tego
pieknego dnie bachula podala mi link do was i odkrylam,ze jest jeszcze ktos w
podobnej sytuacji), na poczatku z wrazenia nawet zapomnialam sie przywitac,
taka bylam podekscytowana "mamusiami mieszkajacymi w grecji". wiem,ze to dosc
krotki okres ale juz teraz nie wyobrazam sobie dnie zeby tu nie zajrzec,
zobaczyc co robicie, piszecie.. to chyba juz jakies lekkie uzaleznienie, ale
jak najbardziej pozytywne smile

to forum bardzo mi pomaga, bo w koncu wy wszystkie, moje kochane, jestescie
jedynymi osobami z polski, z ktorymi moge porozmawiac i ktore rozumieja.
mimo tego, iz nie znamy sie osobiscie(niektore tak i mam nadzieje,ze kiedys
wszystkie to nadrobimy) bardzo cennie nasza wirtualna znajomosc smile

a dla was czym jest to forum?

ps
ale mi sie na zwierzenia zebralo smile
Obserwuj wątek
    • annielika Re: nasze forum 13.04.06, 18:51
      witajcie, ja tez sie nie witalam... ale jakos tak wyszlo. w kazdym badz razie od
      tego czasu, kiedy ania skrobnela do mnie o tym forum przestalam sie tez czuc
      tutaj taka samotna... zawsze, jak szlam do polskiego sklepu i widzialam grupki
      polakow to sobie myslalam, ze tez bym tak chciala... i to prawda, ze dziewczyny
      tutaj lepiej zrozumieja, niz ktos zupelnie postronny, kto nie ma takich
      doswiadczen... pewne rzeczy po prostu trzeba przezyc, by zrozumiec. poza tym
      inaczej zrozumie mnie ktos stad, a inaczej ktos kto tu mieszka i ma takie same
      korzenie jak ja.

=)
    • bachula_gr Re: nasze forum 13.04.06, 20:52
      Pogrzebalam w starych postach i wyszlo na to, ze na tym forum jestem od 21-02-
      2005 roku! A w ogole moja przygoda z gazeta.pl zaczela sie w 04-2003 kiedy
      to "spotkalam sie" w jednym watku... z annielika:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=5733905&a=5733905
      wink)) Czego to sie czlowiek dowie z takiej wyszukiwarki, nonono.
      Agnieszka, pozdrawiam serdecznie.
      • annielika Re: nasze forum 13.04.06, 23:30
        hehehe, no popatrz! rzeczywiscie! w dodatku przyjechalam wtedy do aten na 2-3
        miesiace! ja tez juz jestem na forum dosyc dlugo, od roku 2001, ale nic nie
        pisalam, albo niewiele. wogole to poznalam swojego nie-meza dzieki forum. w
        ktoryms watku wyczytalam historie pewnej pani, ktora opisywala historie swojej
        internetowej milosci... wszystko w odcinkach. tam tez ktos podal dobra strone na
        jakis tam portal, gdzie mozna bylo poznac ludzi z calego swiata. ja akurat
        nudzilam sie potwornie, wiec tez tam zajrzalam. i tak znalazlam swoja milosc. on
        tez na tamtym portalu byl z nudow... zaczelismy rozmawiac, i tak pierwszego dnia
        przegadalismy 6 godzin, jak nie wiecej... i tak sie zaczelo. eh... piekne to
        byly poczatki... jeszcze piekniej, ze czar nie prysnal... i tak trwa... =)

dobranoc dziewczyny...
    • olna Re: nasze forum 14.04.06, 11:35
      Fajnie dziewczyny ,ze zagladacie,forum sie bardzo ozywilo i chyba rzeczywiscie
      jest nam wszystkim potrzebne.Szkoda tylko,ze ostatnio mam coraz mniej czasu na
      internet i inne rozrywki.
      • ana_mama_patrycji Re: nasze forum 14.04.06, 13:15
        Ja trafiłam dzieki Ewce, pisałam na forum Z DALA OD POLSKI w poszukiwaniu mam
        mieszkających w Atenach. I tak trafiłam do Was w październiku 2005. Od tego
        czasu zaglądam co dzień i mąż się ze mnie śmieje, że żyć nie mogę bez forum.
        Pierwsze co robie jak włanczam internet to wchodze na forum. Bardzo się cieszę,
        że tu trafiłam. Dzięki forum mam nowe znajomości i wogóle same plusy!!!!
        Pozdrawiam!!
    • flisvos Re: nasze forum 14.04.06, 13:24
      tak na prawde na nasze forum jest dosc trudno trafic sad
      jesli ktos szuka to zawsze w dziale spoleczenstwo itp; a nasze jest na dziecko
      mi by nigdy do glowy nie przyszlo,ze tam moze byc forum o polkach w grecji, ale
      z drugiej strony to wiem ze to pozostalosc z naszej dawnej nazwy smile
    • ewka2004 Re: nasze forum 15.04.06, 16:10
      Ja tez sie uzaleznilam wink)) Po wlaczeniu komputera zawsze zagladam najpierw do
      naszego forum.
      Dla mnie jest to glownie..zrodlo wiedzy o kraju w ktorym mieszkamy. Poniewaz
      nie mamy tutaj zadnej rodziny lub znajomych (greckich) ani nawet mie mowimy po
      grecku w stopniu zadowalajacym, czujemy sie troche wyobcowani. A dzieki forum
      przynajmniej wiem co w (greckiej) trawie piszczy...
      • bachula_gr Re: nasze forum 15.04.06, 21:11
        ewka2004 napisała:

> Dla mnie jest to glownie..zrodlo wiedzy o kraju w ktorym mieszkamy.

A ilu wspolnych znajomych- realnych, nie wirtualnych, przy okazji tego forum
        sie dokopalysmy to nasze!
        PS - wciaz przesladuje mnie TA reklama TEGO banku wink
        • ewka2004 Re: nasze forum 17.04.06, 16:05
          A ja wciaz zazdroszcze Ci polskiej telewizji... i to w pelnym wymiarze... Moj
          ulubiony "tefalen". Och, byle do czerwca. Moze beda jeszcze wtedy reklamy
          pokazywac ?
    • sylwialew Ciesze sie bardzo !!!!!!!!!!!! 15.04.06, 22:55
      Az mi sie lezka zakrecila ciesze sie bardzo ze moj pomysl z tym forum sie Wam
      spodobal.Na poczatku nie wiezylam ze sie tak rozkreci myslalam ze pewnie nikt
      sie nie odezwie, ze sama bede pisala i sama sobie odpowiadala wink. Ale ciesze
      sie ze jestescie i mam nadzieje ze ta nasza wirtualna przyjazn bedzie sie
      rozwijac Pozdrawiam i caluje wszystkie kolezanki
      • ana_mama_patrycji Re: Ciesze sie bardzo !!!!!!!!!!!! 16.04.06, 09:57
        Sylwia a jak wpadłaś na pomysł założenia forum?? Kiedy to się stało może
        kawałek jakieś histori?? Zdradź nam początki.
        • annielika Re: Ciesze sie bardzo !!!!!!!!!!!! 17.04.06, 11:52
          No wlasnie! Jak? =)
    • sylwialew Re: nasze forum 18.04.06, 20:52
      Sama juz nie pamietam dokladnie starosc nie radosc.Ale bardzo sie ciesze z
      rezultatu smile
    • flisvos przykro mi 26.04.06, 12:50
      dziewczyny zaczynam zalowac,ze robimy nasza "mala akcje promocyjna"

teraz tutaj to jakas paranoja; pytania o prostytutki itp powtarzajace sie
      watki o jedzenie, kwatery

LUDZIE MY TU MIESZKAMY tu jest nasz dom i nie jestesmy informacja
      turystyczna!!!!
      nie mozecie uzywac wyszukiwarki na forum, google tam jest pelno stron;
      oczywiscie ze jak nie bedzie nic sensownego to pomozemy, ale zrozumcie ile
      mozna!
      nie mam juz do tego sily
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka