bachula_gr 21.05.07, 17:17 Angelika, dostala Twojego maila, odpisalam ale nie przechodzi. Podaj mi jakis inny adres na gazetowego to przesle tekst. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapi-mou Re: agapi-mou........dedykacja 21.05.07, 19:01 wlasnie sprawdzilam skrzynke i mam maila z tekstem ) za który bardzo dziekuje Buziaki Odpowiedz Link
agapi-mou Re: agapi-mou........dedykacja 22.05.07, 10:27 a jeszcze sie spytam jak bedzie AUTORKA po grecku?? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: agapi-mou........dedykacja 22.05.07, 12:56 to ciekawe... bo moja skrzynka twierdzi, ze nadal nie przechodzi i mam czkac Byly dwa male: jeden z zalacznikiem a drugi bez. Doszly obydwa? Co do "autorka" to celowo nie przetlumaczylismy bo to nie wyglada dobrze po grecku, sztucznie jakos. Lepiej dopisz swoje inicjaly- bardziej profesjonalnie. Powodzenia! Odpowiedz Link
agapi-mou Re: agapi-mou........dedykacja 22.05.07, 14:57 wczoraj dostalam tego z zalacznikiem a dzis doszedl ten bez zalacznika ale za to z ciekawymi wspomnieniami (własnie sprawdzialam skrzynke ) a jesli chodzi o obrone to bedzie 1 czerwca na dzien dziecka Odpowiedz Link
bachula_gr Re: agapi-mou........dedykacja 22.05.07, 15:00 czyli poczta mailowa klamie. powodzenia PS- jaki temat pracy? zdradzisz? Odpowiedz Link
sylwialew Re: agapi-mou........dedykacja 23.05.07, 20:29 Kochana ja tez odpisalam na maila troche pozno ale zawsze Odpowiedz Link
agapi-mou Re: agapi-mou........dedykacja 24.05.07, 09:20 wiem wiem wczoraj odebralam i tez dziekuje Napisalam w sumie do trzech z forumowiczek zeby dac sobie szanse ze ktroas z was odpisze z mailem od Ciebie sylwialew mialam problem bo nie widze tej dedykacji i nie czyta mi greckich literek ale w mailu od Basi mialam zalacznik wordowski z tekstem po grecku tak wiec dedykacja juz jest Jeszcze raz dziekuje za pomoc A jesli chodzi o pytanie Basi jaki jest moj temat pracy mgr. wiec jako ze to jest praca chemiczna bo wlasnie stydia chemiczne koncze to: "Otrzymywanie nowych monomerów i polimerów zawierających nanocząstki magnetyczne" Odpowiedz Link
bachula_gr Re: temat pracy mgr 24.05.07, 10:57 >>>"Otrzymywanie nowych monomerów i polimerów zawierających nanocząstki magnetyczne" REWELACJA !!! Uwielbiam tematy prac magisterskich, zwlaszcza takie z ktorych nie rozumiem ani slowa )) No dobra tutaj rozumiem kilka ale pojedynczo. Moj znajomy kiedys pasjonowal sie spisywaniem tematow, mielismy niezly ubaw. Moze sprobujemy zrobic nasz forumowy spis? tak dla zabawy.... Zaczelabym juz teraz ale cos nie moge sobie przypomniec mojego... kurcze... odgrzebie. Odpowiedz Link
sylwialew Re: agapi-mou........dedykacja 24.05.07, 15:23 A ja sie tak nagimnastykwalam zeby bylo ladnie buuuuuuuu Odpowiedz Link