Dodaj do ulubionych

monocyklina + levoxa

15.12.13, 14:38
Witam.
Biorę monocylkinę i levoxę czy ktoś z was miał taki objaw: ból nóg od kolan w dół, nie wiem z czym to porównać jakby były z ołowiu do tego strasznie kręcenie jak przy grypie i jeszcze na dodatek co mnie martwi popękały mi żył i całe łydki mam jakby w siniakach (10cm*5cm) wygląda to strasznie jakby mnie ktoś pobił, w ogóle się to nie wchłania.
Teraz cieszę się bo jest zima ale chodzę z tym od lata i ciągle pytania gdzie narobiłam sobie takich siniaków.
Poradźcie coś.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • deathrone Re: monocyklina + levoxa 16.12.13, 09:30
      to ile ja juz bierzesz? na levoxie nogi, miesnie, sciegna moga napieprzac, to toxyczny lek, jedyny ratunek to magnez wieczorem w duzych dawkach albo odstawienie abx
    • mab62 Re: monocyklina + levoxa 16.12.13, 12:03
      74beata napisała:

> Witam.
      > Biorę monocylkinę i levoxę czy ktoś z was miał taki objaw: ból nóg od kolan w d
      > ół, nie wiem z czym to porównać jakby były z ołowiu do tego strasznie kręcenie
      > jak przy grypie i jeszcze na dodatek co mnie martwi popękały mi żył i całe łydk
      > i mam jakby w siniakach (10cm*5cm) wygląda to strasznie jakby mnie ktoś pobił,
      > w ogóle się to nie wchłania.
      > Teraz cieszę się bo jest zima ale chodzę z tym od lata i ciągle pytania gdzie n
      > arobiłam sobie takich siniaków.
      > Poradźcie coś.
      > Pozdrawiam

Problemy z łydkami (siniaki,ból ,pieczenia,sztywność) też nasiliły mi się na zestawie Mino-Levoxa.Niestety odstawienie abx nic nie dało,nic nie dało też wewnętrzne i zewn. uszczelnianie naczyń.
      Mam wrażenie,że wraz z wybiciem Bartonelli w ścianach naczyń,na pierwszy plan wyszły pierwotniaki.
      Niewielką poprawę z łydkami (zanik siniaków) miałam po leczeniu Malarone,niestety problem wrócił po zakończeniu tej kuracji.Obecnie testuję jad pszczeli,lekka poprawa jest.Innych pomysłów na razie brak.
      Pozdrawiam.
    • 74beata Re: monocyklina + levoxa 17.12.13, 00:06
      Monocyklinę biorę 9 miesiąc levoxę brałam wiosną 3 miesiące, przez wakacje miałam przerwę i teraz od października lecę znów na niej. Magnez zażywam, witaminę C, ale nogi dają strasznie popalić bolą jak czort. do tego dochodzą problemy z sercem i chyba podziękuję za ten zestaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka