Dodaj do ulubionych

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-))))

28.05.06, 21:30
Chcialabym sie z wami wszystkimi przywitac, wprawdzie jeszcze jestem na
naszej ziemi ojczystej, ale za miesiąc wyruszam do swojego mężczyzny do Aten,
będę tam jakis dłuższy czas wiec nowe kolezanki pokrewne dusze bardzo sie
przydadza . prosze piszcie do mnie wink))
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 28.05.06, 21:54
      Witamy, rozgosc sie i wpisz koniecznie do watkow na gorze (sztuk 2). Na dobry
      poczatek.
      BACHA
    • annielika Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 29.05.06, 00:51
      witaj! milo widziec kogos nowego! przyjedziesz wiec, jak bedzie
      goraaaacoooobig_grin... bylas juz w atenach wczesniej?

pozdr.
      • zagubiona_274 Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 29.05.06, 19:03
        hej wink bylam juz w grudniu na sylwestra i caly kwieciec, wiec troszke ciepla
        zakosztowalam, ale wiem, ze to dopiero poczatek. mam nadzieje, że sie spotkamy
        na zywo w atenach.
        • annielika Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 11.06.06, 16:29
          a ty sie juz na stale przeprowadzasz? czy jeszcze nie do konca zdecydowana? tak
          tylko pytam z dzikiej ciekawoscismile
    • sylwialew Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 29.05.06, 09:51
      Witam witamy w naszym skromnym groniewink)))))))))
      • zagubiona_274 Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 29.05.06, 19:04
        hehehe wink nie takie skromne to grono z tego cio widze wink)
        • flisvos Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 29.05.06, 19:07
          witamy serdecznie! pozdrowienia
          • tutanka Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 29.05.06, 21:04
            WITAM, WITAM!!!!!!
            • katerinaki Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 30.05.06, 10:55
              witamy i zapraszamysmile
              • koukla Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 30.05.06, 13:43
                Γεια σας! Χαίρω πολύ!!
                witam serdecznie moim łamanym greckim smile))
    • olna Re: WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MIŁE PANIE ;-)))) 30.05.06, 14:05
      Rowniez witam serdecznie.To bedzie twoj pierwszy dluzszy pobyt tutaj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka