sylwialew 14.10.06, 15:53 Pewnie juz siedza na kawusi buuuuuuuuuuu zaraz zadzwonie do bachulki to dam znac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 21:19 SUuuuuuuuuuuuper bylo!!! dziewczyny sa swietne!!!!!! mam nadzieje, ze dojedziecie na nastepne spotkanie, bo naprawde warto mamy zdjecia, to wam dziewczyny wysla. niestety ja nie wzielam ze soba aparatu... z tego wszystkiego zapomnialam Odpowiedz Link
sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 21:33 Ciesze sie ze spotkanie sie udalo i czekamy na zdjecia Odpowiedz Link
sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 21:40 Annielika wlasnie w piekarniku siedzi twoje marchewkowe ciasto mam nadzieje ze mi wyjdzie .Prosze trzymac kciuki Odpowiedz Link
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 22:20 aaa, super! trzymam kciuki oczywiscie nawet moj grek je zjadl, a on wylacznie mieso jada wiec ciasto nie moze byc zle. mam nadzieje, ze wyjdzie. ja bylam zachwycona tym przepisem. i obowiazkowo na to krem serowy, mniaaaaaaam. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 22:22 Ciekawe...ciekawe... Pani Prezes, niniejszym melduje, ze spotkanie sie odbylo, poziom kofeiny oraz innych kalorii uzupelniony, fotografie w antycznych plenerach popelnione, kontakty zaciesnione. Pozdrawiamy nieobecnych, BACHULA_GR oraz MARGARITA6 PS- zdjecia wkrotce... Odpowiedz Link
flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 23:09 och dziewczyny teraz to ja jestem na prawde zazdrosna Odpowiedz Link
jeta0 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 23:28 Sylwio, Flisvos, szykujcie się koniecznie na następne spotkanie. Naprawdę piszecie sobie tutaj z baaaardzo miłymi osobami. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 09:20 Witam, Było fajowo. Wypiłyśmy toast za spotkanie nawet dziewczyny na diecie !!! Zrobiłyśmy rundkę wokół Akropolu, rzuciłysmy okiem na zmianę warty pod Grobem Nieznanego Żołnierza, przeszłyśmy przez Plakę. Niecierpliwie czekamy na kolejne spotkanie ))) Może uda sie w jeszcze większym gronie. Myślę, że my Atenianki będziemy się częściej spotykać Zdjęcia po południu !!!!!! Odpowiedz Link
flisvos prosba 15.10.06, 19:14 dziewczyny wszystko pieknie i super; wielkie dzieki za zdjecia; tylko jest jeden problem ja tam tylko anniel rozpoznaje moze napiszecie, a moze opiszecie zdjecia kto jest kto prosze Odpowiedz Link
agapi-mou Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 19:25 A ja tez moglabym niesmialo prosic o zdjecie (z opisem kto jest kto tez byloby fajnie) Taka niesmiala prosba Odpowiedz Link
flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 19:32 agapi dawaj na czat to pogadamy Odpowiedz Link
margarita6 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 20:24 Ja rowniez melduje,ze bylo fajnie i licze na powtorke. Zdjecia zainteresowanym wysle jutro,bo dzisiaj juz nie mam sily. Pozdrawiam Odpowiedz Link
koxanaki Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 09:17 oj jak Wy tam macie fajnie, tylko zazdrościć i czekać kiedy mi będzie dane Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 10:50 Niniejszym informuje, ze wczoraj MIMO WYBOROW dotarlam zgodnie z planem na miejsce tzn. w kompletnie inna strefe klimatyczna niz Ateny. Nie widzialam sie jeszcze z moim komputerem wiec na zdjecia bedziecie musialy jeszcze troche poczekac ale co sie odwlecze to nie uciecze. Wysylka niebawem. Bardzo dziekuje za mile przyjecie w stolicy!!!!! BACHA PS - lambada bedzie mi sie snila po nocach jeszcze bardzo dluuuugo )) Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Lambada 16.10.06, 11:49 No tak Lambada bedzie hitem tego sezonu chyba, bo za mną też się ciągnie. A jak idę przez miasto i widzę owych panów z pieskami to mam odrazu miłe wspomnienia )))))))) i uśmiecham sie. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 13:57 CZEKAM NA ZDJECIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:07 to ja ci je przesle juz leca Odpowiedz Link
flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:15 sylwia wszystko poszlo a ostani email to opis dziewczyn ps za to dziekuje anniel Odpowiedz Link
sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:28 Dzieki wielkie Odpowiedz Link
sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:41 Zdjecia doszly wielkie dzieki dziewczyny wszystkie fajnie wygladacie Pozdrawiam i juz nie moge sie doczekac na nastepny zjazd Odpowiedz Link
anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 23:40 aaa...ja tez chce...ja tez...ja tez chce tam do Was...ja tez!! i zdjecia chcialabym zobaczyc...gdzie je mozna obejrzec??? buuu......... Odpowiedz Link
flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 12:09 dziewczyny tak jakos teraz inaczej jak wiem jak wygladacie, o wiele lepiej, w koncu z nickami kryja sie piekne kobiety Odpowiedz Link
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 12:21 No to prawda, ze inaczej aaa, a anitasz30, czy ktos ci juz wyslal zdjecia? Odpowiedz Link
koxanaki Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 13:47 a czy ja mogę nieśmiało prosić o zdjęcia? tak, żeby sobie móc Was zwizualizować? Odpowiedz Link
anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 14:18 nieee...nikt mi nie wyslal zdjec buuu....a jeszcze wieksze <buuuuu> bo ide zaraz do dentysty...aaaggghhh... Odpowiedz Link
anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 14:23 a w ogole to chwilowo jestem w Polsce...wygrzebalam wszystkie pocztowki jakie nakupowalam w Grecji i slecze nad nimi i zwijam sie z tesknoty normalnie ja jestem masochistka jakas...pozdrowionka i czekam na zdjecia Odpowiedz Link
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 15:06 dziewczyny wysylam wam te zdjecia jakby ktos chcial to niech sie jeszcze upomina. moze na maila Odpowiedz Link
anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 18.10.06, 13:53 annielika serdeczne dzieki za zdjecia..jestescie fajniutkie kobitki Pozdrowionka! Odpowiedz Link
tutanka Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 31.10.06, 14:04 ja tez chce zdjecia!!! )))) Odpowiedz Link
koukla Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 31.10.06, 15:31 A mysliscie kochane o kolejnym zjezdzie? Jesli tak to ja bardzo chetnie...A moze dziewczyny na Krecie mialyby ochote na spotkanie przy kawce? Odpowiedz Link
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 31.10.06, 18:29 bedzie maly zjazd w warszawie w ta sobote! ktoras z was jeszcze ze stolicy albo z wizyta w stolicy? Odpowiedz Link
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 04.11.06, 23:00 dziewczyny wlasnie wrocilam z malego spotkanka w sztolicy. bylo super, koxanaki i zouzouna super dziewczyny. naprawde doborowe towarzystwo mamy na forum!!! Odpowiedz Link
bebiak Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 05.11.06, 01:19 Wy dziś miałyście zjazd w Warszawie? W Warszawie? Jeśli tak to dlaczego ja dopiero dziś, teraz, zrozumiałam, że to w Warszawie? I co mam o tym sądzić: próbować się leczyć czy już zbyt późno? Nooo, szlag mnie ... ( Odpowiedz Link
bachula_gr Re: stolica znowu gora 05.11.06, 10:04 annielika napisała: > dziewczyny wlasnie wrocilam z malego spotkanka w sztolicy. bylo super, koxanaki i zouzouna super dziewczyny. naprawde doborowe towarzystwo mamy na forum!!! A zdjecia, tym na prowizncji, sie nie naleza czy jak???? Odpowiedz Link
annielika Re: stolica znowu gora 05.11.06, 12:28 hehe no bachula niestety prowincja zdjec nie dostanie, poniewaz zadna z nas nie miala aparatu w sumie zapomnialam, zreszta podobnie jak i na nasze atenskie spotkanie. no coz, paaaaamiec juuuuz nie taaa... wiec to epokowe spotkanie nie uwiecznione... bebiak, wspominalam na forum, ze sie spotykamy... moze nastepnym razem dolaczysz? forum jest swietnym miejscem, by poznac nowych ludzi chiara, swietnie, ze wy tak juz dluzej sie spotykacie... ja mam nadzieje, ze z naszego forumowego tez przyjaznie sie zawiaza... i te w realu. bo dziewczyny sa naprawde super. Odpowiedz Link
chiara76 Re: stolica znowu gora 05.11.06, 13:01 annielika napisała: > z? > > forum jest swietnym miejscem, by poznac nowych ludzi chiara, swietnie, ze wy ta > k > juz dluzej sie spotykacie... ja mam nadzieje, ze z naszego forumowego tez > przyjaznie sie zawiaza... i te w realu. bo dziewczyny sa naprawde super. powiedzmy, że przyjaźni mi się z nikim z forum żadnego (a z kilku się spotykałam) nie udało nawiązać, ale sympatyczne znajomości a i owszem. Miłego pobytu w W-wie Odpowiedz Link
chiara76 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 05.11.06, 10:50 annielika napisała: > dziewczyny wlasnie wrocilam z malego spotkanka w sztolicy. bylo super, koxanaki > i zouzouna super dziewczyny. naprawde doborowe towarzystwo mamy na forum!!! > > fajnie, że się spotkałyście i że było sympatycznie) Ja się co jakiś czas spotykam z ludźmi z innego forum (już kilka lat to trwa), też jest OK. Pozdrawiam Odpowiedz Link
koxanaki Re: zouzouna chwalą nas ;-))) 06.11.06, 09:16 było baaardzo sympatycznie, a już w głowie mi nie postała myśl, że możemy gadać nonstop przez prawie sześć godzin )) Odpowiedz Link
sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 06.11.06, 20:57 Czy Wam nie za dobrze jedno spotkanie za drugim?????????? Odpowiedz Link
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 06.11.06, 22:48 ah no wlasnie super, widac, ze nam sie forum ozywilo... ale na kolejne musisz koniecznie przyjechac Odpowiedz Link
flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 23.11.06, 21:25 i co odbylo sie dzis spotkanie? co nic nie piszecie? Odpowiedz Link
annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 23.11.06, 21:31 bo bedzie jutro. to ja pomylilam dni... bo mialo byc w czwartek, potem ustalilysmy piatek, ale ja pozostalam w time machine, kiedy zmiana jeszcze nie nastapila. jutro wiec sie odbedzie wezme aparat, to troche pstrykne zdjec... a czego nigdy nie robie, ehehe. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 23.11.06, 21:52 annielika napisała: > jutro wiec sie odbedzie wezme aparat, to troche pstrykne zdjec... a czego > nigdy nie robie, ehehe. > Trzymamy za slowo, Annielika! Tylko nie zapomnij o funkcji "samowyzwalacz" zebys TY sie tez zalapala na kawiarniana fotke Zatem... udanych ploteczek, smacznej kawki i czekamy na fotorelacje. Odpowiedz Link