Dodaj do ulubionych

Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly ?????

14.10.06, 15:53
Pewnie juz siedza na kawusi buuuuuuuuuuu zaraz zadzwonie do bachulki to dam znac
Obserwuj wątek
    • flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 19:21
      i co? i co?
      • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 21:19
        SUuuuuuuuuuuuper bylo!!! dziewczyny sa swietne!!!!!! mam nadzieje, ze
        dojedziecie na nastepne spotkanie, bo naprawde wartosmile

mamy zdjecia, to wam dziewczyny wysla. niestety ja nie wzielam ze soba
        aparatu... z tego wszystkiego zapomnialamsmile
    • sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 21:33
      Ciesze sie ze spotkanie sie udalo i czekamy na zdjecia
    • sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 21:40
      Annielika wlasnie w piekarniku siedzi twoje marchewkowe ciasto mam nadzieje ze
      mi wyjdzie .Prosze trzymac kciuki wink
      • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 22:20
        aaa, super! trzymam kciuki oczywisciesmile nawet moj grek je zjadl, a on wylacznie
        mieso jadasmile wiec ciasto nie moze byc zle. mam nadzieje, ze wyjdzie. ja bylam
        zachwycona tym przepisem. i obowiazkowo na to krem serowy, mniaaaaaaam.
    • bachula_gr Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 22:22
      Ciekawe...ciekawe... wink
      Pani Prezes, niniejszym melduje, ze spotkanie sie odbylo, poziom kofeiny oraz
      innych kalorii uzupelniony, fotografie w antycznych plenerach popelnione,
      kontakty zaciesnione.

Pozdrawiamy nieobecnych,
      BACHULA_GR oraz MARGARITA6

PS- zdjecia wkrotce...
      • flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 23:09
        och dziewczyny teraz to ja jestem na prawde zazdrosna smile
    • jeta0 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 14.10.06, 23:28
      Sylwio, Flisvos, szykujcie się koniecznie na następne spotkanie.
      Naprawdę piszecie sobie tutaj z baaaardzo miłymi osobamismile.
    • ana_mama_patrycji Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 09:20
      Witam, Było fajowo. Wypiłyśmy toast za spotkanie smile nawet dziewczyny na
      diecie !!! Zrobiłyśmy rundkę wokół Akropolu, rzuciłysmy okiem na zmianę warty
      pod Grobem Nieznanego Żołnierza, przeszłyśmy przez Plakę. Niecierpliwie
      czekamy na kolejne spotkanie smile))) Może uda sie w jeszcze większym groniesmile.
      Myślę, że my Atenianki będziemy się częściej spotykać smile Zdjęcia po
      południu !!!!!!
    • flisvos prosba 15.10.06, 19:14
      dziewczyny wszystko pieknie i super; wielkie dzieki za zdjecia; tylko jest
      jeden problem ja tam tylko anniel rozpoznajesmile
      moze napiszecie, a moze opiszecie zdjecia kto jest kto smile
      proszesmile
    • agapi-mou Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 19:25
      A ja tez moglabym niesmialo prosic o zdjecie (z opisem kto jest kto tez byloby
      fajnie) Taka niesmiala prosba wink
    • flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 19:32
      agapi dawaj na czat to pogadamysmile
    • margarita6 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 15.10.06, 20:24
      Ja rowniez melduje,ze bylo fajnie i licze na powtorke.
      Zdjecia zainteresowanym wysle jutro,bo dzisiaj juz nie mam sily.
      Pozdrawiam
      • koxanaki Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 09:17
        oj jak Wy tam macie fajnie, tylko zazdrościć i czekać kiedy mi będzie dane smile
    • bachula_gr Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 10:50
      Niniejszym informuje, ze wczoraj MIMO WYBOROW dotarlam zgodnie z planem na
      miejsce tzn. w kompletnie inna strefe klimatyczna niz Ateny.
      Nie widzialam sie jeszcze z moim komputerem wiec na zdjecia bedziecie musialy
      jeszcze troche poczekac ale co sie odwlecze to nie uciecze. Wysylka niebawem.

Bardzo dziekuje za mile przyjecie w stolicy!!!!!
      BACHA

PS - lambada bedzie mi sie snila po nocach jeszcze bardzo dluuuugo wink))
      • ana_mama_patrycji Lambada 16.10.06, 11:49
        No tak Lambada bedzie hitem tego sezonu chyba, bo za mną też się ciągnie. A jak
        idę przez miasto i widzę owych panów z pieskami to mam odrazu miłe
        wspomnienia smile)))))))) i uśmiecham sie.
    • sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 13:57
      CZEKAM NA ZDJECIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:07
        to ja ci je przesle smile
        juz leca
    • flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:15
      sylwia wszystko poszlo a ostani email to opis dziewczyn
      ps
      za to dziekuje anniel smile
    • sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:28
      Dzieki wielkie smile
    • sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 14:41
      Zdjecia doszly wielkie dzieki dziewczyny wszystkie fajnie wygladacie Pozdrawiam
      i juz nie moge sie doczekac na nastepny zjazd wink
      • anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 16.10.06, 23:40
        aaa...ja tez chce...ja tez...ja tez chce tam do Was...ja tez!! i zdjecia
        chcialabym zobaczyc...gdzie je mozna obejrzec??? buuu.........
    • flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 12:09
      dziewczyny tak jakos teraz inaczej jak wiem jak wygladacie, o wiele lepiej, w
      koncu z nickami kryja sie piekne kobiety smile
      • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 12:21
        No to prawda, ze inaczejsmile aaa, a anitasz30, czy ktos ci juz wyslal zdjecia?
        • koxanaki Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 13:47
          a czy ja mogę nieśmiało prosić o zdjęcia? tak, żeby sobie móc Was zwizualizować?
        • anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 14:18
          nieee...nikt mi nie wyslal zdjec sad buuu....a jeszcze wieksze <buuuuu> bo ide
          zaraz do dentysty...aaaggghhh...
    • anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 14:23
      a w ogole to chwilowo jestem w Polsce...wygrzebalam wszystkie pocztowki jakie
      nakupowalam w Grecji i slecze nad nimi i zwijam sie z tesknoty smile normalnie ja
      jestem masochistka jakassmile...pozdrowionka i czekam na zdjecia smile
      • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 17.10.06, 15:06
        dziewczyny wysylam wam te zdjeciasmile jakby ktos chcial to niech sie jeszcze
        upomina. moze na mailasmile
        • anitasz30 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 18.10.06, 13:53
          annielika serdeczne dzieki za zdjecia..jestescie fajniutkie kobitkismile Pozdrowionka!
          • tutanka Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 31.10.06, 14:04
            ja tez chce zdjecia!!! smile))))
    • koukla Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 31.10.06, 15:31
      A mysliscie kochane o kolejnym zjezdzie? Jesli tak to ja bardzo chetnie...A
      moze dziewczyny na Krecie mialyby ochote na spotkanie przy kawce?
      • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 31.10.06, 18:29
        bedzie maly zjazd w warszawie w ta sobote! ktoras z was jeszcze ze stolicy albo
        z wizyta w stolicy?
        • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 04.11.06, 23:00
          dziewczyny wlasnie wrocilam z malego spotkanka w sztolicy. bylo super, koxanaki
          i zouzouna super dziewczyny. naprawde doborowe towarzystwo mamy na forum!!!
          • bebiak Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 05.11.06, 01:19
            Wy dziś miałyście zjazd w Warszawie? W Warszawie?
            Jeśli tak to dlaczego ja dopiero dziś, teraz, zrozumiałam, że to w Warszawie?
            I co mam o tym sądzić: próbować się leczyć czy już zbyt późno?
            Nooo, szlag mnie ...
            sad(
          • bachula_gr Re: stolica znowu gora 05.11.06, 10:04
            annielika napisała:

> dziewczyny wlasnie wrocilam z malego spotkanka w sztolicy. bylo super,
            koxanaki i zouzouna super dziewczyny. naprawde doborowe towarzystwo mamy na
            forum!!!

A zdjecia, tym na prowizncji, sie nie naleza czy jak????
            • annielika Re: stolica znowu gora 05.11.06, 12:28
              hehe no bachula niestety prowincjawink zdjec nie dostanie, poniewaz zadna z nas
              nie miala aparatusad w sumie zapomnialam, zreszta podobnie jak i na nasze
              atenskie spotkanie. no coz, paaaaamiec juuuuz nie taaa... wiec to epokowe
              spotkanie nie uwiecznione...

bebiak, wspominalam na forum, ze sie spotykamy... moze nastepnym razem dolaczysz?

forum jest swietnym miejscem, by poznac nowych ludzi chiara, swietnie, ze wy tak
              juz dluzej sie spotykacie... ja mam nadzieje, ze z naszego forumowego tez
              przyjaznie sie zawiaza... i te w realu. bo dziewczyny sa naprawde super.
              • chiara76 Re: stolica znowu gora 05.11.06, 13:01
                annielika napisała:

> z?
                >
                > forum jest swietnym miejscem, by poznac nowych ludzi chiara, swietnie, ze wy
                ta
                > k
                > juz dluzej sie spotykacie... ja mam nadzieje, ze z naszego forumowego tez
                > przyjaznie sie zawiaza... i te w realu. bo dziewczyny sa naprawde super.

powiedzmy, że przyjaźni mi się z nikim z forum żadnego (a z kilku się
                spotykałam) nie udało nawiązać, ale sympatyczne znajomości a i owszem.
                Miłego pobytu w W-wiewink
          • chiara76 Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 05.11.06, 10:50
            annielika napisała:

> dziewczyny wlasnie wrocilam z malego spotkanka w sztolicy. bylo super,
            koxanaki
            > i zouzouna super dziewczyny. naprawde doborowe towarzystwo mamy na forum!!!
            >
            >

fajnie, że się spotkałyście i że było sympatyczniewink)
            Ja się co jakiś czas spotykam z ludźmi z innego forum (już kilka lat to trwa),
            też jest OK.
            Pozdrawiamwink
          • koxanaki Re: zouzouna chwalą nas ;-))) 06.11.06, 09:16
            było baaardzo sympatycznie, a już w głowie mi nie postała myśl, że możemy gadać
            nonstop przez prawie sześć godzin smile))
    • sylwialew Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 06.11.06, 20:57
      Czy Wam nie za dobrze jedno spotkanie za drugim?????????? smile
      • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 06.11.06, 22:48
        ah no wlasnie super, widac, ze nam sie forum ozywilo... ale na kolejne musisz
        koniecznie przyjechacsmile
    • flisvos Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 23.11.06, 21:25
      i co odbylo sie dzis spotkanie? co nic nie piszecie?
      • annielika Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 23.11.06, 21:31
        bo bedzie jutro. to ja pomylilam dni... bo mialo byc w czwartek, potem
        ustalilysmy piatek, ale ja pozostalam w time machine, kiedy zmiana jeszcze nie
        nastapila.

jutro wiec sie odbedziesmile wezme aparat, to troche pstrykne zdjec... a czego
        nigdy nie robie, ehehe.
        • bachula_gr Re: Ciekawe czy nasz dziewczyny juz sie spotkaly 23.11.06, 21:52
          annielika napisała:

> jutro wiec sie odbedziesmile wezme aparat, to troche pstrykne zdjec... a czego
          > nigdy nie robie, ehehe.
          >
          Trzymamy za slowo, Annielika! Tylko nie zapomnij o funkcji "samowyzwalacz"
          zebys TY sie tez zalapala na kawiarniana fotke wink Zatem... udanych ploteczek,
          smacznej kawki i czekamy na fotorelacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka