agata.ky 25.05.10, 20:09 witam, Czy ktoś korzystał może z usług tej firmy w Warszawie ? Co sądzicie o tych metodach leczenia ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dx771 Re: INTEGRUM 25.05.10, 21:42 http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=10&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=refine&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=INTEGRUM++&s.sm.forumXx=26140&s.sm.threadXx=0&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10 Odpowiedz Link
trinity28 Re: INTEGRUM 26.05.10, 10:32 Ja byłam jakieś kilka lat temu i muszę powiedzieć, że dla mnie to po prostu naciąganie jak w bombkę strzelił. Miałam już potwierdzoną boreliozę wynikiem WB, ale nie powiedziałam tej Pani, żeby sprawdzić czy ta metoda coś daje. Siedziałam na fotelu w jednej ręce trzymałam jakąś elektrodę, drugą Pani badała mi pole) i coś się wyświetlało na komputerze. Pani zapytana przeze mnie czy moje objawy to może od boreliozy, Pani odpowiedziała, ze absolutnie nie, na pewno to nie borelioza, ze ja mam grypową infekcję itd. To co ta Pani mi mówiła mogłam sama wywnioskować i takie objawy ma 80% populacji. Krótko mówiąc szkoda pieniędzy i czasu. Jak dla mnie ofkors. Odpowiedz Link
z2009 Re: INTEGRUM 26.05.10, 21:04 Ci "mistrzowie" z Integrum są na 2 miejscu tej listy Tekst linka Odpowiedz Link