1bernard1 21.11.14, 14:02 Najnowsze wieści od Zielarza22: Film o dr Nemo! Nemo w kosmosie Dzięki Zielarzu za super Żart (?) Poczucie humoru i dystans do siebie to podstawa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrisbwp Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 21.11.14, 17:06 Słuchajcie to juz przechodzi ludzkie pojęcie!!!!!! Pies z łąki jesteś moderatorem. Czy możesz zrobić porządek tak, aby to forum stało się znów normalne??? Tzn.Aby był porządek, przejrzystość i nie pisano tylu bzdur... Oraz aby ukrócić handlarzy. Czy to takie trudne??? W większości ludzi którzy mieli coś mądrego do powiedzenia już się nie udziela!! Czasami informacje są bardzo wartościowe, doświadczenie itd. Nie brakuje Wam starego, dobrego forum?? Odpowiedz Link
1bernard1 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 21.11.14, 19:24 beatrisbwp gdyby nie walka z handlarzami to połowa wątków by była o Nemo - zobacz na forum Candida jak wygląda jego opis (to forum przywłaszczył ł jan440 czyli zielarz czyli nemo): forum.gazeta.pl/forum/f,30155,Candida.html "...Ja swoją Candidę zwalczyłem dzięki olejkom dr Nemo. Ich właściwości antygrzybicze są rewelacyjne. Z czystym sumieniem mogę polecić jego stronę drnemooils.com/ ..." Oczywiście jan440 nie przyznał się że jest tym nemo który sprzedaje olejki Odpowiedz Link
miroslaw111 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 21.11.14, 19:27 beatris , mam wrażenie że "spóżniłem się" 2lata z chorobą, rzeczywiście wszystkie istotne ifnormacje są dostępne tylko w archiwach forum jak więc obecnie radzą sobie chorzy ? być może bardziej polegają na wiedzy lekarza ? Odpowiedz Link
1bernard1 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 21.11.14, 20:55 Z porządnych forów o boreliozie niestety tylko na naszym forum siedzą tacy handlarze. Np. na forum "Chlamydia" i fundacji "Bartek" nie ma szans. Tam się "ścina" takich w sekundę. U nas moderator nie spisuje się. Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 22.11.14, 14:10 Bernard, może się zgłosisz do roboty świątek, piątek i w niedzielę za free? Na pewno byś szybko wszystko załatwił jak trzeba Odpowiedz Link
1bernard1 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 23.11.14, 18:49 pies_z_laki_2 napisała: > Bernard, może się zgłosisz do roboty świątek, piątek i w niedzielę za free? > Na pewno byś szybko wszystko załatwił jak trzeba > Nie jesteś w stanie dwoma kliknięciami wywalić handlarza? Odpowiedz Link
1bernard1 Adrian Fenig - obrońca Nemo 23.11.14, 21:20 kawałek wątku z forum dr nemo - piszę tutaj ponieważ na tamtym forum moja odpowiedź by była po 5 minutach skasowana (przyjazne forum) a ja zbanowany (wolność słowa): Witam, "Olejki doktor Nemo" to można by rzec - nazwa marki. Osoba która w Polsce rozprowadza olejki i odpowiada na większość maili to Jan Wojcierowski - tak wynika z rozdziału "O mnie". Jan kiedyś był pacjentem doktora Nemo, następnie stał się jego uczniem, a aktualnie jest jego współpracownikiem. Z rozdziału "O mnie" nie wynika, kim jest sama postać doktora Nemo. Tego nie wiemy i raczej nigdy się nie dowiemy. Natomiast Jan Wojcierowski połączył wiedzę i doświadczenie zdobyte od doktora Nemo oraz od doktora Różańskiego i na tej podstawie buduje swój własny protokół leczenia chorób odkleszczowych. Jan Wojcierowski to oczywiście Zielarz 22 który wyzywał mnie (i nie tylko) od KŁAMCÓW gdy pisaliśmy że dr Nemo nie jest Polakiem. Wielką naiwnością Adriana Fenniga jest wiara że jakiś Nemo rozdaje pacjentom tajne re eptury by sobie sprzedawał olejki w Polsce. Ty naprawdę wierzysz w takie bajeczki??? To co proponuje Jan Wojcierowski na swojej stronie www.drnemooils.com/ to klasyczna fitoterapia. To raczej klasyczne oszustwo – bo poleca na stronie olejki dr Nemo a sam je sprzedaje do czego się nie przyznaje. Popierasz oszustwo. W mojej prywatnej ocenie, Jan Wojcierowski powinien porzucić hasło "doktor Nemo" i powinien zacząć tworzyć swoją własną markę, budowaną na swoich własnych doświadczeniach, markowaną swoim własnym nazwiskiem, a nie "podwieszać się" pod doktora Nemo. Hasło "dr Nemo" jest w internecie już spalone i nic dobrego Janowi Wojcierowskiemu nie przyniesie. Jak ten Wojcierowski tyle wie o cudownym działaniu olejków Nemo to dlaczego na forum Różańskiego (jako „janek” pisze tylko o jakiś pierdołach a przecież koledzy po fachu powinni docenić jego rewolucyjne preparaty. Spalone, niestety, przez działania bardzo nieodpowiedzialnych osób, które za punkt honoru przyjęły sobie zniszczenie tej alternatywnej metody leczenia. Naszym punktem honoru jest punktowanie tego oszustwa i kombinatorstwa. Odpowiedz Link
1bernard1 Re: Adrian Fenig - obrońca Nemo 23.11.14, 21:21 To co proponuje Jan Wojcierowski na swojej stronie www.drnemooils.com/ to klasyczna fitoterapia. To raczej klasyczne oszustwo – bo poleca na stronie olejki dr Nemo a sam je sprzedaje do czego się nie przyznaje. Popierasz oszustwo. CHODZI MI OCZYWIŚCIE O STRONĘ WOJCIEROWSKIEGO"CANDIDA FORUM" Odpowiedz Link
1bernard1 Wpisy dr Nemo na forum Różańskiego: 23.11.14, 21:35 Oto wpisy mistrza od leczenia olejkami Nemo w Polsce. Zero o olejkach Nemo: rozanski.ch/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=1922 Odpowiedz Link
1bernard1 Opłaty dr nemo to... 23.11.14, 21:54 ...największa bajeczka. Shemat ył wg. Wojcierowskiego taki: Na początku Adrian płacił za porady dr Nemo i olejki Wojcierowskiemu a ten wysyłał maila ile w Polsce zarobił i przelewał kasę na Kaukaz. Po jaimś czsie dr nemo powiedział panu W.: " Po co masz mi wysyłać kasę podam Ci składy olejków i sprzedawaj je już sam a cała kasa będzie dla Ciebie" Adrian wiezysz w te bajeczki? Odpowiedz Link
1bernard1 Skąd się Nemo wzioł w Polsce? 23.11.14, 22:23 p. Wojcierowski dotał w internecie do dr Nemo - czyli na Kaukazie prowadzi normalną działalność lecenia olejkami. Inaczej Zielarz22 by do niego nie dotarł. Więc dlaczego w Polsce tylko Zielarz czyli Jan440 wiedzą kim jest? Jest wiele prostych pytań na które nigdy nie uzyskamy odpowiedzi - bo nie ma takich odpowiedzi. Jesteśmy My czyli kłamcy Odpowiedz Link
miroslaw111 Re: Adrian Fenig - obrońca Nemo 24.11.14, 00:09 bernard1 czy pisanie o kapitanie Nemo to twój zawód wykonywany ?? sprostuj bo nie rozumiem jaka jest rola poświęcania takiej ilości energii, nawet jeśli masz rację w tym kierunku Odpowiedz Link
1bernard1 Re: Adrian Fenig - obrońca Nemo 24.11.14, 07:54 miroslaw111 napisał: > bernard1 czy pisanie o kapitanie Nemo to twój zawód wykonywany ?? sprostuj bo n > ie rozumiem jaka jest rola poświęcania takiej ilości energii, nawet jeśli masz > rację w tym kierunku Nie mam żadnej roli - jest tylko cel czyli pozbycie się z tego forum nieuczciwych handlarzy. Przeczytaj na forum kolejne wpisy Zielarza22 to zrozumiesz. Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 24.11.14, 13:36 Bernard, nie aktywowałeś profilu, nie mam możliwosci odpowiedziec c na priv. Odpowiedz Link
1bernard1 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 25.11.14, 07:02 pies_z_laki_2 napisała: > Bernard, nie aktywowałeś profilu, nie mam możliwosci odpowiedziec c na priv. Nie wiem po co aktwuje sie profil, ale to zrobiłem. To nasze forum jest OSTATNIM wolnym forum związanym z boreliozą. Jakiekolwiek wątki poddające pod wątpliwość olejki nemo sa natychmiast kasowane (alternetywne forum borelioza, olejki forum, borelioza mirror). Szczególnie śmieszne jest forum borelioza alterrnatywnie gdzie w zasadzie pisza sami do siebie adrian_fenig i zielarz (oraz jego klony). Próbowałem dyskutować (i widziałem że inni też), ale się nie da Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 25.11.14, 12:07 > Nie wiem po co aktwuje sie profil, ale to zrobiłem. Odbierz wiadomość wysłaną na priv Odpowiedz Link
gumppek Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 24.03.15, 10:21 ciekaw jestem czy to ten samo osobnik. Jeśli tak to był wypisany prawdopodobnie na listę warunkową doradców podatkowy czyli miał z tym wcześniej do czynienia. A to daje dużo do myślenia. www.doradcy.krdp.pl/doradcy.php/doradca/1262 Odpowiedz Link
gumppek Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 24.03.15, 11:32 dlaczego ktoś się podpiera moim nickiem ? Odpowiedz Link
bodex4 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 25.03.15, 08:08 Tak to właśnie on. Po osiągnięciu pełnej wiedzy o olejkach dr Nemo zgodził się by pan Jan był polskim ...dr Nemo (tak pisze na swojej stronie pan Jan440). Strosznie to zagmatwane ale najogólniech chodzi o to że na całym świecie działa orginalny dr Nemo a w Polsce jego odpowiednik (na zasadzie licencji?). Odpowiedz Link
miroslaw111 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 25.03.15, 08:40 gdzie są mieszane dane mixtury,czy z najwyższej jakości surowców ? Odpowiedz Link
bodex4 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 25.03.15, 21:45 mirosławie te miksury miesza polski dr Nemo na podstawie receptur orginalnego dr Nemo. Zrszetą wiesz bo stosowałeś Odpowiedz Link
miroslaw111 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 25.03.15, 22:49 nie stosowałem i zastanawiałem się że jeśłi za 40zł /mmies jakkieś bóle by minęły to warto Odpowiedz Link
bodex4 Re: Na poprawę humoru - dr Nemo w kosmosie? 26.03.15, 00:14 miroslaw111 napisał: > nie stosowałem i zastanawiałem się że jeśłi za 40zł /mmies jakkieś bóle by minę > ły to warto Jakieś bóle? Chłopie olejki zabijają wszystkie bakterie więc po prostu się wyleczysz. To pewne. Odpowiedz Link