sylwialew 21.10.06, 23:19 Czy wszystko u Was w porzadku?????Podobno na Krecie powodzie mam nadzieje ze jestescie bezpieczni.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob75rob1 Re: bob75rob1 21.10.06, 23:54 Wszystko w porządku, rzeczywiście padało dość intensywnie przez ponad 26 godz. w poniedziałek, wtorek. Dzisiaj była piękna pogoda, 27 stopni! Odpowiedz Link
koxanaki Re: bob75rob1 23.10.06, 15:14 Na Krecie wszystko w porzadku, a co się dzieje z milczącą resztą?? Odpowiedz Link
bob75rob1 Re: bob75rob1 23.10.06, 18:21 Ja mogę jedynie wypowiadać się w kwestii Chani, wiem, ze w wielu miejscach woda porwała samochody do wody (na wschód od Chani z jednego miejsca aż 13 pojazdów). Niektóre plaże są potwornie zaśmiecone, morze wyrzuciło nawet jakieś sprzęty gospodarstwa domowego: pralki, lodówki, itd. Na razie sieszymy się piękną pogodą (więc naprawiamy dach w kafenionie), bo od środy ponoć załamanie pogody. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: bob75rob1 24.10.06, 15:47 koxanaki napisała: >...co się dzieje z milczącą resztą?? Na swoje usprawiedliwienie mam to, ze weekend spedzilam w innej strefie klimatycznej niz Metsovo czyli na Corfu gdzie jesien poznaje sie po zolknacych lisciach palm i jesiennych kolekcjach kozakow w sklepach. Sprawdzalam m.in naocznie czy nasza kolezanka FLISVOS to naprawde taka malolata za jaka sie podaje ))) Odpowiedz Link
koxanaki Re: bob75rob1 24.10.06, 17:23 hehehe i jak wypadły oględziny? małolata? ))(absolutnie Izo bez urazy proszę Odpowiedz Link
sylwialew Re: bob75rob1 23.10.06, 20:50 Za Kalamata tez bylo bardzo ciezko woda plynela z gor i przeplywala przez wszystko co znalazlo sie na jej drodze,domy,sklepy,kawiarnie.Wobrazcie sobie nowego mercedesa plywajacego na stercie galezi w morzu ciekawy widok czyz nie?? Dwa samochody jeszcze znajduja sie w morzu bo nie moga ich odnalezc. Odpowiedz Link
bob75rob1 Trzeba zmienić nazwę wątku, 25.10.06, 09:44 bo jeszcze ktoś może mnie wziać za młodą! A mi w poniedziałek 31 stuknie. Odpowiedz Link
annielika Re: Trzeba zmienić nazwę wątku, 25.10.06, 11:07 aaa, 31 to mloda rzeczywiscie jestes! ja to dzieciak w sumie, a flis to wogole niemowlak Odpowiedz Link
flisvos Re: Trzeba zmienić nazwę wątku, 25.10.06, 11:25 co wy sie tak wszystkie na mnie Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Trzeba zmienić nazwę wątku, 25.10.06, 14:14 koxanaki napisała: > hehehe to z zazdrości )) albo z czulosci... hehehe... wspominamy sobie mlodziencze lata )) Odpowiedz Link