Dodaj do ulubionych

gdzie kupię prawdziwe Cats Claw?

22.01.11, 18:09
sporo pisano na tym forum o różnych sklepach pod kątem prot. Buhnera. Chciałbym dołączyć do abx Cats Claw i zastanawiam się czy w naszych polskich sklepach można bez obaw kupić ten specyfik. Czy możecie mi coś ewentualnie polecić?
dzięki
Obserwuj wątek
    • miskaaa11 Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 22.01.11, 18:24
      proszę..

www.iherb.com/Rain-Tree-Nutrition-Cat-s-Claw-Powder-1-lb/17498?at=0
      • wetiver Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 22.01.11, 22:07
        Też chciałabym kupować w polskich sklepach i też chętnie bym poznała jakieś miejsca godne zaufania,ale z tego,co widzę na forum,większość zaopatruje się w Stanach.Nie pozostaje nic innego,jak samemu przecierać ścieżki.W sumie w dzisiejszym świecie niewielu rzeczy można być pewnym...
        • glowa_do_gory Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 22.01.11, 22:32
          ja ukpuję cats claw w polsce, firmy NOW

o taki:

www.nokaut.pl/lekarstwa/cat-s-claw-koci-pazur-500mg-100-kaps.html
          są też dostępne opakowania po 250 kapsułek i to się bardziej opłaca.
          • ryszard51 Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 23.01.11, 15:19
            dzięki
            • flork74 Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 23.01.11, 19:33
              Witam
              Zainspirowales mnie Rysiu do kupienia tego suplementu.Mam takie zdanie,ze najlepiej cokolwiek testuje sie na wlasnych czterech literach.Kupilem w sklepie zielarskim na Allegro(nr.aukcji 1408764735).
              Pozdrawiam
              • rich69 Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 24.01.11, 11:48
                Ja nie mam najlepszego zdania o firmie Now Foods, maja kilka sztandarowych produktow dobrej jakosci tak jak Co Q-10, nektore witaminy i kilka innych suplementow ale nie ziola, ja osobiscie trzymalbym sie zalecen Dr. Buhnera.
                • glowa_do_gory Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 24.01.11, 17:09
                  A czy Buhner gdzieś pisze, że firma Now jest 'be" wink poważnie pytam bo się z tym nie spotkałam (ale nie czytałam ksiązki bardzo dokładnie)
                  jeśli chodzi o tę firmę mama brałą jeszcze Devil's Claw i raczej nie narzekała.
                  • tetrak Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 24.01.11, 20:23
                    Wcześniej pisałam, pierwszy raz kupiłam u pana, który sprowadza zioła (również inne) prosto z Peru, a obecnie przywożą mi zaprzyjaźnieni ludzie też z Peru. Są b.tanie i wiem , że na pewno są oryginalne.
                    • gra-ga Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 24.01.11, 22:43
                      Od kilku m-cy kupuję w sklepie z ziołami, bo jak znaleźć takich Peruwiańczyków?!.......

A czy te zioła z Peru są luzem czy w kapsułkach?
                      • rich69 Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 25.01.11, 10:16
                        Dr Buhner nigdzie nie odradza Cats Claw tej firmy ani nie poleca, moja negatywna wypowiedz bierze sie z wlasnego doswiadczenia, rowniez na forach internetowych o boreliozie w USA nigdy nie spotkalem sie aby ktos polecal ten suplement z tej firmy.
                        • bapona Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 25.01.11, 22:14
                          A z jakiej (oprócz Rain-Tree-Nutrition-Cat) polecają?
                          pozdr.
                          • tetrak Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 26.01.11, 17:47
                            Zioła z Peru kupuję/dostaję jako kapsułki, herbatki ekspresowe i takiego sianka, które parzę i piję pół godziny przed posiłkiem. Herbatki piję zamiast herbatek innych.
                            • jan440 Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 26.01.11, 21:27
                              Tetrak
                              czy mozna się z Tobą jakoś skontaktować?
                              próbowałem na pocztę gazetową ale nie wyszło
                              • blusia-1 Re: gdzie kupię prawdziwe Cats Claw? 28.01.11, 08:02
                                ja kupilam wilkakore w Magicznym Ogrodzie . Wiorki miele na proszek w elektrycznym mlynku do kawy i klade w kapsulki . w sumie nie wychodzi drogo i nie sadze ,zeby z jakoscia bylo zle.
    • glowa_do_gory Buhner poleca z reintree 07.02.11, 16:29
      Właśnie doczytałam, ze Buhner poleca cats Claw z Reintree. Jest on dostępny na iherbe, zarówno jako zioło sproszkowane jak i w kapsułkach. sama dziś zamawiam.
      • rich69 Re: Buhner poleca z reintree 08.02.11, 10:58
        www.iherb.com/Rain-Tree-Nutrition-Cat-s-Claw-Powder-1-lb/17498?at=0
        • maria1505 Re: Buhner poleca z reintree 09.02.11, 19:28
          Czy zamawiając powinnam mieć jakieś konto dolarowe? Na jakiej zasadzie płacę za przesyłkę . Bardzo proszę o informację osoby, które pierwsze zamówienie mają za sobą.
          • mab62 Re: Buhner poleca z reintree 09.02.11, 19:39
            Nie musisz mieć konta dolarowego.Wystarczy karta kredytowa.Opłata za przesyłkę doliczana do ceny,po wybraniu odpowiedniej opcji.
            • mariano_84 Re: Buhner poleca z reintree 10.02.11, 00:16
              Karta kredytowa nie jest wymagana. Jeżeli chce się zamawiać na iherbie możana założyć sobie konto paypal, lub odpowiednia karta debetowa (nie będę robił reklamy "banku").
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka