25.05.10, 20:09
witam,
Czy ktoś korzystał może z usług tej firmy w Warszawie ? Co sądzicie o tych
metodach leczenia ?
Obserwuj wątek
    • agata.ky Re: INTEGRUM 25.05.10, 20:34
      chodzi o www.paramed.waw.pl
      • dx771 Re: INTEGRUM 25.05.10, 21:42
        http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=10&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=refine&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=INTEGRUM++&s.sm.forumXx=26140&s.sm.threadXx=0&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10
        • grizac Re: INTEGRUM 25.05.10, 21:46
          link dx-a:
          link_do
          wyników_wyszukiwania
          • trinity28 Re: INTEGRUM 26.05.10, 10:32
            Ja byłam jakieś kilka lat temu i muszę powiedzieć, że dla mnie to po prostu
            naciąganie jak w bombkę strzelił. Miałam już potwierdzoną boreliozę wynikiem WB,
            ale nie powiedziałam tej Pani, żeby sprawdzić czy ta metoda coś daje. Siedziałam
            na fotelu w jednej ręce trzymałam jakąś elektrodę, drugą Pani badała mi polesmile)
            i coś się wyświetlało na komputerze. Pani zapytana przeze mnie czy moje objawy
            to może od boreliozy, Pani odpowiedziała, ze absolutnie nie, na pewno to nie
            borelioza, ze ja mam grypową infekcję itd. To co ta Pani mi mówiła mogłam sama
            wywnioskować i takie objawy ma 80% populacji. Krótko mówiąc szkoda pieniędzy i
            czasu. Jak dla mnie ofkors.
    • z2009 Re: INTEGRUM 26.05.10, 21:04
      Ci "mistrzowie" z Integrum są na 2 miejscu tej listy
      Tekst linka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka