babycool 10.03.07, 16:57 Podobno juz otwarty? Ktora byla i widziala? No i jak dzial dzieciecy? Jak wygladaja cenowo. W Polsce maja calkiem fajne ceny, ale co Grecja to Grecja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisvos Re: H&M w Atenach 10.03.07, 20:01 na serio otworzyli? a gdzie? super bardzo sie ciesze, bo to jedna z moich ulubionych marek. a ceny hmm zobaczymy, ale i tak dorgo nie bedzie Odpowiedz Link
babycool Re: H&M w Atenach 11.03.07, 10:24 Przepraszam! pofatygowalam sie i sprawdzilam na stronie H&M. Dopiero 29 marca otwarcie w Atenach Ale za to powiem Ci (i wszystkim Wam na jakiej ulicy - STADIOU 49. Gdziekolwiek to jest Wobec tego bede czekala na relacje Odpowiedz Link
flisvos Re: H&M w Atenach 11.03.07, 19:05 jak ktos wie to napiszcie gdzie to, jaka dzielnica Odpowiedz Link
sylwialew Re: H&M w Atenach 11.03.07, 19:03 Dziewczyny ktora sie tam wybierze to ja bardzo prosze o prospekty Odpowiedz Link
babycool Re: H&M w Atenach 11.03.07, 19:59 dziewczyny to moze sie zmowcie i szturmem na ten H&M? ))) od razu kupicie cos dla mnie Moze jak wpadniecie w 20 osob to bedzie rabacik? Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: H&M w Atenach 12.03.07, 09:01 Fajowo, otwiercie zbiegnie sie z moją pirwszą wyplatą hihihihihi. Śmieją się, że mi jej braknie Ulica Stadiou jest w samym centrum odchodzi od Omoni i biegnie do Syntagmy, o to mapka : www.euroave.com/maps/01map.php? xcity=athens&glj=611 Odpowiedz Link
sylwialew Re: H&M w Atenach 27.03.07, 14:47 Dziewczyny nie zapomnijcie w czwartek otwarcie czekam na katalog Odpowiedz Link
bachula_gr Re: H&M w Atenach- katalog 27.03.07, 16:53 to ja sie kulturalne podpinam do prosby Sylwii. Katalog poprosze w gory. Odpowiedz Link
flisvos Re: H&M w Atenach 28.03.07, 22:34 no to jutro o 11 wielkie otwarcie:0 katalog on line www.hm.com/gr/ Odpowiedz Link
sylwialew Re: H&M w Atenach 31.03.07, 21:39 Tak sie zastanawiam czy juz odwiedzilyscie????Jezeli nie to co wy tam wtych Atenach robicie???? Odpowiedz Link
annielika Re: H&M w Atenach 01.04.07, 20:29 Ja bylam i kupilam sweterek i kurtke. Bez mierzenia. Nie mialam cierpliwosci stac w dlugasnej kolejce, na szczescie pasowaly jak ulal. Tam narazie sa dziekie tlumy, mysle, ze lepiej troche odczekac, az sie uspokoi. Ceny w porownaniu do zary sa duzo nizsze. Ogolnie mi sie podobalo i jestem szczesliwa, ze nareszcie otworzyli w atenach. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: H&M w Atenach 01.04.07, 20:57 Ja wybieram sie w tym tygodniu na szmatki wiec napewno zahaczę też o H&M. Mam nadzieję, że nie trafię na tłumy. Odpowiedz Link
annielika Re: H&M w Atenach 02.04.07, 13:53 ana, ja bylam w piatek, czyli na drugi dzien po otwarciu okolo 15. wiec nie powinno jeszcze byc tyle ludzi, a byyyylooo... normalnie szok! nie mozna sie bylo przecisnac. ludzie kupowali jak szaleni!!! ale mozna znalezc fajne rzeczy, wiec warto zahaczyc Odpowiedz Link
sylwialew Re: H&M w Atenach 02.04.07, 20:56 No dobra a ja znowu swoje KATALOG dziewczyny KATALOG Odpowiedz Link
bachula_gr Re: H&M w Atenach 05.04.07, 22:40 Ponawiam prosbe o "namalcalny" katalog bo internet u mnie ostatnimi czasy na korbke i cholery dostaje jak mi sie co druga strona zawiesza. Poratujecie mnie drogie klientki stoleczne? Odpowiedz Link
annielika Re: H&M w Atenach 05.04.07, 22:42 Ja bylam, ale nie widzialam katalogow. Moze dlatego, ze bylam skoncentrowana na przepychaniu sie do wieszakow z ubraniami Nastepnym razem jak bede to sie rozejrze. Odpowiedz Link
moletx Re: H&M w Atenach 16.04.07, 11:28 SYLWIA & BACHA,nie wiem czy juz dostalyscie katalog...ale wybieram sie do H&M w ten piatek lub sobote...tak wiec jak bede to poprosze o dwa egzemplarze... Dziewczyny,jezeli ktoras z Was juz cos wyslala to dajcie znac do niedzieli. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: H&M w Atenach- MOLETX 16.04.07, 13:13 Marta, zlota kobieto. Byla Gocha i katalogi nie istnieja. Zamiast katalogu mozesz wyslac jaks ciuszek Odpowiedz Link
moletx Re: H&M w Atenach- MOLETX 16.04.07, 14:27 No problemo! Podaj tylko rozmiary swoich dziewczyn a napewno cos wysle! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: H&M w Atenach 06.04.07, 14:57 A ja jednak sie nie wybralam, nie udalo sie przed swietami Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: H&M w Atenach 22.04.07, 15:09 Ja nadal do H&M nie dotarłam ale w Zara są fajne ciuszki zarówno dla nas jak i dla Dzieciaczków. Odpowiedz Link
bebiak Re: H&M w Atenach 23.04.07, 21:13 A ja chyba nie dotre do H&M w Atenach... Powod? W dwoch sklepach dostaje absolutnie malpiego rozumu: w H&M i C&A ... Ooo, tam sie musze niezle pilnowac, bo potrafie wyjsc obladowana niczym hurtownik Ale ostatnia kolekcja Madonny mi sie nie podoba wcale .. No, moze w 95% mi sie nie podoba [jedna sukienka da sie przezyc wg mnie] Swoja droga ciekawe: - czy macie w np. takim H&M to samo co my; - dlaczego nie bylam jeszcze nigdy w greckim sklepie ze szmatami? Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: H&M w Atenach 27.04.07, 12:15 Byłam wreszcie ale tam nadal dzikie tłumy. Jest ciasno, szmatek full, niektóre calkiem fajne inne obleśne, ceny przyzwoite. Z Patrycja tylko weszłam i wyszłam nie udało mi się nic kupić. Odpowiedz Link
sylwialew Re: H&M w Atenach 27.04.07, 21:42 A co wy wszystkie tak nam na nerwach gracie(nam to znaczy dziewczynom z poza Aten) latacie do H&M a my nic buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
flisvos Re: H&M w Atenach 28.04.07, 11:37 ja tam sie nie martwie, odbije sobie jak polece do Lodzi, tam tez maja h&m i bede szalec ile sie da(zawsze po wakacjach wiec i kasa bedzie a i mniej ludzi). Odpowiedz Link