Dodaj do ulubionych

srebro koloidalne

27.01.11, 14:42
Witam wszystkich
Dawno się nie odzywałam.Ostatnie antybiotyki brałam chyba w pażdzierniku i jak to w moim przypadku musiałam odstawic z powody kłopotów żołądkowy pomimo przyjmowania małej dawki.Stwierdziłam że to nie ma sensu i próbuje się dostac do szpitala na wlewy-co tez nie jest łatwe.O wizycie w moim mieście już wspominałam-zakażnik (nie ILADS) odprawił mnie z kwitkiem twierdząc że jestem juz zdrowa bo już jakies antybiotyki brałam.Od listopada dzwonie do pobliskich poradni jednak lekarze nie mają kontraktów, lub są wolne terminy dopiero na lipiec!!!Tragedia w tym kraju!!Ale nie o tym chciałam.
Od ok 2 tyg meczy mnie straszny szum w uszach, połowa wargi mi zdrętwiała i gardło (chyba) bo mam w nim dziwne uczucie i czasem nie mam smaku.Poza tym zawroty głowy i straszne zmeczenie- wręcz wyczerpanie.Od ok miesiąca przyjmuje srebro koloidalne i tak sobie myśle czy nie nastąpiło to na skutek jego przyjmowania, podobno jest silnie przeciwbakteryjne to może i boreliozę trochę wybija???
Obserwuj wątek
    • margolcia_63 Re: srebro koloidalne 27.01.11, 14:59
      forum.gazeta.pl/forum/w,26140,52752830,71354818,Re_artur_czy_cos_wiadomo_nowego_w_temacie_bt.html
      Z tego co mi wiadomo, to może działac miejscowo, ale raczej się nie wchłania. To spróbuj może Biotraksonu albo Debecyliny. Dla mnie to przełomowe leki, które omijają przewód pokarmowy, są też inne ale ze sporym ryzykiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka